Magija

Merkur konjunkcija Saturn-Manje zdravstvene teškoće, tlak u odnosima i moguće glavobolje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 20 ° do 25 ° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Blizanci, Djevica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

TRANZITNA konjunkcija Merkura i Saturna donosi loše vijesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima osobnih točaka ili planeta u II dekadi kardinalnih znakova.

Inhibicije, nepovjerenje, depresivno raspoloženje, naporni uvjeti rada i rad pod tenzijom, sklonost ka sebičnosti. Manje zdravstvene teškoće, tlak u odnosima i moguće glavobolje.
Prihvatite se ozbiljnih zadataka koje ste odlagali, krajnje vrijeme je. Povedite više računa o osobnim interesima, podložniji ste stanjima depresije više nego obično, a lakše dolazi i do optuživanja. Aktiviraju se ambicije, a pažnja postaje jasnija i konkretnije usmjerena na njihovo ostvarivanje.

Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni što treba kome reći. Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite vlastite pozitivne osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, također, i onaj koji vodi u nepovoljne percepcije. Upitajte za savjet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.
Unatoč svemu, vaše mišljenje funkcionira metodično i vi ste u poziciji završiti sve poslove koji su u tijeku što će vam donijeti priznanje od šefova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK