NAJGORE LJUBAVNE KOMBINACIJE: Veze ovih znakova horoskopa osuđene su na propast

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

BIK i BLIZANCI: Ova dva znaka dosta se svađaju. I dok njihovi sukobi nisu tako strašni, jako su česti. Blizanci su previše nestrpljivi za tvrdoglavog bika.

LAV i LAV: Baš se ne slažu u seksualnom aspektu, ali povjerenje im je na dobrom nivou. Seks nije sve, ali ako ne funkcionira – sve može završiti s mnogo frustracija.

ŠKORPION i ŠKORPION: Izvlače ono najgore jedno iz drugog. Također, previše su emotivni.

BLIZANCI i ŠKORPION: Ovo je vjerojatno jedan od najgorih spojeva. Njih dvoje se međusobno beskrajno nerviraju i uopće ne razumiju jedno drugo.

OVAN i RIBE: Ne vjeruju jedno drugome i ne mogu postaviti odgovarajuće granice. Ako se ne možete otvoriti, nemojte započinjati ovaj odnos.

VODENJAK i RIBE: U teoriji bi mogli funkcionirati kao par, ali nedostaje im ravnoteža i spoznaja da život nije bajka.

OVAN i BIK: Često ne uspijevaju jer nisu u mogućnosti da stave na stranu svoje razlike. Unutrašnja pitanja i previranja obično su uzrok kraja njihove veze.

OVAN i JARAC: Fizička ljubav i komunikacija ne idu im dobro. Oni se ne mogu razumjeti i funkcionirati na istoj razini.

BIK i LAV: Imaju lošu komunikaciju i teško im je da se povežu. Potreban im je netko tko nije tako krut, a to im je teško pronaći. Kreativna snaga je ono što bi ih moglo povezati.

VAGA i JARAC: Kada se u vezu počnu miješati stvari poput ega, sve kreće nizbrdo. Ako žele veza funkcionira, moraju se dobro pomučiti.

BIK i VODENJAK: Ovom paru također nedostaje povjerenja. Teško im je pronaći teme o kojima mogu razgovarati i često nerviraju jedno drugo. Njihove razlike jednostavno su prevelike.

JARAC i VODENJAK: Nisu baš zanimljivi jedno drugome. Jednostavno se dosađuju kada se zajedno. Međutim, ako mogu pronaći nešto zajedničko, onda mogu funkcionirati.

BLIZANCI i RAK: Mogu biti dobri prijatelji, ali ne funkcioniraju dobro u ljubavnim odnosima. Previše su emocionalno različiti i potrebne su im potpuno različite stvari.

OVAN i RAK: Ovo može biti jako bolan odnos. Potrebno je uložiti puno truda da bi on funkcionirao, a čak i onda veza obično ne uspijeva. Ovan i rak jednostavno nisu zadovoljni jedno drugim.

BIK i STRIJELAC: Shvaćaju život na isti način, ali izvan toga nemaju ništa zajedničko. Jednostavno se ne privlače i bolje je da budu samo prijatelji.

OVAN i ŠKORPION: Ovan svojim ponašanjem često može povrijediti osjećaje škorpioni i to čini stvari prilično napetom. Taj odnos je jednostavno pretežak.

STRIJELAC i JARAC: Nisu u stanju razumjeti svoje razlike na način na koji bi trebali. Oni se zabavljaju zajedno, ali to nije dovoljno. Stabilnost nije prisutna u ovom odnosu.

BLIZANCI i DJEVICA Ova dva znaka se stalno mijenjaju, ali ne na isti način. Međusobno se osuđuju više nego što bi trebalo.

BIK i ŠKORPION: Ovo je spoj koji također često završava bolno. Moraju biti potpuno usredotočeni jedno na drugo jer inače brzo izgube ljubavnu iskru, piše Atma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €