Mjesec je u Blizancima pa je naglasak na čitanju, učenju, komunikaciji ….. Blizanci i Blistavi um!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec je u Blizancima pa je naglasak na čitanju, učenju, komunikaciji i pronalaženju adekvatnih tehnika za kontrolu emocija i rad na sebi. Racionalizacija emocija je u prvom planu, pa makar to značilo i potiskivanje dubokih i neugodnih senzacija.

Mjesec je u trigonu ka Veneri u Vodenjaku, pa ćemo na skladan i prirodan način doći u ravnotežu sa svojim emocijama i potrebama. Lako ćemo dolaziti u dodir s onim što nam se sviđa i za što smo talentirani.

Povoljan dan za kreativnost, stvaranje, istraživanje, a pogotovo istraživanje putem društvenih mreža i interneta. Nalazimo sreću i zadovoljstvo kroz izlaske i druženje s ljudima sličnih interesovanja. Možda se odlučimo krenuti na neki tečaj, započnemo učenje stranih jezika ili se zainteresujemo za programiranje. Svakako, bit ćemo u prilici da usvajamo ideje i dijelimo ih s grupom istomišljenika.

Blizanci danas imaju naglašeno samopouzdanje, pogotovo kada je posao u pitanju i veza s inozemstvom. Poželjet obnoviti odnos sa svojim partnerima planiranjem putovanja. Slobodni Blizanci s druge strane su u razdoblju velikih strasti i površnih flertova. Svi Blizanci trebaju obratiti pozornost na posao, točnije prihvaćanje zadataka ili preuzimanje bilo kakvih odgovornosti.

U naletu dobrog raspoloženja mogu se obaveziti na više zadataka nego što mogu ispuniti. Samoobmanjivanje je prisutno, tako da moraju biti što je moguće više praktični, realni i vremenski dobro organizirani kada je posao u pitanju.

Na nebu također imamo Marsa u Vodenjaku u sekstilu ka Uranu u Ovnu i sekstilu ka Saturnu i Suncu u Strijelcu. Ova kombinacija nam donosi progresivne ideje i ciljeve, originalne i pomalo ekscentrične, preko kojih imamo potrebu uspostavimo strukturu i red u odnosu sa sredinom. Želimo se istaknemo svježim, pozitivnim idejama i što je najvažnije, imamo energije i hrabrosti da to ostvarimo.

Naravno, moramo napomenuti da su ovo trenutni planetarni položaji koji daju energetski kontekst svakom znaku zodijaka, ali ga ne određuju, jer svaka individua ima svoju natalnu kartu koja opisane planetarne položaje ispoljava na specifičan način.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD