Mjesec u Škorpionu u kvadratu prema Suncu u Lavu-nepromjenjivosti volje i emocija!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec u Škorpionu u kvadratu prema Suncu u Lavu, ovo je kvadrat fiksnih znakova, govori o nepromjenjivosti volje i emocija, s tim da je razlika u izražavanju. Dok je Lav usmjeren na druge ljude i stvaranje okruženja koje bi u potpunosti podupiralo njegove potencijale, Škorpion kao emotivan znak, ima potrebu za sigurnošću.

Ovaj kvadrat govori o tome da želimo mnogo ljudi, aplauze i slavu, ali nam je mir preči, ovo nije dobra kombinacija za bilo kakve emotivne odnose. Međutim, dobra je za posao, jer kvadrat sam po sebi donosi gorivo za akciju, fiksni znaci donose ustrajnost, a zbog činjenice da je Škorpion tajnovita, emotivno distancirana, često proračunata u odnosima prema okolini, lako može sjedište Sunca u znaku Lava iskoristiti u svoju korist.

S tim u vezi današnji dan je u vezi s poslovnim prilikama, što onih koje sami stvaramo, što onih koje intuitivno naslućujemo da su dobre za nas. Konačan dispozitor planeta je Merkur u Djevici, koji je duboko analitičan, pronicljiv i inteligentan položaj, a što dalje svim ostalim planetima donosi ozbiljnost, planiranje i disciplinu da se posao privede kraju.

Da bi se današnji Mjesec osjećao sigurno potrebno je imati kontrolu nad svojim emocijama i stvarima koje obavlja pogotovo one koje su vezane za realizaciju ideja i uvjerenja, a koje Mjesec ispoljava najbolje kroz nalaženje autentičnog načina izražavanja. Iako je Mjesec u znaku svog pada, ovaj položaj govori o jakim strastima, ali i strahovima vezanim za gubitak kontrole nad sobom i nad drugima.

Ljudi s ovim položajem mogu biti teški u vezi ili u poslovnim prilikama, jer su nepovjerljivi i skeptični, uvjereni da samo oni mogu dobro obave posao. Ovisno o dispozitora Važić čitav tijek akcija, pa tako, pošto je trenutno Merkur u Djevici, ovaj Mjesec će biti mnogo više racionalan, prilagodljiv i zapravo spreman na suradnju.

Iako će i dalje imati svoje impulse i nesigurnosti, one se neće toliko manifestirati, jer će osoba biti u stanju da ih racionalizira i shvati na vrijeme da joj ne služe u okruženju u kojem radi.

Svakako danas treba razmisliti o svojim postupcima prema okolini i koliko naše odluke i način percepcije utječe na situacije koje proživljavamo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €