Mračna strana horoskopskih znakova-sebičnjaci, komplesaši, mamini sinovi, razmaženci … Mnogi bi htjeli da sakriju svoju mračnu stranu, ali sve se otkrije …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan

Ovaj egomanijak natjecateljskog duha će biti tvoj samo ako odgovoriš sa “da” na sljedeća pitanja. Da li je poligamija ok, ako se to odnosi na mene, a ne na tebe?

Sportski automobili su nešto najbolje na svijetu je l ‘da? Njegova je posljednja i ako vam to malo glasnije saopštava to je zato što ste vi krive. Ostavlja u slučaju da je “ne” odgovor na jedno od ovih pitanja.

Bik

Možda će ti biti čudno u startu, ali njegov proračun u bilo kojem momentu ne griješi. Znaće uvijek gdje ćete naći najjeftiniju ponudu junk fooda. Nemoj da te začudi ako uvijek negdje ima rezervni sendvič ili digitron. Tko god da ga pita gdje da se ide, on obavezno predlaže tamo gdje je klopa.

Ostavlja u slučaju da kažete da ne umijete kuhati i da je jeftina majica od 5000 dinara.

blizanac

Nešto bi da mijenja ali ne zna što. Istodobno bi najradije bio i vodoinstalater i pilot spejs-šatla. Bez sumnje su uvijek jako zabavni, veseli i lažljivi. Počinitelj svih grešnih radnji koje se mogu obaviti za pet minuta. Svaki ozbiljan plan traje tri minute.

Uostalom, kakvi planovi – nitko sreće nije vidio od toga, samo bujica novih misli i ideja od sumraka do svitanja.

Ostavlja, samo ne zna kada se to dogodilo.

rak

Nije točno da mu je samo bitna obitelj i brak. Bitan mu je i alkohol. Ovaj pasionirani ljubitelj cijeđene marelice i dunje, se rodio da bi napravio obitelj, da bi imao što uništiti. Bitno je da žena ima dobro tijelo i da joj pregača dobro stoji u kuhinji, i odmah se zaljubljuje.

Ne ostavlja, njega ostavljaju, zbog treznijih, ako uspiju naravno.

Lav

Njegovo sebičanstvo vidi samo savršen odraz u ogledalu, o drugima ne razmišlja, osim ako nisu ukrasi iza glavnog lika u tom ogledalu.

Najveći prijatelj ste kada mu vičete “To care”. Kada mu kažete “smanji to vježbanje, dosadan si kao svrbež” okreće se i odlazi uz salve riječi i uvreda. Upada u paranoju kada mu se kaže da mu se pojavila sjeda na kosi, o borama da i ne govorimo, teretana i antiage kreme mu postaju najbolji prijatelji kako vrijeme prolazi. Sujeta mu je srednje ime, i prosto mu je nevjerojatno da čovjek kao što je on može ostari i da ne daj bože umre. Njega je nemoguće ostaviti, on i onako nikad nije prisutan.

Djevica

Sitničavo, dosadno, i paranoidno stvorenje. Grlo ispire venise, a hranu jede pincetom. Majstor da drži moralna predavanja dok sms-uje s nekom od svojih tajnih drugarica. Glumi hrabrost, a ustvari ga je strah od svega.

“Izdala si me, nož si mi zabila u leđa! Nikada nećeš naći čovjeka kao što sam ja!”

Vaga

On sam ne zna što hoće tijekom cijelog života. Nervira okolinu svojim manjkom samopuzdanja, naglašenim emocijama i napadima nervoze. Uslijed svih ovih stanja pretvara se u kocku leda i dobivamo čovjeka koji pati od manične depresije. Uvijek ga svi vole iz nerazjašnjenih razloga.

Obožava koristi riječ “projekt”

– Evo sad nešto pregovor oko svog projekta, mnogo sam u žurbi, zovem te kasnije.

I onda uđe u GSP.

On da ostavi? Pa hoće, ako naleti na nasljednicu Rokfelerovog nasljedstva.

Škorpion

Pokušajte ga zeznete i gotovi ste. U pravom smislu te riječi. Opsesivan, posesivan i mračan, nikad ne zaboravlja i živi sekundu duže nego njegov glavni neprijatelj. Na njegovom izborniku može se naći svaki čovjek koji ga izda, prevari i slaže. Ovaj čovjek ako ne uspije osvojiti, pokuša vas pojede, a ako to ne uspije onda samo ide dalje.

On napušta i sveti se. Zapravo najčešće se tako osveti. Žrtvina pokoljenja imaju urođen strah od sjena.

strijelac

Kompleksi igraju kolo u njegovoj auri. O svemu zna nešto, u svemu je uporan, naročito u pokušaju glavom prođe kroz zid, sve dok mu glava ne eksplodira. Nema problem da nakon toga slaže kako sad prolazi kroz novi zid jer je stari srušio prvim udarcem glavom. Misli da je superstar, au stvari je neostvareni sportaša.

Jarac

Nezgodan znak koji ima životni plan već u šestoj godini života. Ako mu se uklopite u plan kvartalno, voljet će vas sigurno na godišnjoj razini. Imat će i plan kako da vas njegova mama zavoli jer je ovom Edipu to najbitnija stavka. Uvijek igra na sigurno i lako zanemaruje emocije jer su one nebitne. Društveni status je najbitniji.

Mora da napravi plan da bi vas ostavio. Dok razrađuje taj plan, muči te igrom rusomača izvlačeći se problemima s mamom. Kada to odluči vi ste već na rubu živčanog sloma.

Vodenjak

Promatrajući jednu Vodenjaka čovjek lako može zaključiti da se Alzheimer dobiva odmah po rođenju. Nema nikave planove, sve se u životu događa odjednom. Prezire one koji pokušavaju ga strpaju u predložak, buntovan vrlo često bez razloga. Sve što kaže od nekog je čuo ili ukrao, nakon dva tjedna tuđih priča, mora okrene kasetu i pusti je ispočetka.

Kako vas ostavi kada ne može sjetiti tvog imena?

ribe

Ili zločinac ili narkoman ili neshvaćeni umjetnik, ili sve to kombinirano. Rodio se kao žrtva, a patetika mu je bila babica na porodu.

Dok piše svoje pjesme i naliva se vinom odbrojava sate kada je vrijeme za novi LSD.

Napisat pjesmu, ostaviti poruku ispod kako vjeruje u idealnu ljubav, a onda će učiniti nešto nezamislivo. To je njegov najbolji plan koji je smislio da bi vas ostavio.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD