Magija

Muškarac Lav-Sunce koje gleda u publiku!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Lav (Leo)
Opis karte: Sunce koje gleda u publiku
Karakteristike: Sentimentalan u srži, arogantan izvana. A o svemu ovome može pjeva, crta ili priča samo dok ima ljude koji mu se dive i koji ga slušaju. Partner koji ga šarmira i hvali sve njegove životne mudrosti vrlo vjerojatno bit će nagrađen.

Na koji način nagrađen ovisi već od tipa Lava. Voli se udvara, jer je to način da pokaže koliko je kreativan, sposoban i neusporediv sa svim drugim muškarcima. Pa čak i da jest, njegov opušten stav ukazivaće na to da nitko i ništa ne mogu poremetiti njegov ego. U stvari možda je tako izvana.

Muškarac Lav će jednaku dramu preživljavati i izvana i iznutra, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Ima potrebu biti upućen u život svog partnera, počevši od stila odijevanja, preko ponašanja do ljudi s kojima ulazi u kontakt. Dešavaće se međutim suprotno, glumiće kako ga u stvari ništa ne zanima i da ne želi da se miješa. Ima tendenciju ka preuveličavanju svih stvari, pa i problema. Potreban mu je oslonac u životu i emotivna stabilnosti.

Nastoji da se nametne partneru, bilo karijerom ili stilom života. Ovih stvari nije svjestan već ih prikazuje kao jedino stanje u kojem on može biti zadovoljan, a to znači da neće biti sretan ako njegova kuća nije primijećena, ako je njegovo pitanje ignorirano, ako njegov zadatak nije pohvaljen.

Velikodušan je u tom smislu da ono što zavoli vrlo brzo prisvoji pa će zahtijevati da i njegov partner ima sličan tretman, čak iako nije dugo u vezi. Uživa u druženju, putovanjima, timskim sportovima i ogledalu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK