MOŽDA JE BAŠ DANAS: Otkrijte koji je vaš SREĆAN DAN i kako vam to pomaže da budete uspješnijim U SVEMU

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kalendari, mjerenje vremena i astrologija izmijenili su se zajedno s razvojem i napretkom zapadne kulture. Tradicionalna astrologija, nekada jako poštovana i korištena, mnogo je zapostavljena i dijelom zaboravljena uslijed modernog okruženja i svakodnevnice.

Međutim, ona i dalje postoji i mi možemo koristiti prednosti koje nam ona pruža i poboljšamo kvalitetu svog života. Jeste li se ikad pitali što znače imena dana u tjednu? Jeste li znali da je, samim tim, svaki dan povoljan za izvjesne radnje? Svaki dan je pod utjecajem određene planete. Od sada ne morate mučiti razmišljajući na koji način rasporediti svoje dane i kako napraviti dobar raspored svojih aktivnosti. Pogledajte koji dan u tjednu što znači i za što ga je najbolje iskoristiti.

Ponedjeljak je Mjesečev dan. Ovo je početak tjedna i dan kada smo uglavnom okruženi ljudima. Upravo zbog toga je ponedeljak povoljan za sklapanje društvenih i poslovnih kontakata, ali i za obiteljska i prijateljska okupljanja. Mjesec izravno upravlja emocionalnom životom svakog od nas, pa je ovog dana naglasak upravo na osjećajima. Ovaj pozitivan dan daje nam mogućnost da njima dobro upravljamo.

Utorak je dan Marsa. Zbog toga smo uglavnom ovog dana prepuni pozitivne energije i samopouzdanja. Rješavanje teških zadataka, nesavladivih prepreka, tvrdoglavih problema i svega što vas muči upravo treba ostaviti za utorak, zbog Marsa koji nam daje snagu za to. Utorkom, međutim, treba izegavati rasparve bilo koje vrste, jer je svađalački Mars spreman na sve.

Srijeda je dan kojim vlada Merkur. Samim tim, to je dan kada nam najbolje od ruke ide mentalni rad. Učenje, proučavanje, studiranje, pisanje, čitanje … sve mentalne aktivnosti bi ovog Merkurovog dana trebao vam idu od ruke. Dan je također vrlo povoljan za komunikaciju bilo koje vrste: telefon, internet, ili sastanci uživo. Ovog dana smo svi bistriji i pametniji nego inače.

Četvrtak je dan planete Jupiter. Ovaj dan iskoristite tako što ćete se suočiti s velikim stvarima, problemima i ljudskim sudbinama. Jupiter je, kao što je poznato, planeta sreće i optimizma, pa je iskoristite za neizvjesne i nesigurne stvari. Juputer će sigurno biti uz vas.

Petak je dan šarmantne Venere. Radni tjedan završava i počinje vikend za većinu ljudi. Tijekom dana uživajte u izobilju finih manira, osmijeha i harmonije koje donosi ovaj prekrasan dan. Osim toga, već je poznato da je Venera planeta ljubavi, pa su sve vrste romantičih susreta, ljubavnih odnosa, strastvenih momenata, najbolji i najpovoljniji upravo na ovaj dan.

Subota je dan u tjednu kojim vlada Saturn. Saturn je planeta discipline, odgovornosti i organizacije, koja otežava stvari i čini da one izmiču kontroli. Zato ovog dana usporite, obratite pažnju na detalje i provedite vrijeme sa starijim ljudima koji vam mogu dati mudre i korisne savjete.

Nedjelja je dan Sunca. Ovaj dan je, kao što je svima poznato, povoljan za odmor i opuštanje. Pored toga, ovo je dan posvećen plemenitim aktivnostima, kada je dobro pokazati ljubaznost i biti darežljiv prema ljudima. Postanite bolja osoba, jer Sunce želi da tako bude.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €