Mjesec u Škorpionu – kako ostati normalan?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

S punim Mjesecom u Škorpionu fokus nam je bio i još uvijek je na onome što je netko učinio nama ili mi njemu. Mjesec je prije svega u Marsovom znaku Škorpiona, pa ga zanima ponašanje Marsa prema drugim planetima.

Mjesec u Škorpionu je po svojoj prirodi sumnjičav i postojanih emocija, ali kako se u ovom znaku Mjesec ne osjeća dobro, jer je ipak pod utjecajem Marsa, planete agresije i natjecanja, normalno je da su ovi ljudi pod stalnim unutarnjim stresom i prije svega borbom sa samim sobom.

Mjesec predstavlja našu psihu i podsvijest, a Mars akciju i natjecanje, konflikte i agresiju. To bi onda značilo da se ove osobe natječu same sa sobom, nanoseći sebi bol, ovo je agresija usmjerena prema sebi, iznutra, zato se za Mjesec u Škorpionu govori da je autodestruktivan.

Sunce je s druge strane naša vitalnost i svrha. U Venerinom znaku, suština Sunca je spojiti s drugima, materijalizira ljubav, usmjeri se na konkretne i fizičke stvari. Opozicijom Mjeseca i Sunca dolazimo u dodir sa svojim unutarnjim strahovima i porivima sa željom da ih materijalizujemo, točnije izvučemo neku pouku za dalje.

Međutim, trebalo bi da obratimo pažnju na Mjesec u Škorpionu i što nas to zapravo interesuje? Prije svega, Mars je u Blizancima iu kvadratu ka Neptunu i trigonu sa Jupiterom u Vagi. Ovo govori o našim rizicima, potrebi da se borimo za svoja prava, istovremeno rušeći iluzije koje smo imali io sebi io drugima.

Agresija Marsa je usmjerena na znak Blizanaca, pa ovih dana ne slušamo druge ljude, već sporovode vlastitu volju, ovo je znak brzopletosti i nepromišljenih akcija. Mjesec je dakle primoran da se oslanja na takvog Marsa, zbog toga interesovanja Mjeseca imaju veze sa stvarima koje smo poduzeli ovih dana, konfliktima koje smo imali s obitelji na primjer ili onim što smo rekli.

Ako Mars u trigonu sa Jupiterom želi boriti za pravdu, nametnuti svoju volju i mišljenje. Onda, sve su šanse da će glavna preokupacija Mjeseca biti upravo to. Tako da s ovim Mjesecom u Škorpionu mi zapravo razbijamo iluzije o sebi i drugima, čistimo se od negativnih obrazaca ponašanja dolazeći do novih spoznaja, što možemo nazvati nekom životnom mudršću, a koju uspješno materijalizujemo kroz vlastiti sustav vrijednosti.

Kako Mjesec predstavlja ženski princip, a boravi u znaku Škorpiona, čiji je vladar Mars sve su šanse da su ovih dana žene podložnije stresovima, hormonalnim promjenama i konfliktima, čiji su uzročnici. Uz to, sama opozicija Mjeseca i Sunca govori o sukobima u braku i dugim vezama.

Sunce u Biku je pod utjecajem Venere u Ovnu. Venera je u opoziciji sa Jupiterom što joj općenito donosi nemanje vjere u ljubav, sumnjičavost prema partneru, rezerviranost i usmjerenost na osobne prioritete. Ovi bi značilo da ne bi valjalo pojačavati konflikte sa partnerom i oživljavati stvari iz prošlosti, jer će to djelovati na vezu u pravcu zahlađenja odnosa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €