Magija

Mjesec u Ribama u kvadratu ka Saturnu u Strijelcu-problem identiteta!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec u Ribama trenutno u kvadratu ka Saturnu u Strijelcu, što će donijeti osobne nesigurnosti i problem identiteta, kao i sustava vrijednosti u usporedbi s načinom na koji gledamo partnerske veze ili načinom na koji bismo htjeli da nas partneri tretiraju.

Ovo se ne odnosi samo na romantične veze. Naša tendencija da budemo voljeni, zaštićeni i sigurni, natjerat nas da postanemo suviše zahtjevni po tom pitanju ne uviđajući jasne granice između naših i partnerovih potreba.

Sa druge strane, potreba da po svaku cijenu izraziti svoje mišljenje i nametnemo određene granice ponašanja imaće za posljedicu udaljavanje partnera ili prikriveni bunt koji lako može prerasti u sukob tjedna pomrčine Mjeseca, 2016/9/16.

Sukob se vidi iz kvadrata Mjeseca i Marsa, pogotovo kada Mjesec bude na 24. stupnja Riba. U tom trenutku će napraviti i opoziciju sa Suncem. Oporba sama po sebi predstavlja svijest, kao i retrogradni Merkur, koji putem refleksije može jasnije pristupiti bilo kakvom konfliktu.

Savjet je da se danas i sutra edukujete u vezi s nekim problemom koji imate, bilo da je to čitanje članaka, gledanje videa, razgovor sa stručnjakom ili prijateljem. Sunce u Djevici trazi edukaciju, a Mjesec u Ribama gubitak granica i prepuštanje.

U ovom aspektu najbolji način da nešto riješite je da se najprije informirate u vezi s tim, zatim postavite pitanja u vezi s tim i uz refleksiju ispustite tenziju. Jer je sasvim normalno biti i tužan i ljut i bijesan i zavidan i ljubomoran …

Ovaj pun Mjesec donosi upravo to, svijest, osvjetljenje podsvijesti u cilju otpuštanja problema. Naravno uvijek mozete ići lakšim putem i ulaziti u sukobe, ali to ne donosi mir, bar ne na duže staze.

Mnogo toga je karmičkog u ovom punom Mjesecu, pogotovo zbog južnog čvora koji je također u Ribama što nagovještava tendenciju da idemo radije za iluzijama i strahovima, nego za rješenjima. Sunce u Djevici odgovara sjevernom čvoru u Djevici, još jedan argument zašto treba svoju svrhu da izgrađujemo kroz edukaciju, jasna pravila i praktičnu rutinu umjesto samo da se vodimo idealima. Dobar je period za afirmacije, molitve i neke energetske tehnike, terapije i tome slično, pa ako želite okušajte se iu tome.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK