Mjesec u Vodenjaku upućuje na znakove pored puta koje ne treba ignorirati …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec u Vodenjaku je zabrinut za društvena pitanja, često ne može napraviti jasnu granicu između sebe i drugih i baš zato, ljudi s ovom pozicijom imaju potrebu da budu prihvaćeni i dio zajednice. Teško podnose odbacivanje i osjećaju se vrlo nesigurno ako do toga dođe.

Međutim, u tim trenucima se zatvaraju, povlače i oko sebe izgrađuju zid, jer ne zaboravimo, ovaj Mjesec je ipak pod vladavinom Saturna. Uran kao noviji vladar Vodenjaka je boji revoltom, buntovništvom i željom za promjenom koja se u slučaju pozicije Mjeseca manifestira kroz ideje, misli i veliku intuiciju.

Danas, takav Mjesec se nalazi na nebu. On se nalazi pod utjecajem Saturna, Jupitera i Merkura. Jednakost, sloboda i neovisnost su u centru pažnje; utjecajem navedenih planeta pokušavamo izgradimo zdravu disciplinu i razumijevanje jednakosti u međuljudskim odnosima, a to ćemo uraditi kroz učenje i usvajanje novih sadržaja.

Sa navedenim planetima usvajamo nove informacije s fokusom na osvješćivanje, znanje i odlučivanje. Saturn u Strijelcu u aspektima ka Uranu i Mjesecu obećava stabilan um, mudre odluke i unutarnji mir. Zbog kvadrata koje Mars i Sunce prave ka Jupiteru, problem razumijevanja jednakosti nastaje samo zbog ega i eksplozivnosti, kao i naše potrebe da se natječemo s drugima i vječito dokazujemo nešto.

Još uvijek ne odustajemo od nekih starih obrazaca ponašanja, ali smo spremni da ih prepoznajemo io njima učimo. Sada nam neke stvari izgledaju mnogo jasnije nego prije tjedan dana kada smo bili pod nizom teških aspekata.

Posredstvom Merkura, Vodolijanski slobodu i toleranciju pokazujemo u partnerskim odnosima i sada smo mnogo više spremni na kompromis nego prije, racionalnije gledamo na veze i ljubav. Merkur je u opoziciji sa Mjesecom koja postupno slabi, ovo govori o unutarnjem strahu, o gubitku kontrole i sigurnosti, a sve zbog želje za usklađivanjem i ravnopravnošću.

Možda nismo spremni otpustimo stvari, iako su promjene tu, i vrlo vidljive. Možda je promjena neminovna, ali je naš otpor i suviše očigledan. Ako ovih dana primjećujete neke simbole, iste brojeve ili poruke koje Vas vode ka donošenju odluke, treba ih slijediti, bez ikakve sumnje.

Na kraju krajeva, ljudski um je ograničen njegovom željom da prihvati novo i neograničen potencijalom da nešto novo izgradi.

Mjesec u Vodenjaku upućuje na znakove pored puta koje ne treba ignorirati. Slušajte ovih dana svoj unutarnji glas i nećete pogriješiti, bilo da Vam govori da negdje ne odete ili kupite određenu knjigu ili pogledate neki film.

I prije nego povjerujete u bilo što izvan sebe, morate najprije vjerovati sebi da to što vidite, i razumijete.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD