NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU BIKA- ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ucinite to na neki diskretniji nacin, indirektno i suptilno. Pri tome, nemojte zaboraviti na razlicite poklone, kao i na brojna pravila o lijepom ponasanju. Poanta je u tome da morate ostaviti veliki utisak, ali ne samo svojom pojavom vec i razlicitim manirima ili ukazanom paznjom. U tom smislu mozete biti sigurni da se Vasa paznja “mjeri” – ne samo lijepim recima, vec i kroz razlicite “vrijedne” ili skupocjene poklone, sitnice i darove.

STA JE ONO STO PARTNER OSOBE RODJENE U ZNAKU BIKA OBAVEZNO MORA DA ZNA

Za pocetak – Vi ste izuzetno pouzdana osoba, koja svoje emocije i strasti drzi pod strogom kontrolom. Uostalom, Vi posjedujete kvalitete koji su veoma uocljivi vec na prvi pogled, tako da od svoje okoline ocekujete reakciju, signal ili iskrene komplimente. Uvijek kada se nalazite u drustvu suprotnog spola, osoba koja Vam se udvara na indirektan nacin treba da Vam da do znanja – da joj se sviđate, kao i da Vam uputi neku ljubavnu poruku ili signal. Naravno uvijek kada se nalazite u drustvu (ovo narocito vazi za muskarce) Vi imate dominantnu ulogu, a Vasa partnerka je ta koja pokorno i vjerno prati Vas korak. Zatim, Vi ste osoba koja izuzetno drzi do vjernosti, do istine i do tradicionalnih uloga. Ukoliko neko ili nesto poljulja Vase povjerenje u ljubavnog partnera, onda je to zaista veliki problem koji moze dovesti i do ljubavnog razlaza. Jedno od osnovnih pravila je: da su Bikovi veoma tradicionalni, kao i da im apsolutno nedostaje tolerancija ili sluh za “ljubavnu prevaru”. Odnosno, po tom pitanju muskarci cak, spadaju u najtezu kategoriju i zbog toga – morate strogo postovati njega.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK