Magija

Mjesec je naša individualnost! Mjesecom osjećamo zadovoljstvo ili bol!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec je planeta koja zbog svoje blizine i utjecaja najviše privlači pažnju ljudi. Promatrajući Mjesec, često otploviti u neko potpuno drugačije, bezbrižno vrijeme, gdje nam sve izgleda kao da je od snova satkano.

Kada se osjećamo povrijeđeno, nesigurno, uplašeno ili ugroženo, zapravo nas Mjesec upozorava da je naše biće izloženo opasnosti. Mjesecom osjećamo svijet oko sebe. Mjesecom osjećamo zadovoljstvo ili bol. Mjesecom osjećamo ljubav ili mržnju. Mjesec je ono naše unutarnje biće koje nas podsjeća da godine nisu važne, jer svi smo mi u suštini djeca. Mjesec je tu da brine o nama. On je nešto poput božanske majke.

Da bismo u potpunosti razumjeli Mjesec, moramo razumjeti Sunce, koje predstavlja božanskog oca. O Suncu ću posebno pisati.

U svakodnevnom životu se susrećemo sa izrazom da su oči ogledalo duše. Iza očiju naravno stoje Mjesec i Sunce. Sunce koje govori o našoj volji i snazi, dok Mjesec govori o našoj intuiciji i osjećajima.

Postoji uvriježeno mišljenje da mislimo svojom glavom. Ako je to tako, onda smo u velikom problemu.

Glava sama po sebi ne može misliti i donositi odluke. Glava obrađuje informacije, a oštar, prodoran intelekt je u stanju razumjeti i praktično primjeni stvari koje bi nekima izgledale kao pravo čudo.

Pogledajte nekoliko desetljeća unatrag i pokušajte zamisliti sebe kako objašnjavate nekoj osobi suvremenu tehniku ​​i tehnologiju. Ima li bi ste velikih problema u tome.

Intelekt ne može osjetiti, razumjeti stvari na jednom dubljoj razini. Mjesec je taj koji osjeća i razumije. Intelekt je je taj koji će naći rješenje za neki problem ili pothvat, ali Mjesec će znati kako rješenje treba primijeniti. Samo sa Mjesecom možemo znati što bi bilo mudro uraditi, a što bi trebalo izbjegavati.

Mi zapravo mislimo cijelim svojim bićem, svojim Mjesecom. To je onaj poznati osjećaj koji imamo u prsima, a koji se javlja kada intuitivno znamo što trebamo napraviti. Ako počemu intelektualno preispitivati ​​taj osjećaj samo ćemo napraviti problem. Mjesec zna najbolje.

Ako slušamo taj unutarnji glas nikada nećemo imati problema. Možemo donositi odluke koje drugima djeluju u suprotnosti sa zdravim razumom, ali u sebi znamo da je ta odluka najbolja za nas.

Mjesec je naša individualnost. Uz Mjesec osjećamo vlastiti svijet u sebi, koji zatim želimo živjeti praktično u svakodnevnom životu.

Kada smo sretni imamo osjećaj kao da ćemo poletjeti. U trbuhu osjećamo “leptire” koji dolaze od našeg unutrašnjeg sunca zbog kojeg bi se vinuli visoko. To je tako poznati osjećaj zadovoljstva, vatre koja nas pokreće. Iz grudi dolazi nešto drugačiji osjećaj. Osjećamo se ispunjeno, mirno i reći ćemo da nam je duša, Mjesec, puna. Kao da u grudima teče mirna rijeka hraneći nas bujnošću života.

Mjesec nam daje osjećaj blaženstva i zaštite, slično majci koja brine o svom djetetu. Jača nas i hrani iznutra. Mjesec nas čini prilagodljivim da poput vode možemo zaobići prepreku i nastaviti tečemo. Uz Mjesec uživamo i radujemo se životu. Najveći dar duše, odnosno Mjeseca, je da osjetimo ljepotu i ljubav u sebi i drugima.

Mjesec također govori o našim snovima i sjećanjima koje nosimo iz ovog ili iz nekog od prethodnih života. Također kroz Mjesec žive i naši preci. Svi oni kojih se sjećamo, svi oni koje znamo samo iz priča, kao i svi oni koji su živjeli toliko davno da im je danas i ime zaboravljeno.

Svi oni žive kroz naš Mjesec, prenoseći nam svoju energiju. Mjesec ništa ne baca, on sve skuplja i pamti bilo to dobro ili lose.

Često se dogodi da treba obratiti pažnju na položaj Mjeseca u natalnoj karti ako netko ima puno problema u životu. Poželjno je poznavati obiteljsko stablo, osobine predaka, kakvi su bili kao ljudi sa svim vrlinama i manama.

Nije rijedak slučaj da se praktično žive neostvarene želje predaka, da se pojavljuju neka osjećanja ili emocije koje nikako ne možemo povezati s vlastitom dušom.

Kako Mjesec predstavlja kolektivno nesvjesno nije neobično da se osjeti unutarnji nemir i razdor. Kao da se preci svađaju. Jedni žele jedno, drugi nešto drugo, a mi osjećamo nešto treće. Tako u našem biću nastaje razdor pri čemu uopće nismo svjesni njegovog uzroka.

Možda najljepši primjer Mjeseca koji je ispunjen, zadovoljan i onog koji je prazan, neispunjen možemo vidjeti u razgovoru Karl Gustav Junga i poglavice jednog američkog plemena.

Poglavica je rekao da oni ne mogu razumjeti bijelce i da misle da su bijelci ludi. Rekao je da su im usne tanke, nosevi šiljati, lice izbrazdano i izobličeno, dok su njihove oči koje stalno nešto traže ukočene. Također je rekao da su bijelci uznemireni i nespokojni. Indijanci nikako ne mogu razumjeti što je to što bijelci žele.

Kada je Jung upitao zašto misli da su bijelci ludi, poglavica je odgovorio zato što kažu da misle svojom glavom.

Zbunjeni Jung je upitao čime bi trebalo da misle, a poglavica je pokazao na svoje srce rekavši da oni, indijanci, misle njime.

To je još jedna od zamki koje leže u izreci da treba misliti svojom glavom. Od djetinjstva drugi misle umjesto nas, uče nas nekim izmišljenim pravilima i sputavaju naše biće da se slobodno izrazi. Otuda često kažemo da nas duša, Mjesec, boli. To je zasto što smo sputani da se slobodno izraziti. Osjećaji i svijest su ugušeni.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK