Magija

Merkur u Jarcu-pomoći će da organiziramo potrebne aktivnosti na aktualnim projektima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Obzirom da Merkur vlada mentalnim funkcijama, misaonim procesima i verbalnom razmjenom, kao i svim manjim uredjajajima i sredstvima komunikacije jasno je da je on taj koji procesira informacije. Dok boravi u znaku Jarca koji vlada ciljevima i postignućima, analiza i obrada informacija će biti vrlo dobro definirane i svrsishodne. Da podsjetimo da je upravo Jarčeva izreka “Cilj opravdava sredstvo”, a suština je zapravo održavanje ustanovljenih društvenih normi kojima takodje vlada znak Jarca. Stoga ćemo tijekom sljedećih tjedana dok Merkur tranzitira znakom Jarca prije svega uočiti sve naglašeniju globalnu racionalizaciju, ali da podsjetimo i da je upravo ovo kretanje odličan ambijent za upravljanje dugoročnim ulaganjima.
Merkurov prelazak iz Strijelca u zemljani kardinalni znak Jarca pomoći će da organiziramo potrebne aktivnosti na aktualnim projektima, a odnosi s ljudima postaju sve svedeniji i izazovniji. Više nije dovoljno čuti mišljenje prijatelja ili kolege, već tražite stav osobe prema kojoj gajite duboko poštovanje iu čije rasuđivanje imate apsolutno povjerenje, te se za savjet okrećete autoritetima, tražeći praktične i jasne direktive. Ovo je područje intenzivnog promišljanja i analize, kada se razvija dugoročna strategija i prave veliki planovi za godinu koja je pred nama.

Dok Merkur tranzitira znakom Jarca misaoni procesi su naglašeno metodični, a fokus je na trezvenom i praktičnom pristupu informacijama i situacijama. Sada će biti mnogo lakše skoncentrisati se na zadatke koji su vam već “pri ruci” i ne pomišljate na odugovlačenje i odlaganja. Konverzacija je realistična i sa fokusom na poslovne teme, a uzorci i stil komunikacije sve su logičniji i uredniji, organiziraniji. Napokon smo u prilici se posvetimo definiranju i realiziranju prioritetnih zadataka bez otežavajućih okolnosti. Konačno, suočit ćete se sa stvarnim stanjem stvari, i bez uzdržavanja nazvati ih pravim imenom, a jasnoća i preciznost postaju iznimno bitni elementi definiranja stanja. Trebate biti svjesni prenaglašeno rigidnog stava u razmišljanju i razmatranjima, jer ćete inače ostaviti dojam hladne i pomalo grube prirode. Za mnoge u vašem okruženju vrlo je tanka linija između realnog pristupa i pesimizma stoga budite nešto prijemčiviji nego obično.

Ovaj Merkurov tranzit će proširiti horizonte rođenih u znaku ili sa Asc-om u ovom kardinalnom zemljanom znaku, probudit njihovu žeđ za znanjem i potrebu za komunikacijom, pa će većina Jarčeva jednostavno blistati!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK