Muškarac Djevica-Kameno srce!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Djevica (Virgo)

Neće biti posebno romantičan; mahom je ljubav ograničena financijama i materijalnim vrijednostima, tako da se njegovaromantika može poistovjetiti s kvalitetnom obilnom večerom. Kada ima problem, obično traži još više posla. Po prirodi svog uma, brzo uči i ima razvijenu logiku, s tim u vezi ako se njegova logika ne slaže s romantikom, neće je ni biti.

Zbog izrazite logike uma i prilagodbe situaciji, često može odglumiti određeno ponašanje zarad partnera. Bilo da je to nužno da se odnos ne bi pokvario ili što više, da bi se odnos popravio. Ono što smatra da je potrebno da se uradi u datom trenutku, uradiće ne pitavši ikoga za mišljenje, jer misli da je njegov način gledanja na stvar nepogrešiv.

Izrazito je sposoban šarmira i zbog svoje blage naravi obično mu okruženje prašta ako i napravi neki problem. Mada tih problema neće biti na poslu. Na poslu se trudi da uči i upija tuđa iskustva. Neće biti revolucionar, ali svakako može biti od onih koji će sve to organizirati.

U ljubavi je majstor, jer stalno nešto popravlja i kritizira, naravno ne zato što partner nije dobar, već da bi bio još bolji. Iako neke od tih kritika može izražavati vrlo izravno i nekada, ponižavajuće, u njegovoj glavi kritika je čisto edukativan momenat koji nitko ne bi trebalo shvaćati osobno, a ponajviše partner. Kada je povrijeđen djeluje vrlo rezervirano i hladno. Emotivne veze su mu jako bitne, ali može živjeti i bez njih.

Opis karte: Kameno srce
Karakteristike: Predan je obitelji, prijateljima, brzo se snalazi u novom okruženju, jer ima talent za prepoznavanje poželjnih osobina u tom trenutku. Prilagodljiv, iskren i vrijedan u što god da ulazi, ulazi najprije razumom, pa tek onda emocijama.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK