MJESEČNI HOROSKOP ZA VELJAČU 2021

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN

Vaša pažnja se preusmjerava s polja karijere na polje spiritualnosti nakon 19. veljače. Ovo je razdoblje za rekapitulaciju vašeg dosadašnjeg uspjeha i postavljanje novih ciljeva. Ovog mjeseca otvaraju vam se brojne mogućosti kada su u pitanju putovanja.

Potrudite se da proširite svoje kontakte, kako bi osigurali sebi lakši napredak. Ukoliko razmišljate o promjeni svog posla, pažljivo proučite date mogućnosti.

Financijski prosperitet se očekuje tijekom ovog mjeseca, a prihodi mogu biti dodatno poboljšani. Imate podršku vaših nadređenih kao i

BIK

Vaša kreativnost bit će vrlo izražena ovog mjeseca. Nakon prvog tjedna veljače, napredovanje na polju karijere ovisit isključivo od vas. Vaša intuicija vam umnogome može pomoći.

Napredovanje u karijeri favorizovano je i ovog mjeseca. Ukoliko prihvatite izazove, izvjesne su povoljnije poslovne prilike. Utjecaj planeta na financijsku situaciju vrlo povoljan. Poslovna putovanja mogu biti vrlo profitabilna.

Uložite vrijeme u širenje svojih društvenih krugova, naročito u trećoj dekadi veljače. Venera vam je ovog mjeseca naklonjenija, te možete očekivati ​​puno romantičnih mogućnosti. Ukoliko ste u vezi, možda ćete biti spremni na sljedeći korak.

Poželjna je detoksikacija organizma, kao i dovoljna količina odmora.

BLIZANCI

Svoje ciljeve ostvarujete zahvaljujući svojim kontaktima. Ovog mjeseca fokus pada na polje karijere. Najveći uspjeh možete zabilježiti u trećoj dekadi veljače. Dozvolite da se sve odvija svojim tokom. Dodatni financijski prihodi su vrlo mogući.

Dešavanja na polju romanse su prisutna tijekom cijelog mjeseca. U drugoj polovici mjeseca bit će vam potrebno više iskazivanja ljubavi i prisnosti. Vaš ljubavni život ovisi o izbalansiranosti privatnog i poslovnog života. Može se dogoditi da ljubav pronađete među prijateljima. Iako se po prirodi brzo zaljubljujete, na vama je da iskažete koliko ste zagrijani za nešto ozbiljnije.

Preporuča se više odmora i zdrava prehrana.

RAK

Svoje ciljeve ćete postići zahvaljujući svojoj društvenosti i prilagodljivosti. U veljači fokus pada na polje karijere, a možete očekivati ​​i dodatne financijske prihode. Međutim, u drugoj polovici mjeseca može doći i do povećanja troškova, zvog čega treba pripaziti o mjerama štednje. Ukoliko ste u potrazi za novim poslom, ovaj mjesec je povoljan za to.

Imat ćete podršku članova obitelji po pitanju vaših financijskih pothvata.

Ljubav možete naći u krugu prijatelja ili u svom radnom okruženju. Ukoliko ste u vezi, i razmišljate o sljedećem koraku, savjetuje se pričekati nešto povoljnije planetarne aspekte.

Zdravlje je odlično.

LAV

Karijera i osobna postignuća biće vam važnija ovog mjeseca od emotivnih potreba i obiteljskih problema. Kako bi došli do svojih ciljeva, savjetuje se igrati na kartu šarma.

Budite prilagodljivi, budući da nećete imati kontrolu na koju ste navikli nad pojedinim situacijama.

Do prve polovice mjeseca možete očekivati ​​neispunjavanje vremenskih rokova na polju financija, odnosno određena kašnjenja. Savjetuje se izrazita obazrivost na polju novih ulaganja. U drugoj polovici mjeseca planetarna kompilacija je znatno povoljnija, te je izvjesno povećanje prihoda.

Odnosi s partnerom biće harmonični. Izvjesne su brojne romantične prilike, a ukoliko ste već u emotivnoj vezi, ovo je povoljan period da načinite sljedeći korak.

Savjetuje se izražena fizička aktivnost u prve dvije dekade veljače.

DJEVICA

Fokus pada na vaš privatan život. Bit će vam bitniji uspjeh vaših bližnjih od osobnog. Bit ćete prilagodljivi u raznim situacijama i društvenim krugovima kako bi došli do svojih ciljeva. Planetarni aspekti vam donose manje dinamičnosti nego inače, što će vam pružiti mogućnost da se koncentrirati na stjecanje boljih metoda za postizanje uspjeha.

U veljači ćete pokušavati svoja duhovna uvjerenja provedete u svakodnevne aktivnosti.

Ukoliko ste u potrazi za poslom, na pomolu su neke zanimljive ponude. Utjecaj planeta na polje financija vrlo povoljno. Prihodi se mogu povećati zahvaljujući inovativnim idejama i kontaktima.

Ulaganje u nekretnine biće profitabilno.

Ukoliko ste sami imat ćete brojne mogućnosti upliva u emotivne veze, ali vaš perfekcionizam se može naći na putu ka nečem ozbiljnijem.

Zdravlje je prilično delikatno. Upražnjavanje joge ili meditacije vam može biti od velike pomoći.

VAGA

Nakon 4. veljače slijedi razdoblje uživanja u kućnom okruženju s obitelji. Imat ćete punu potporu obitelji za vaš pothvate. Ovog mjeseca karijera je u sporednom planu. Ipak, Venera će favorizirati vaš financijski prosperitet sve do 19. veljače. Vaša kreativnost i inovativnost vam može pomoći u tome. Nakon 19. veljače, povećavaju se i troškovi.

Ukoliko niste u emotivnoj vezi, ovo je odličan period da upliva u istu. Do 23.februara zabava i uživanje biće vam primarni, nakon čega težite ozbiljnijim i posvećenijim odnosima. Ukoliko imate djecu, mogući su nesporazumi, budite saosjećajnije i dajte im vremena da izgrade prijateljski odnos s vama.

Držite se zdravog režima prehrane i rednovnog vježbanja.

ŠKORPION

Ovog mjeseca bit ćete vrlo motivirani za postizanje uspjeha na polju karijere. Vaš naporan rad biće nagrađen unapređenjem i novčanim benefitima. Svoje poslovne planove postavit ćete tako da ćete imati dovoljno vremena za sebe i svoje bližnje.

Financijski aspekt je povoljan do 19. veljače, nakon čega će biti potrebno više napora nego inače. Ulaganja u nekretnine bit će izuzetno profitabilna.

Osjećaj zadovoljstva i zabave je mnogo više prisutan ovog mjeseca.

Vaš ljubavni život bit će uzbudljiv. Ukoliko niste u vezi, tragač za partnerima koji umeju dobro da iskažu svoje osjećaje, a bit će vam zanimljivi i oni s neobičnim idejama.

Zdravlje može biti poboljšano dovoljnom količinom odmora.

STRIJELAC

Ovog mjeseca ćete biti izuzetno dinamični, kreirajte svoju sudbinu onako kako vama odgovara. Tijekom mjeseca dosadašnja situacija se mijenja i kontakti vam postaju bitniji nego ranije. Ukoliko ste zainteresirani za studije ili neki tečaj, ovo je dobar period započeti nešto od toga.

Kratko putovanje je izvjesno ovog mjeseca.

Ukoliko tražite posao, dobit ćete dobre ponude. No, karijera vam ovog mjeseca nije prevashodna.

Planetarni aspekti na polju financija su izuzetno povoljni. Ulaganja u neke velike projekte mogu biti vrlo isplativa na duže staze.

Do 16. veljače budite izuzetno oprezni na polju ljubavi, može se dogoditi da u afektu kažete ono što ne mislite. Ukoliko niste u vezi, ljubav možete naći u svom okruženju.

Usporite tempo, smanjite stres. Masaže i opuštanje znatno će poboljšati vaše zdravlje.

JARAC

Vrlo ste ambiciozni. Vaš uspjeh biće glavni cilj ovog mjeseca. Nakon 19. veljače proširićete svoju bazu znanja učenjem o nekim novim tehnikama komunikacije. Financijski napredak biće potaknut od strane obitelji. Ukoliko planirate investirate u neki projekt, ishod može biti vrlo profitabilan. Profit se može povećati redukcijom pojedinih troškova.

Premda, zaintresovani ste i za uživanje i ostvarivanje na polju romanse. Ali dešavanja na polju ljubavi neće biti pretjerano izražena. Prolazne romanse vjerojatnije od ozbiljnijih dešavanja. Povoljan aspekt Venere povećava vašu atraktivnost.

Posvetite nešto više pažnje sebi i svom izgledu.

Zdravlje je odlično.

VODENJAK

Ovo je pravo vrijeme da iskoristite svoju neovisnost kako bi postigli ono što želite. Nema potrebe da se prilagođavate drugim ljudima i situacijama.

Postoji tendencija da se ovog mjeseca prepustite osobnim zadovoljstvima. Ulagače u sebe, što će vas činiti privlačnijim. Planetarni aspekti vas također čine vrlo ambicioznim.

Financijski uspjeh je zagarantiran, a vaš partner može igrati veliku ulogu u tome, pretežno nakon 19. veljače.

Obiteljska situacija vam može zadavati dosta stresa, uglavnom zbog nesporazuma. Komunikacija i tolerancija su ključ rješavanja problema.

Lako sklapate nova prijateljstva. Ukoliko ste u vezi, odnos s partnerom bice harmoničan. Ako svoju drugu polovicu još uvijek niste pronašli, ovo je razdoblje gdje su na polju romanse dešavanja zahvaljujući vašoj karizmi i senzualnosti.

Zdravlje je dobro.

RIBE

Fokus pada na polje karijere i vaših ambicija. Pokušaćete biti agresivni u svom pristupu postizanja vaših ciljeva. Moći ćete kontrolirati različite situacije. Povoljan aspekti Jupitera vam donose financijski uspjeh.

Ovog mjeseca duhovno uzdizanje će imati utjecaja na različite aspekte vašeg života. Svoje ciljeve lako možete postići oslanjajući se na svoju intuiciju, a vaš trud će se isplatiti ako iskoristite svoju originalnost.

Ukoliko ste nezaposleni, moći ćete naći posao prema vašim potrebama.

Dodatan priljev novca možete očekivati ​​nakon 23. veljače.

Vaš partner može biti preokupiran svojim obvezama, zbog čega se možete osjećati zapostavljeno. Razumijevanje, tolerancija i komunikacija su ključ za rješavanje danog problema.

Zdravlje je odlično.

članova obitelji.

Ukoliko ste sami ljubav možete pronaći u okviru svoje profesije, i to nekoga tko vam može pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Ljubav na prvi pogled je također izvjesna.

Zdravlje je odlično

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €