Magija

Mars trigon Saturn-Projekti koji zahtijevaju ustrajnost su pod dobrom kontrolom u vašim rukama

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima osobnih točaka ili planeta u sektorima od 18 ° do 20 ° Bika, DEVICE ili JARCA, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Tijekom trajanja ovog tranzita osoba izražava svoj autoritet na odvažan, efektivan, smio i hrabar način. Karakteristično je strpljivo, energično i entuzijastično kreiranje planova za nove početke. Često je prisutan i znatno realističniji pogled na stvari kada se prilike za uspjeh i napredovanje promatraju iu dugoročnijoj perspektivi. Snaga volje, koncentracija, neumornost, zdušno prihvaćanje posla, uspjeh kroz neuobičajene napore.

Tranzitni trigon Marsa i stacioniranog Saturna prilično potiče praktična nastojanja za osiguravanje uspjeha. Sa sobom donosi ambicije i hrabrost, poduzetnost i razboritost, umješnost i snagu, čvrstinu i temeljitost. Pa ipak, taj isti utjecaj ne pospješuje popularnost, prijateljstvo i druženje, ali je zato nenadmašan u poslovima koji iziskuju marljivost, predanost, energičnost i sposobnost izvršavanja.
Za vrijeme ovog tranzita za vas će biti lako obavljati rutinske poslove na svoje i zadovoljstvo okruženja, sa zadovoljstvom ispunjavate sve svoje obveze. Ne samo kolege, već i vaši šefovi cijenit će vaš osjećaj za odgovornost i način kako se koncentrirate na rad. Projekti koji zahtijevaju ustrajnost su pod dobrom kontrolom u vašim rukama, jer ste svoju energiju koncentrirali na ostvarenje cilja.
Smjernost je druga crta ovog aspekta koju će drugi cijeniti u vama. Ovo vas može odvesti do mnogih uspjeha, čak ako i nisu neposredno vidljivi. To vam neće smetati jer ste vrlo strpljiva osoba i vjerujete da ćete kasnije pobrati plodove vašeg zalaganja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK