Muškarac Rak-Rak opće karakteristike (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Rođeni u znaku Raka gotovo u svemu imaju čvrst stav, jer im to pomaže da uspješno prikriju veliku osjetljivost. Kad steknete njihovu naklonost, možete biti sigurni da ćete uvijek biti pod njihovom zaštitom. Njihovom šarmu malo tko može odoljeti, jer je uvijek oplemenjen istinskom dubinom osjećaja. U ljubavi su prilično nevjerni, ali dok su s jednom ženom, beskrajno su zaljubljeni. Problem je što se često zaljubljuju, prave greške, a kada ih partnerica ostavi, dugo pate za njom. Odgovara im tip dominantne žene i najčešće su sa uspješnim, ambicioznim partnericama koje upravljaju njihovim životima.

Ljubav i seks

Kada je u pitanju ljubav, “osjećam” je ključna riječ za Raka. Bez imalo razmišljanja, uvijek će pokazati svoje emocije, nježnost i brižnost. Za partnera biraju osobu koja je u mogućnosti da ih što bolje razumije. Kao ljubavnik Rak traži podjednako intuitivnu osobu, voli djecu i brak za cijeli život.

Prijatelji i obitelj

Rakovi su odlični roditelji, tradicionalni i puni majčinske ljubavi. Svi aspekti obitelji su im na prvom mjestu, što se može vidjeti u njihovim domovima i posvećenosti obvezama u kući. Duboko su sentimentalni i skloni marljivom čuvanju obiteljskih uspomena.

Kada je riječ o prijateljima, osoba rođena u znaku Raka uvijek je spremna pružiti ruku prijateljstva, naravno ukoliko se to ne kosi s obiteljskim obvezama. Vrlo poštuju prijatelje i uživaju u kućnom druženju. Njihova intuitivna priroda, gdje je važnije srce od glave, čini ih vrlo suosjećajnim, ali zbog toga ih je ponekad teško razumjeti.

Karijera i novac

Predstavnici ovog znaka mogu biti i te kako uporni, gotovo koliko i osjetljivi. Kada neki posao treba da urade, zavrnu rukave iu pravilu ga uvijek uspješno završe. Najviše im odgovaraju poslovi vezani za bilo kakvu vrstu njege ili posao medicinske sestre. Odličnu karijeru će napraviti i kao vrtlari ili novinari. Veliki patriotizam daje im odličnu osnovu za bavljenje politikom. Najvažnije im je da posao kojim se bave vole i da ih ispunjava.

Kako sigurnost tako je i novac od velikog značaja za predstavnike ovog znaka. Prilično lako zarađuju veliki novac, ali ga također vrlo lako i potroše. Rak nije veliki rasipnik novca, u stvari, skloniji je tome da investira i gleda kako raste iz dana u dan. Za mnoge Rakove novac je statusni simbol, zbog čega mnogi predstavnici ovog znaka imaju veliki novac na bankovnom računu. Rak je jako snalažljiv i vrlo dobro upravlja svojim vremenom i novcem.

Rak će se najugodnije osjećati kod kuće u blizini obitelji, poznatih stvari i dragih prijatelja.

SLAVNI MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU:

Leonardo da Vinci, Nikola Tesla, Ernest Hemingway, Pablo Neruda, Ingmar Bergman, Rembrandt, Salvador Dalí, Schubert, Petrarca, Ruso, George Orwell, Tom Hanks, Murilo Benicio, Vittorio De Sica, Julije Cezar, Nikola Đuričko, Ljubivoje Ršumović, Đura Jakšić, Harrison Ford, Tom Cruise, Robin Williams …

negativne osobine

Negativne osobine ovog znaka loše utječu prije svega na njega samog i ne ugrožavaju ljude oko sebe. Ponekad nemaju dovoljno snage da se suoče sa svojim životom. Stidljivost i neodlučnost mogu biti toliko jaki da utječu na njihov napredak u karijeri i na cjelokupni život.

Rakovi nisu optimisti, kada ih zadesi nesreća, najlakše im je da dignu ruke i kažu: “Kako bude nek bude”. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu biti vrlo tragične i neambiciozne, a osnovna mana im je prevelika osjetljivost, zbog koje često ispaštaju u životu. Kada ih netko povrijedi, povlače se u sebe i za druge su nedokučivi. Plakanje im nije strano, jer su u mogućnosti da se rasplaču i za najmanju sitnicu, pogotovo kad je netko nepravedan prema njima. Nerijetko pretjeruju kada su u pitanju hrana, seks i izležavanje.

Zdravlje

Ukoliko žele ostati sigurni i zdravi tijekom života, trebalo bi da se više pozabave organima u predjelu trbuha i grudi. Njihovi osnovni zdravstveni problemi povezani su s probavom i najčešće se javljaju u starosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €