Mjesec u Jarcu je u sekstilu ka Merkuru i Suncu u Škorpionu-komunikacija misli i osjećaje!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec u Jarcu je u sekstilu ka Merkuru i Suncu u Škorpionu. Ovi aspekti nam omogućuju komunikaciju misli i osjećaje, povezanost ega i duše i savršenu usklađenost sa samim sobom. Međutim taj mir koji osjećamo je posljedica velike borbe i prihvaćanja stvari koje nam se baš i ne dopadaju. Sa Mjesecom u Jarcu umemo da budemo hladni i pomalo bezosjećajni, ali najviše uplašeni i zabrinuti za neke događaje ili ljude koje nećemo držati pod kontrolom, ili bar naše emocije prema njima. S tim u vezi, uspostavljeni mir je mir koji je došao odricanjem i prihvaćanjem nelagode. Zato ovaj dan može biti sjetan i melankoličan.

Također, treba imati u vidu i Sunce u Škorpionu koje svojim položajem opet nagovještava strast i dubinu duše, a najviše strahove. Kako je za Škorpiona osobeno da ide u dubinu svog bola, često i mazohistički, evo još jednog pokazatelja tranformacije. Sa Merkurom u Škorpionu misli su teške, često destruktivne. Kombinacija Jarca i Škorpiona svakako daje poriv za akcijama, ali sporim, provjerenim i ustrajnim. Također daje talent za metodično istraživanje, učenje, konstruiranje, naglašava jaku moć zapažanja i smisao za organizaciju, daje ambiciju i vrlo strastveno usmjerenje ka poslu, moći i socijalnom statusu.

Mjesec u Jarcu je pod vladavinom Saturna. Saturn boraveći u Strijelcu može donijeti vjerska ograničenja, iracionalna uvjerenja, tjeskobne pravne procese, iskrivljenu percepciju, bespotreban bunt protiv zakona i slično. Sigurnost i udobnost Mjeseca u Jarcu ovise od toga koliko su uravnotežene misli i postupci osobe. Često osoba samu sebe ograničava ili sputava, te ne može u potpunosti prihvatiti neku ideju ili viši cilj, a što je potvrda pozicije, i Saturna u Strijelcu, i Mjeseca u Jarcu.

Prva pozicija se odnosi na nepriznavanje nepoznatih i teško razumljivih ideja. Druga se pak odnosi na pretjeranu želju za praktičnim djelovanjem i akcijama. Generalno ovo može biti teška pozicija za razmjenu ideja, jer ona ne prihvaća postojanje još jednog mišljenja ili osobe, već naprotiv trudi se zadržati svoj stav u svemu bez ikakve potrebe daljnjeg razmatranja. Takva praktičnost jednog Jarca je više egocentrična, nego što je zaista praktična. Ako mislimo da budemo kooperativni i posvećeni timu i projektu, ovaj položaj prosto traži da se odreknemo neefikasnih obrazaca ponašanja i zarad višeg smisla budemo usmjereni na zajednički cilj. Pogotovo je ovaj segment bitan Škorpionima i Jarčevima.

Dalje, na nebu je primjetno i da Mjesec pravi kvadrate ka Uranu i Jupiteru što će dati nervozu i pogrešne zaključke ili bar dojmove o okolici, najčešće poslovnim partnerima. Mjesec u zemljanom i muškom znaku, a pod utjecajem jedne progresivne i vrlo nagle planeta može postati neodgovoran na poslu ili u emotivnim odnosima, emocije mogu varirati od situacije do situacije.

Sreća, mnogi sekstili sa Merkurom i Suncem daju savršene prilike da dobijemo uvid u to kako se i zašto ponašamo na određeni način. Kako Mjesec pravi kvadrat i ka Jupiteru u Vagi, tenzija se javlja zbog potrebe da se nađe kompromis, ali zadrži red. Red koji smo mi uspostavili. I evo slike još jedne situacije gdje imamo osobu koja hoće raditi i sa drugima i za sebe bez da se prilagodi i surađuje. Ozbiljnost emocija i sumnjičavost može narušiti mir, potrebu za balansom. Osoba ne vidi na koji način surađivati, a da to ne naruši njezino samopouzdanje i utvrđeni sustav vrijednosti. Svakako tenzija donosi akciju, a akcija svijest, tako da stanje na nebu i nije pretjerano teško, ako smo svjesni zašto određeni postupci stvaraju nelagodne posljedice.

Uran u Ovnu daje progresivne ideje i akcije, kojih se bojimo da poduzmemo, jer možda narušavaju sustav u kojem živimo i radimo. Imamo dakle konflikt između inspiracije i sustava, sukob ideje i načela. Mjesec je sada na 18 ° Jarca i kreće se ka Marsu u Jarcu s kim će napraviti egzaktnu konjunkciju, razlog više za tenziju i konflikte, ali ne izravno, već pasivno-agresivno s preuzimanjem uloge žrtve. Jarac neće dozvoliti da itko sazna njegove emocije, pa će pokušavati na sve načine da povrijedi, bez da izravno kaže što ga muči, plus naglašen je i znak Škorpiona, razlog više za manipulacije, igre i neprimjerene šale.

Venera pravi trigon ka Uranu pa poziva na oslobođenje napetosti kroz aktivnosti, umjetnost, sport i druženja. Ovo je definitivno jedan od izlaza iz današnjeg dana. Kako je Venera simbol povezivanja s drugima, eto prilike da (znakom Strijelca u kome se Venera nalazi) pokušati razumjeti tuđe tjeskobe i mirnim putem riješimo sukobe, pa makar to značilo odgoditi razgovore, probleme i važna pitanja na par dana. Ne treba se prepuštati tenziji, razlog tome je melankolični Mjesec koji kao da jedva čeka da bude uvučen u neku jaču emociju. Kako je emocija bijesa jača od emocije tuge, jer zahtjeva energiju i adrenalin, sasvim je moguće da ćemo i sami htjeti uđemo u sukob kako bismo malo izdramatizovali. Kako Mjesec u ovom znaku nije svjestan svojih emocija, točnije potiskuje ih, jedini način da dođe u dodir s njima je putem borbe, a što je simbol Marsa s kim će uskoro doći u kontakt.

Sljedeći izlaz se ogleda u trigonu Saturna i Urana, a što nam daje potencijal da svjesno izaberemo drugačije načine postupanja u nekom odnosu. Saturn se odnosi na ograničenja, a Uran na njihovo rušenje. Imamo vatrenu kombinaciju Ovna i Strijelca, koji uz entuzijazam i hrabrost uspijevaju djeluju u tom pravcu. Te tako danas imamo mogućnost da jasno vidimo funkcionalnost svojih misli i djela i potencijal da ih promijenimo u željenom smjeru.

Ako ne znamo što će se dogoditi, nismo u mogućnosti donijeti odluku. Ako znamo što će se dogoditi, opet nismo u mogućnosti donijeti odluku. Jer odluka nikad nije izvan nas …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD