Mjesec u Lavu -biti potreban i velikodušan!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec se nalazi u znaku Lava. Lav je znak koji voli pozornost, publiku, dominaciju i kreativnu ekspresiju. Sa pozicijom Mjeseca u ovom znaku, emotivna sigurnost traži da se izrazi prema van, ka drugima, kroz druženje, zajedničke aktivnosti.

Ovom Mjesecu je bitno i osjeća se dobro i prihvaćeno kada ga drugi hvale i kada mu se dive, time ga motiviraju da i dalje stvara. Lav kao znak ne voli da ga iskorištavaju, da mu sude i da ga ignoriraju, kada je Mjesec u ovom znaku, što je veće ignoriranje i kritika, to je emotivna nesigurnost izraženija. Ovo je otprilike kontekst našeg raspoloženja ovih dana.

Mjesec u Lavu je pod utjecajem Sunca, Merkura i Jupitera. Sunce je u Djevici, pa se kreativnost usmjerava na red, rad i organizaciju. Sunce je u separacionom kvadratu ka Saturnu, pa problemi sa zakonom, sustavima, autoritetima jenjavaju. Međutim, sve iznenadne promjene na poslu, javljanje nekontroliranih emocija ili bilo kakvih nepredviđenih ispada nas mogu učiniti nesigurnim, ranjivim i otuđenim, a što se manifestira kroz pretjerani ponos, gordost, lažno dokazivanje i napumpani ego koji ničemu ne služi.

Jupiter u Vagi je usmjeren na partnerstvo, diplomaciju, au kontaktu s Venerom, na ljubav, uživanje, kupovinu, kreativnost, učenje. Ovo je dobar period fokusiranja na sopstvena interesovanja, davanje vrednosti- Venera, obrazovanju, učenju, usavršavanju, putovanjima -Jupiter. Kreativnost i slobodna volja se mogu uvećavati kroz aktivan fokus na interesovanja koja smo možda zanemarili, još ako nađemo ljude koji dijele ta interesovanja s nama, eto ispunjene simbolike Jupitera u Vagi.

Merkur je i dalje tik uz Marsa, čineći um brzim i nestrpljivim, riječi su hladne i oštre, nema empatije, ni razumijevanja, ponajmanje praštanja. Istina izlazi na svjetlost dana i nije nimalo ugodna, međutim, aspektom Merkura i Plutona, ovo nam je bilo potrebno da bismo lakše razumjeli sebe ili bar ono što smo trpjeli.

Ovisno kako manipuliramo ovim riječima i energijama, tako ćemo se i osjećati. Bolje postiti od bilo kakvih riječi, nego mrsiti u sarkazmu, jer će isprovocirati Mjesečev znak Lava koji može reagirati ponosno i shodno tome nekonstruktivno za bilo kakav razgovor.

Mjesec u trigonima sa Saturnom i Uranom donosi dobre odluke i veliku inspiraciju, pa bi bilo dobro iskoristiti je za rad, postizanje dogovora i konstruktivnih rješenja. Valjalo bi poslušati savjete starijih i obratiti se za pomoć nekome tko ima iskustva i znanja da nam pomogne.

Osmeliti se i učiniti nešto lijepo za sebe. Ugostiti druge i ponuditi se u pomoći, organizaciji, rješavanju poslova, na ovaj način ćemo povratiti mir i zadovoljstvo, a uz to ispuniti i simboliku Lava – biti potreban i velikodušan.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €