Magija

Merkur u znaku Bika-Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika, te će biti lakše da se ideje, misli i komunikacija pretapaju u praktičan i najzad isplativ poduhvat. Ovo je jedan od faktora stabilne razmjene energija, koji će najzad uspostaviti tokove realizacije.

Sada je vrijeme da se ideje materijaliziraju, da poprime konkretne oblike, dimenzije i forme, planovi koji su vrijedni pažnje sada su već spremni za realizaciju. Potrebo je samo da vizualizirate jer Merkur u Biku tako funkcionira. On je vizuelista, i ako niste u stanju osjetiti okus ili miris, osjetiti i čuti Merkur u tranzitu kroz Bika će donijeti izazovne događaje. Koncepti koji su osmišljeni u umu sada će prolaziti kroz nešto sporiji proces asimilacije i probave, nakon čega će samoideje vrijedne truda opstati.

Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti. Da li je vrijedna truda? Da li je dugoročna? Da li je stabilna i realistična? Ovo su najznačajnija pitanja koja se nameću tijekom Merkurovog tranzita znakom Bika.
Privlačiće nas ljepota, umjetnost, arhitektura. Iskoristite ovu zemljanu energiju za sjetvu, i strpljivo sačekajte prve izdanke.
Kada je Merkur u Biku izvan ravnoteže postoji opasnost da se fokusira na materijalne principe upornost prelazi u stagnaciju. Ne morate kontrolirati i dominirati svakom konverzacijom, Merkur u Biku može postati agresivan kada osjeti pritisak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM