Magija

Muvanje na društvenim mrežama-Rak traži romantične, Djevica privlači inteligentnim komentarima, Lav blokira “bez pardona” ako ga ne primjećujete …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Rak traži romantične, Djevica privlači inteligentnim komentarima, Lav blokira “bez pardona” ako ga ne primjećujete, Ribe lajkaju i komentiraju izazovne fotografije i statuse u kojima je spomenut seks

Ovan – On će neko vrijeme lajkati sve što objavite. Udeljivaće komplimente za svaku osobnu fotografiju. Ovnu je vrlo važan fizički izgled. Potom kreće akcija u inboksu. Direktna, otvorena i iskrena. Nema uvijanja, okolišanja. Odmah svih. Ispisaće i komplimente, i sve o sebi, i ostavit odmah, ili tražiti broj telefona. On nema vremena, želi sve istog trenutka. Gura ga strast, vuče, od nje živi. Kome odgovara osoba koja gori od strasti, koja vrca od energije i pozitivnosti, neka stupi u kontakt s Ovnom. Od prvog kuckanja do viđanja, ako prođe više od desetak dana, postaje nervozan.

Bik – Prvo će lajkati sve slike na kojima se vide hrana, uživanje, odmori, more. Komentirat s dozom opreza, vrlo odmjereno. Umijeće dugo ostati na kometarima, jer posjeduje dozu pasivnosti. Bika često suprotna strana startuje u inboksu. Pitaće se čime se bavi osoba s kojom se dopisuje, koliki su joj prihodi, da li voli djecu, šta ima od imovine. Ali sve polako i sa stilom. Biku je vrlo važna materijalna strana da bi se upustio u uživanja. Obrstiće profile na svim mrežama, prostudiraće sve i onda pozvati na dejt. Mora prvo da se uvjeri u ispravnost osobe. A to može potrajati. Kome to odgovara, neka čeka i dočekat kroz koji mjesec.

Blizanci – Njih zanima sve. Kako netko izgleda, kako piše, koji telefon, tablet ili laptop ima na slikama. Koje knjige su citirane. Lajkovac bukvalno sve. Sve ih i zanima. Ući će u inboks s neobaveznim pitanjem. Nečim što se pita usput. Iz toga će se razviti priča u sto pravaca. Zanimljivi su, rječiti, duhoviti. Ali, postoji velika opasnost da se ne javi narednih pet dana. Jednostavno mu je netko ili nešto drugo privuklo pažnju. Potom će se vratiti, tražiti broj telefona. Pozvat će vas u šetnju, na koncert, pa čak i na more. Kod njih je sve spontano, i ljubav im se upravo tako i događa. S obje strane zaslona.

Rak – Tražit će ljude koji su romantični. One koji su sanjari. Koji kače slike citata, svijeća i cvijeća. Pesme od Prevera, Mike Antića, slike ljubavi. Lajkovac sve što ima veze s osjećajima. Djeliće svoja iskustva o ljubavi ispod neke objave. Potom će u inboksu pisati o nesretnoj ljubavi, tražit će utjehu, rađanje nove ljubavi. Njemu je ljubav smisao, ali ona duboka, koja iza sebe ima neku nesretnu priču, kao što ja i njegova, tražit će druga, sapatnika i ljubavnika / ljubavnicu u nadi da će to biti za cijeli život. Dopisivanje može trajati dugo, viđanje dolazi ne tako brzo, a kad dođe, kemija ipak presuđuje.

Lav – Trudit se da bude primijećen, privlačit pažnju napadnim komentarima. Isticat sebe u prvi plan. Maltene će zavladati zidom. Na slike će reagirati gomilom komplimenata. On na neki način traži da mu se netko obrati u inboks. Tad smatra da je uspio. Ako prođe mnogo vremena, a osoba ne reagira, ne obraća mu se u inboks, ume da postane neugodan, čak i blokirati bez riječi. Mislim – tko Lava smije ne primijeti! Kad krene ćaskanje, postaje zanimljiv sugovornik koji uvijek impresionira nečim. On sve najbolje zna. Lako je pasti na ovaj šarm.

Djevica – Trudit se komentirati inteligentno. Komentari će biti poduži, objasniti sve što misli. Neće uvijek ulaziti u polemike, ali kad uđe, ostaje tu do jutra. Privlači pažnju retorikom, logičkim zaključivanjem, povijesnim činjenicama i matematičkim izračunima. Ne može se ne primijeti kad su komentari kao post na blogu. U inboks ulazi da se objasni, i postaje savršen sugovornik za sve teme. Uviđavan je, snishodljiv, ispričava se prije nego što nešto kaže. Tema milijun, a prijedlog za izlazak nikako. Nema toliko samopouzdanja. Ako druga strana inzistira, možda se usudi. Nakon godinu dana.

Vaga – postavljač svoje slike ispod nečijih slika da se vidi i njegova ljepota. Na vrlo fin i diplomatičan način šarmiraće osobu koja mu se sviđa. Mada, ima ih još nekoliko komada, to je igrač na više strana. Ne može se opredijeli. U inboxu će pričati naširoko o umjetnosti, kazalištu, novim restoranima, hrani. Pokazat profinjenost. Pozvat će svakog na večeru, pa gdje upali. Ako se desi kemija, dobiva se zaista prava veza, jer Vaga živi za to da ima nekoga tko će je voljeti i nadasve obožavati. Dok ne natrči netko tko će početi joj se divi, onda kreće klackalica. Gladna komplimenata, prija joj pažnja.

Škorpion – Ona vidi ono što ona hoće da vidi, a ne što je realnost. Nalaziće skrivena značenja, u svojoj glavi, ispod postova koji nisu u vezi s ljubavlju ili seksom. Ostavljaće provokativne komentare. Krenut će u inboks s osvajačkim rječnikom. A onda će otvoriti još jedan profil, i igraće sličnu igru. Mora da provjeri osobu koja mu se sviđa, da li i s drugima flertuje. Poštuje iskrenost, ali sliku u njegovoj glavi pravi on, a ne ono što jeste. Kuvarica će biti seks simbol, i to je to. Uvijek će to vidjeti. Ako kuharici to odgovara, eto savršenstva od veze.

Strijelac – zainteresovaće ga osoba koja po slikama djeluje kao avanturista. Netko tko voli putovati, čitati, ide u kavane. Ona koja sa svim tim slikama umije i da piše statuse o pravdi, daje savjete kroz priče, favorizira slobodu mišljenja i kretanja. Pisaće joj brzo u inboks o svom oduševljenju. Iskren je, čak i previše, uvlačiće se u razne priče, jer ga sve zanima. Osvojiće osobu spontanošću i smislom za humor. Viđanje je vrlo moguće ubrzo, jer je on osoba koja voli ljude. Ozbiljnost veze, ako dođe do nje, vrlo je diskutabilna. Ipak je avanturista, ali sve je moguće.

Jarac – cutacu godinama, promatrati. Bez lajkova ili komentara. Čak ćete zaboraviti da imate tu osobu na listi prijatelja. Posmatraće, čekaće grešku. Radovat se ako je nema. Simpatisaće iz pozadine, dok se ne zaljubi. Onda će iskreno pisati u inboks o svojim osjećajima. Zbunit će tu osobu, pomislit da je manijak. Ali nije. On je samo strpljiv igrač, kako u životu tako iu prilazu osobama s kojima bi htio nešto. Tko prihvati razgovor, može dobiti riznicu iskrenosti, ali i strah što ta osoba sve zna o njoj. Ostaće ozbiljan, dosljedan i ustrajan, dokle god misli da ima šansu. Otići će ako mu se to kaže, bez pogovora. Ako pristanete na ono što nudi, imat ćete ozbiljnog partnera za vezu.

Vodenjak – Ostavljaca cinične komentare, trudit se biti originalna. Želi se izdvaja iz mase, bude drugačija. Time krije svoju pravu prirodu, ali i otkriva tko je razumije. Ona osoba koja ume da odgovori na cinizam, osvaja Vodenjaka. Intelektualni stimulans je uvijek potreban. U inboksu nastupa prijateljski, prosipa ortačke fore. Aluzije na seks uvijene su u šale. Polako osvaja sugovornika, na intelektualni šarm. Viđanje može biti ugovoreno na promociji neke knjige, na izložbi … Time pruža sigurnost suprotnoj strani, a sebi osigurava samopouzdanje u gužvi. Nastavak ovisi od raspaljivanja misli.

Ribe – Lajkovac i komentirat svaku izazovnu fotografiju, status u kojem je spomenut seks. Dobro, i ljubav. Mastacu gledajući vas na slikama. U nekim maštanjima stići će i do vjenčanja. Pisat vam u inboks da vas sanja noćima. I onda će krenuti vrele poruke, u svim smjerovima. Ume da raspali maštu, da romantičnom doda notu bluda. Sve zajedno daje sliku nekog tko je poželjan. Prvi dejt, ako dođe do njega, podrazumijeva seks. Ribe tada nisu povučene, daju se i uzimaju maksimalno, jer žude za ljubavlju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK