Mjesec u Ribama -ovih dana smo spremni na kompromis, razgovor, razmjenu ideja s partnerom!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec u emotivnom znaku Riba stavlja fokus na empatiju, praštanje, bezuvjetnu ljubav, ali i iluziju, pristranost, veliku maštu i još veća očekivanja. Ljudi s MESCO u Ribama su vrlo osjetljivi na tuđu energiju, lako upijaju tuđe emocije, što ih čini iznimno prilagodljivim i fleksibilnim u društvenim odnosima, ali oni sami mogu dosta ispaštati zbog toga, pogotovo ako tuđe probleme doživljavaju kao svoje.

Neharmonična ekspresija ovog Mjeseca je što je stidljiv, percepcija je često pod utjecajem emocija, spreman je na veliki žrtvu i stradanje zbog onih koji to ne cijene, zna biti nepraktičan i zbog svojih velikih očekivanja, često depresivan. Takav Mjesec se nalazi danas pod utjecajem Jupitera i Venere. Ovo dalje govori o našoj unutarnjoj potrebi da širimo (Jupiter) ljubav (Venera), da poklanjamo i uživamo i da prije svega razumijemo i pomognemo (Jupiter) onima koje volimo (Venera).

Da bismo to učinili, ovih dana smo spremni na kompromis, razgovor, razmjenu ideja s partnerom, pokazujući visok stupanj zrelosti, diplomacije i šarma. Nema mjesta anksioznosti, niti strahovima, s Merkurom u Lavu pažnja se usmjerava na kreativnost, velikodušnost, komplimente koje rado upućujemo drugima, te i na taj način dobivamo što želimo.

Neharmonična ekspresija Vage je što zna biti pasivno-agresivna, površna i ćudljiva, te se riječi (Merkur) mogu koristiti i kao sredstvo manipulacije. Sve dok smo iskreni prema sebi i svojim namjerama, nema mjesta strahovima, ni manipulaciji. Iluzija Mjeseca u Ribama nas može navesti da pomislimo da smo se oslobodili okova ega i da smo konačno sazreli, međutim dodir Plutona cijeloj priči daje mračan prizvuk, strahove koji se potiskuju i zaboravljaju, jer je možda tako lakše.

Visoka senzibilnost Mjeseca u Ribama je vidljiva iu komunikaciji, pogotovo u detektiranju neverbalnih znakova i skrivenih poruka / namjera druge osobe. Koliko god bili uvjereni da je naša percepcija i jedino točna, zbog kvadrata Venere i Mjeseca podložni smo subjektivnosti i iracionalnim zaključcima.

Moguće da pokušavamo uvjeriti drugu osobu da smo u pravu, iako nemamo realnih dokaza za to, osim ,, osjećaja “. Energiju Riba je najbolje ispoljiti kroz ples, pokret, glazbu, poeziju … obratiti pozornost na snove. Mjesec ide ka konjunkciji s Neptunom što ga čini posebno osjetljivim i maštovitim. Dodir Neptuna donosi zaljubljenost, ideal, vjeru, vizije, ostavljajući za sobom dozu misticizma, introvertnosti i univerzalnosti.

Kako Mjesec pravi kvadrat sa Venerom, ovo donosi tenziju, jer može govoriti o razočaranjima u ljubavi i odnosima. Sa jedne strane romantične emocije, s druge strane razum, promjenjivost i vidljiva površnost partnera. Razočaranja danas nisu realna, pa se njima ne treba voditi, niti bilo što zaključivati.

Tijekom sutrašnjeg dana Mjesec će napraviti i kvadrat ka Saturnu. Ovo je aspekt odluke, i patnje zbog te odluke. Saturn predstavlja otrežnjenje poslije opijanja, kao i neugodne posljedice izazvane iluzijom znaka Riba. Ovo znači da ne treba ići za svakom idejom, niti donositi bilo kakve odluke. Neke veze i ljubavi se čine idealnom po noći, dok sa novim danom ta čarolija nestaje.

Neophodna je doza objektivnosti u cijeloj priči, a simboliku Riba možemo izraziti i kroz duhovnost, molitvu, meditaciju i umjetnost. Ovog puta zaljubljivanje, idealizaciju partnera i bezuvjetnu ljubav treba ostaviti po strani.

Neke ljubavi mogu ostati idealne bez da se ispričaju do kraja. Upravo ta nedovršenost ih čini savršenom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €