MJESEČNI HOROSKOP ZA PROSINAC 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN
Kuća karijere će tijekom cijelog prosinca biti vrlo jaka, pa će vam se sve vrtjeti oko posla. Biće manjih problema u obitelji i emotivnoj vezi, ali ćete ih ostaviti u drugom planu. Imat ćete jaku želju za putovanjima i nastojaćete da tu želju sebi ispunite po svaku cijenu ,.

Posao: Zbog velike pozornosti koju ćete posvetiti poslu, nizacim uspjehe, pa je moguće i unapređenje koje već dugo priželjkujete. Vaš rad će biti primijećen i nagrađen povišicom. Važno je samo da se dobro fokusirate na profesionalne ciljeve i da “ne skrećete s puta” i bavite se tračevima i intrigama kolega. Nezaposleni Ovnovi mogu očekivati ​​ponudu za rad u inozemstvu, piše Sunsigns.org.

Novac: Planeta Mars biće dominantna u vašoj kući novca, pa možete očekivati ​​napredak u financijskom smislu. Imat ćete podršku obitelji, pa vam neće biti teško zaraditi čak i veće svote novca. Dobro će vam doći i društveni kontakti s pravim ljudima.

Ljubav: Ako ne budete kontrolirali svoje ponašanje i makar malo vremena i pažnje posvetili partneru, možete očekivati ​​sukobe. Slobodni Ovnovi kojima je dosta zabavljanja i žele ozbiljnu vezu, imaće prilika napretek. Osobu koja bi vama odgovarala u potpunosti možete sretnete među kolegama.

Zdravlje: Mogući su manji problemi s nervoznim crijevima i sezonskim kašljem. Povedite računa io zdravlju jetre.

BIK
Susret s jednom osobom napraviće fatalan obrt! Do sredine mjeseca trebalo bi i da se konačno riješiti dugova

Ljude rođene u znaku Bika kroz cijeli prosinac vodiće samo jedno – novac. Željet ćete ostvariti sve ambicije koje ste zacrtali za 2020, iu tome ćete biti prilično uspješni. U trećem tjednu mjeseca, možete očekivati ​​i neko dalje putovanje.

Posao: Za sve one koji žele karijeru podignu na višu razinu, ovog mjeseca za to postoje i realne šanse. Ako budete dali sve od sebe, možete očekivati ​​velike rezultate već sredinom prosinca. Nije izvjesno čime ćete točno biti nagrađeni, ali to će svakako biti povišica, unapređenje ili odlično sklopljen posao, koji će značajno podići vašu reputaciju u očima nadređenih.

Novac: Sukladno napretkom na poslu, i vaš mjesečni priljev na tekući račun bi trebao biti bolji. Možete odlično zaraditi i pomažući drugima, bilo da su u pitanju profesionalne usluge ili podučavanje. Do sredine mjeseca trebalo bi i da se konačno riješiti dugova.

Ljubav: Usamljeni Bikovi će tijekom prosinca privlačiti samo bogate, lijepe i utjecajne osobe, a iz tih novih poznanstava mogla bi se izrodi i velika ljubav. Bikovi koji su već u braku ili dugoj vezi mogu opustiti i uživati ​​u svojoj maloj, mirnoj luci.

Zdravlje: Ako se konačno natjerate da počnete vježbati redovito, zdravlje će se značajno popraviti. Poradite na podizanju imuniteta, krajnje je vrijeme …

Blizanci
Čuvajte brak, čeka vas velika kriza! Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje pričekati 2018. godinu

Najveću pozornost tijekom prosinca poklonici obitelji, ali će vam i karijera biti u fokusu. Trudićemo se da uspješno balansirati između privatnog i poslovnog, ali morate misliti i na sebe. Pronađite neki vid relaksacije i prakticirajte ga često, to bi trebalo da vam bude na prvom mjestu.

Posao: Ako tražite posao, sjajne prilike su pred vama. Odlična prilika može se ukaže preko nekog daljnjeg člana obitelji. Samo budite točni, vrijedni i odgovorni, i rezultati ne mogu izostanu.

Novac: Tek od sredine mjeseca financijska situacija će se stabilizirati. Veliki prihod možete ostvariti kroz realizaciju zajedničkog projekta s partnerom.

Ljubav: Bit ćete vrlo aktivni, što će vam donijeti i dosta prilika da upoznate zanimljive ljude. Ako ste u vezi ili braku, ne započinjite afere, jer će rastanak biti vrlo buran, a postoji šansa da ostanete i bez bračnog partnera. Ukoliko ste razmatrali trudnoću, možda je bolje pričekati 2018. godinu.

Zdravlje: Vrijeme je da započnete neki program detoksikacije. Vaše nezdrave navike mogle bi konačno da ispolje svoje posljedice, pa je najbolje da to na vrijeme spriječite. Povedite računa io štitnjači.

rak
Situacija na poslu je kritična

Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, itekako će vam se isplatiti

Tijekom čitavog prosinca suočavaćete se s problemima na poslu, ali ćete nekako uspjeti da stvari okrenete u svoju korist. Uz mnogo truda, uspjet ćete ostvariti ciljeve, koji mogu biti nagrađeni unašređenjem ili novčanom stimulacijom. Očekujte i obiteljske probleme, koji će vam sve vrijeme remetiti koncentraciju koju ste usmjerili na posao.

Posao: Dinamični događaji na polju karijere očekuju sve rođene u znaku Raka. Izbjegavajte ishitrene odluke i sukobe s nadređenima, jer bi mogli rezultirati prekidom radnog odnosa. Krajem mjeseca moguća je povišica.

Novac: Tijekom prosinca, najviše će profitirati Rakovi koji su započeli zajednički biznis s partnerom. Održavajte dobre kontakte koje ste već ostvarili, itekako će vam se isplatiti.

Ljubav: Slobodni Rakovi sklopiće dosta novih poznanstava, iz kojih bi mogla da se izrodi prava ljubav. To bi mogao biti netko s posla i osoba koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Seksualnost će biti izražena, pa će Rakovi koji su u braku ili dugoj vezi biti bliskiji nego ikada. Veoma povoljan mjesec za proširenje obitelji.

Zdravlje: Mučit će vas glavobolja i bolovi u mišićima, ali promjena prehrane bi mogla dosta da vam pomogne. Ubacite u jelovnik što više svježeg povrća.

LAV

Lav će osjetiti najviše promjena i problema tijekom mjeseca prosinca. Na svim poljima situacija će biti prilično nestabilna, a sve što vi možete učiniti jest da pokušate nekako izbalansirate život. Od ključnog značaja je da ne donosite ishitrene odluke, obiće vam se o glavu u vrlo kratkom roku.

Posao: Do ​​21. prosinca pokušajte radite na uobičajen način i da ničim ne privlačite pozornost na sebe. Tek u posljednjem tjednu mjeseca vaša kreativnost će doći do izražaja. Vaše ideje će se dopasti šefovima, ali povedite računa da svaki korak dobro analizirate prije nego što počnete pričati naglas o novom projektu.

Novac: Vaša financijska inteligencija neće vas iznevjeriti oog mjeseca, pa ćete uspjeti izgurate do kraja godine bez zaduživanja. Ako se budete držali savjeta vezanih za posao, pred Novu godinu je moguća i novčana nagrada za vaš rad.

Ljubav: Kao i obično, u ljubavnom životu Lava ni ovog mjeseca neće biti dosadno. Slobodni pripadnici ovog znaka će prosto zračiti, a postoji i mogućnost za novu, strasnu avanturu. Lavovi koji imaju partnera moraju se potrude da ostanu vjerni, što će im izuzetno teško ići, ali to je obavezan korak ukoliko žele sačuvati vezu.

Zdravlje: Vrlo neuobičajeno za ovaj znak, ali mogući su simptomi depresije. Vratite se sportu, izlazite s prijateljima i sve će ponovo biti u redu.

Djevica
Ljubav cvjeta, mogući su brak i trudnoća! Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tijekom prosinca se slobodno možete koncentrirati na taj aspekt vašeg

Tijekom ovog mjeseca Djevicama će dominirati kuća obitelji. Obiteljske stvari i psihičko zdravlje biće vam mnogo bitniji od poslovnih obveza.

Emotivna snaga vam je od presudnog značaja i tijekom prosinca se slobodno možete koncentrirati na taj aspekt vašeg života. Timski rad i kompromisi tijekom ovog mjeseca su neophodni. Zbog toga ćete morati biti fleksibilni kako biste prihvatili gledišta drugih tijekom retrogradnog Merkura u prosincu.

Posao: Posao vam je trenutno u zapećku, ali Mjesec će vam omogućiti polet u ovoj sferi od polovice prosinca. Budite oprezni kada su u pitanju izgledi za zapošljavanje i nove poslovne ponude od 24. prosinca.

Financije: Novčana situacija će vam biti poprilično zadovoljavajuća. Do 15. prosinca je pogodan period za rizična ulaganja i zarađivat dok se zabavljate. Velike novčane poslove bi trebalo završiti do 24. pošto vam nakon toga nisu naklonjene planeta. Obratite pažnju na što i koliko trošite novca u prosincu.

Ljubav: Pod snažnim ste utjecajem Venere i Jupitera, tako da će vam ljubav cvjetati. Međutim, čini se da vam je predanost nedosanjani san u novoj vezi. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, mogući su brak ili trudnoća.

Odnos s djecom biće vam fantastičan. Uživat ćete u tome da i sami budete dijete. Generalno gledano, čitav prosinca bit će pun zadovoljstava i idealan je za putovanja. Od 13. prosinca riješit ćete eventualne konflikte u obitelji i taj period donosi sreću svim članovima.

Zdravlje: Do 21. prosinca treba se pazite, jer vam je zdravlje krhko. Spremite energiju, a mentalno zdravlje je od presudnog značaja, pa ne dozvolite da vas uobičajeni usponi i padovi u životu previše pogode.

Vaga
Godišnji horoskop za 2018. Evo tko će biti najmoćniji i najsretniji znak u sljedećoj godini …
Siguran veći priljev novca! Mogli biste razmisliti o povećanju financija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu

Ovoga mjeseca većina planeta vam se nalazi u južnom sektoru, a kuća obitelji je dominantna. Obratite pažnju na fizičke, ali i na psihičke probleme u vašem kućanstvu.

Tijekom prosinca, poslu bi trebalo pristupiti iz drugačije perspektive. U nekim situacijama će vas služiti neovisnost i odlučnost Vage, au drugim će vam vaš društvene vještine i suradnja pomoći da završite posao. Situacija bi mogla promijeniti Vaginom osobnom voljom, dok u drugom slučaju treba biti fleksibilan. Tijekom retrogradnog Merkura u prosincu biće neophodno da balansirate između neovisnosti i suradnje.

Posao: Ukoliko tražite posao, nećete imati problema da ga nađete od sredine mjeseca, ali problem može biti odabir pravog posla. Dobro razmislite ponude, pogotovo poslije 24. prosinca.

Financije: Ukoliko se potrudite, zajamčena vam je veća suma novca. Prisutnost Plutona u kući novca osigurat vam siguran priljev. Mogli biste razmisliti o povećanju financija bilo svojom kreativnošću ili pronalaženjem novog načina za zaradu. Ali pazite – zbog preokupacije financijama može doći do problema u bračnoj zajednici.

Ljubav: Ukoliko ste sami, imat ćete gomilu prilika za započinjanje veza, ali će uglavnom sve biti neobavezno. Ozbiljnija predanost izostat tijekom prosinca. Pred Vagama koje su u vezama je turbulentan period. Kretanje Marsa pomoći će vam da nađete rješenje od 10. prosinca. Ukoliko planirate proširenje obitelji, idealno razdoblje za to je poslije 10. prosinca.

Zdravlje: Glavni problem bit će nedostatak odmora. Od polovice prosinca obratite pažnju na svoju kondiciju, kao i na emotivno stanje i očuvanje fizičke energije.

Škorpion
Retrogradni Merkur narušiće sklad u vezi!

Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati donesete odluku o budućnosti veze.

Većina planeta nalaze se u južnom sektoru i kuća obitelji biće dominantna od polovice prosinca. Posao će biti u drugom planu, dok će vam u centru pažnje biti obitelj i pitanje psihičkog zdravlja. Fokus će vam biti na uspostavljanju harmoničnih odnosa u obitelji.

Imat ćete snage da samostalno obavljate poslove. Iako nećete ovisiti ni od koga kada je ostvarenje ciljeva u životu, preporuča se da surađujete s drugima.

Posao: Poslovne mogućnosti će vas doslovno juriti ovog mjeseca. Posebno dobre ponude dobit ćete tijekom trećeg tjedna prosinca. Tragate za emotivnim zadovoljstvom u vašoj profesiji.

Novac: Biće ovo sjajan mjesec za vas, kada su financije u pitanju. Imat ćete brojne šanse za zaradu, ali to će zahtijevati dosta rada i ustrajnosti, kako biste ostvarili svoje ciljeve. U tome će vam podršku pružiti članovi obitelji, a novac ćete trošiti na luksuzne stvari.

Veće samopouzdanje može doprinijeti i boljoj financijskoj situaciji. Zarađivač slušajući intuiciju i prateći svoje snove. Dio novca trošit ćete i u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Ukoliko ste sami, ovo je vrlo povoljan period za vas. Naći ćete ljubav preko rodbine, akademskih krugova ili u susjedstvu. Privući će vas osoba velikih intelektualnih i komunikativnih sposobnosti ili netko tko je brižan i velikodušan.

Retrogradni Merkur narušiće sklad u postojećim vezama. Vaš partner će tražiti više slobode. Možda ćete morati donesete odluku o budućnosti veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje, ali nikako ne zapostavljajte fizičko. Pazite na tjelesne mirise, zadah i trovanje hranom.

strijelac
Godišnji horoskop za 2018. Evo tko će biti najmoćniji i najsretniji znak u sljedećoj godini …
Krajnje je vrijeme da povedete računa o svom tijelu! Suzdržite se od impulzivne kupnje nepotrebnih stvari

Moguće su razmirice u obitelji, koje ćete riješiti samo strpljivim i parlamentarnim razgovorom. Uvažite i tuđe probleme i osjećaje, i harmonija će ponovo zavladati. Kada riješite probleme kod kuće, imat ćete mnogo više energije, pa ćete se s većim elanom posvetiti poslu, što sigurno neće ostati nezamijećeno.

Posao: Krajem mjeseca možete očekivati ​​veliku, ali pozitivnu promjenu. Bit će to ili neko iznenadno, lijepo, poslovno putovanje, ili odlična ponuda za novi posao. Što god odlučili, završit će velikim uspjehom.

Novac: Ovo je definitivno razdoblje za štednju. Rasipanje vam trenutno neće donijeti ništa dobro. Suzdržite se od impulzivne kupnje nepotrebnih stvari, jer biste krajem mjeseca mogli doći u situaciju posuđivati ​​novac da biste platili račune.

Ljubav: Što se tiče emotivnog plana, sve će biti u najboljem redu. Strelčevi koji su već u braku ili dugoj vezi uživat će u nezaboravnim trenucima s partnerom, dok će slobodni pripadnici ovog znaka upoznati osobu s kojom će odmah poželjeti ući u bračne vode. Razdoblje je idealan za planiranu, ali i neplaniranu trudnoću.

Zdravlje: Što prije počnite vježbati redovito. To je ona karika koja vam nedostaje da bi zdravlje bilo savršeno.

Jarac
Neobavezan flert ili prava ljubav?

Svijet Jarca se ovog mjeseca vrti oko obitelji …

Harmonija obiteljske atmosfere će vam pomoći da napravite uspjeh iu karijeri. Karijera i obitelj zahtijevat od vas podjednaku pozornost ako želite postići uspjeh u prosincu mjesecu.

Posao: Neovisnost i hrabre odluke donijet će vam uspjeh koji ste i zaslužili. Jarčevi, osmislite svoj život i učiniti sve da biste ga ostvarili! Jarčevi, posebno oni napetiji, trebalo bi da se bave meditacijom ili nekom drugom spiritualnom vještinom. Snovi će vam pomoći u razrješavanju nekih nedoumica. Zanima vas kako možete pomoći drugima.

Novac: Novčano stanje će ovog mjeseca ostati nepromijenjeno, ali već početkom sljedeće godine, možete očekivati ​​da će vaš zalaganje i rad, biti nagrađeni.

Ljubav: Statična situacija na polju ljubavi. Slobodni jarčevi će imati mnogo prilika za upoznavanje s potencijalnim partnerom, ali će sve ostati ili na platonskom ili neobaveznom flertu. Oni koji su u braku će uživati ​​u svom partneru i idiličnom odnosu tijekom cijelog prosinca, koji će ih možda dovesti do toga da se odluče na proširenje obitelji.

Zdravlje: Jarčevi se osjećaju sjajno u prosincu.

Vodenjak
Godišnji horoskop za 2018. Evo tko će biti najmoćniji i najsretniji znak u sljedećoj godini …
Ljubav će se pojaviti na mjestu gdje je najmanje očekujete! Karijera vam je u ovom razdoblju na prvom mjestu.

Drage Vodenjaka, vama će sve što započnete ići od ruke, a ljubav ćete pronaći u jednom od prijatelja!

Posao: Vodenjaci će ovog mjeseca doživjeti veliki uspjeh na poslu i to zahvaljujući radu koje su uložile, a to će vaši nadređeni pohvaliti – i novcem i statusom.

Novac: Hrabri i promišljeni potezi koje ćete napraviti u prosincu mjesecu, donijet će vam veću zaradu i bolji status.

Ljubav: Oprez u ljubavi. Ako upoznate osobu i ako vam se svidi, usporite. Čak i oni u braku, trudite se da razumijete svog partnera. Odluka da postanete roditelji, također treba biti dobro promišljena. Slobodne Vodenjaci će naići na nekoliko potencijalnih partnera u ovom mjesecu. Ljubav će možda pronaći među prijateljima.

Zdravlje: Vodite računa o svom zdravlju, hranite se zdravije i uvedite makar malo fizičke aktivnosti.

ribe
Uspjeh na poslu, prinova na putu! U prosincu mjesecu, svi ljudi rođeni u ovom znaku, mogu očekivati ​​veće promjene kada je posao u pitanju …

Bračne kao i emocionalne stvari neće ovog mjeseca biti prioritet u životu Riba. Prosinac mjesec donosi mir, spokoj i balans koji vam je ove godine bio prijeko potreban. Uspjesi koji će se nizati biće rezulatat toga što ste u posljednje vrijeme osjećate puni samopouzdanja, pa samim tim pravite i hrabrije poteze. Nemate potrebe da zavisite ni od koga, i dovoljno ste sigurni da sami donosite odluke, koliko god one bile teške.

Posao: Za još razvijali, ne bi bilo loše da dopunite svoje znanje nekim tečajem. Neki pripadnici ovog znaka će imati česta poslovna putovanja. Oni koji imaju ozbiljnu vezu ili obitelj, mogu očekivati ​​jaku podršku od svojih najbližih.

Novac: Novčana stabilnost je prisutna u mjesecu prosincu. Sve što ste uložili, vratit će se. Možete očekivati ​​i novac koji će vam posuditi ili doći kao poklon od nekog iz obitelji.

Ljubav: Ribe mogu ovog mjeseca očekivati ​​mnogo poznastava i to s utjecajnim ljudima. Samci će tražiti prilike u poslovnom okruženju. Oni u braku će razmišljati o proširenju obitelji.

Zdravlje: Ribama se preporučuje fizička aktivnost, koja će im pomoći kako emotivno, tako i zdravstveno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €