Magija

NA KOJI NACIN SE TREBA UDVARATI OSOBI U ZNAKU DEVICE-ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Od Vas se ocekuje vrlo razumno ili promisljeno ponasanje, sto znaci da se ophodite veoma “ozbiljno”, uporno, ustrajno i strpljivo. Naravno Vas spoljasnji izgled nije od presudnog značaja, vec Vasa unutrasnja ili duhovna ljepota. Preciznije rečeno, to je “duhovno bogatstvo”, a pod tim Djevica podrazumijeva intelektualnu superiornost, razumnost i narocito dobro izraženu praktičnu pamet. Zatim, vazno je da se nalazite na istim valnim dužinama, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o “urednom” nacinu ili stilu života.

STA JE ONO STO VAS PARTNER ILI OSOBA KOJA VAM SE UDVARA MORA OBAVEZNO DA ZNA O VAMA

Djevica je tip osobe koja djeluje veoma trezveno, razumno i odmjereno. U tom smislu, nju ne mogu zavarati nikakvi vanjski efekti, jer ona dobro nazire i vidi ono sto se krije iza nečijeg nasmijanog lica ili svjetlucavog pogleda. Naravno necije oci moraju biti lijepe, ali one istovremeno moraju imati i neku “misaonu dubinu”. Neciji glas moze biti vrlo ugodan, ali vazna je “poruka” ili smisaonosti onoga sto se saopstava, i neciji izgled moze biti veoma privlacan, ali mnogo je vazniji utisak koji osoba otkriva svojim izrazavanjem, kao i svojim stilom ponasanja. Nemojte zaboraviti, da osobe rođene u znaku Djevice insistiraju na detaljnoj analizi – oni “svaku cjelinu rastavljaju do najsitnijih detalja”, bez obzira da li je riječ o nekom tehnickom uredjaju, o literarnom djelu ili o Vasoj ljubavnoj prici. Stoga, nema razloga da se neprekidno iscudjavate njihovim detektivskim metodama ili cinjenici da oni budnim okom prate svaki Vas korak, cak i onda kada se nalazite na pristojnoj udaljenosti. Posebno je zanimljivo saznanje da se Device povremeno ponasaju – kao da svog partnera drze na optuzenickog klupi, i pri tome, sklone su Vas tretiraju kao “osumnjičene osobe”, sto zaista nije nimalo ugodno. Medjutim, osnovni problem nastaje u nerazumijevanju jer Djevica ne shvaća zbog čega bi se netko osjećao neugodno, ukoliko iza njecijih istinitih tvrdnji ne postoje i one “skrivene” namjere. U svakom slucaju, mozda Vi zaista govorite istinu i samo istinu, ali to ne znači da negdje u Vasoj glavi nema pomisao o nekim skrivenim pobudama. Zbog toga Djevica pedantno provjerava svaku mogucnost ili pomisao, i dobro skenira svaku ideju koja se nalazi u Vasoj glavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK