Magija

Mars u znacima -Vodja, mač, akcija …. Mars vlada Ovnom i Škorpionom ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mars je snaga, žestina, orah, tvrd, kao zelen neslomljiv, u zrelijem dobu mudriji, ali nikada krhak, Mars je simbol muškosti, jedinica za potenciju, u muškom horoskopu ukazuje na energiju ili slabosti, u ženskom pak na jang stanu njihove osobnosti, ukazuje na tip muškaraca kojemu gravitiraju, ukazuje na sposobnosti u poslovanju, a ne tiču ​​se baš ženskih poslova, ukazuje na snagu ili slabosti a poveznica je Venera, naime kada je Venera dobro uklopljena s Marsom dolazi do očitovanja pozitivnih energija, nema demonskih sila, ali u napetim aspektima ovog planeta u karti rođenja ukazuju na probleme u vezama, učestale prekide, vjernost je na kušnji … osobe se ne nalaze u monogamnim vezama, muškarci kao predatori to i ostaju, vjernost im je slaba strana, ženama je teže, ali podnose probleme izdržljive su, izdržljivije od muškaraca. Loš Mars, u kombinaciji s lošom Venerom i pride lošim položajem Mjeseca ukazuje na protuhu, osobu sklonu opijanju, drogama, osobu koja nema snagu izroniti iz pakla ovisnosti, osobu koja je neumjerena, koja teško očituje svoju osobnost i utjehu traži u opijatima, a drugima postaje teret.
Osoba koja ima odličan položaj Marsa, Veneru u Sextil ili trigonu, Mjesec u ugodnom aspektu sa Suncem, k tomu i s Marsom, lako očituje svoju osobnost, brže napreduje, ne libi se teških poslova, aktivna je na svim područjima ljudskog djelovanja. U sexu je stabilna nema otegotnih okolnosti, muškarci nemaju problema sa snošajem, niti veličinom spolnog organa, nema preuranjenog svršavanja niti je ženama orgazam oduljen ili čak onemogućen. S druge pak strane loš Mars stvara promiskuitetne osobe, kriminalce, agresivne tipove bez obzira na spol. Dobro položen, Mars daje energične borce koji se bespoštedno bore za ljudska prava. Mars vlada krvnim zrncima, životnom dakle energijom, a to je u našem organizmu krv koja nam hrani organe. Krv je bitna stavka našega organizma i valja je paziti i maziti. Vlada prvom, korijenskom i drugom, pupčanom čakrom, koje su ujedno i sexualne čakre. Zaustavimo li već na tim instancama energiju, ostale čakre (kola života) se energijom ne hrane na pravi način i dolazi do zastoja rada organizma kao cjeline, stoga je Mars bitan čimbenik tjelesnog zdravlja (energetskog protoka) kao što su Sunce i Mjesec napose bitni čimbenici psihičkog zdravlja, jer integralna tijela u lošim aspektima ne daju zdravu psihu već poremećaje, depresiju apatiju, nezadovoljstvo, bezvoljnost. Mars vlada Ovnom i Škorpionom, u izgonu su u nasuprotnim znacima kojima vladaju dakle u Vagi i Biku, ushićen je u znaku Jarca, dakle daje najbolje od sebe, a najlošije se izražava kroz znak Raka, opozitno Jarcu. Ne znači loš Mars da su to automatski i loše osobe, ali! Gaze ih okolnosti, teško kroz život, dok jedni gaze asfalt drugi hodaju teškim blatom, teško promiču kroz život, nema olakotnih okolnosti, moraju ih sami stvarati kroz poteškoće dakako.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM