Magija

Najprecizniji i najtočniji horoskop koji se mnogima neće svidjeti (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pročitali ste već toliko horoskopa, u potrazi za onim pravim, najpreciznijim i najtačnijim. Ali, ima li uopće takvog.

Pred vama je jedan koji pretendira upravo na iscrpnost i objektivnost, koje će pomoći da bolje sagledate prijatelje, poznanike, partnere … ali i sebe same.

Ovan
Dinamičan i nestrpljiv, Ovan nije skromna “šumska ljubičica”, on voli akciju, po mogućnosti onu u kojoj vodi glavnu riječ. Polet, optimizam, impulsivnost, ali i nestrpljivost odgovaraju vatrenom elementu ovog znaka, a njegov uobičajeni odnos “Ja prvi” kao da izvire iz činjenice da Zodijak započinje tim znakom.

Ovan je svjestan jedino samog sebe. On je kao novorođena beba, zaokupljen jedino sobom, ne vodeći ponekad računa čak ni o svojim najbližima. Ono što želi to mora i da dobije. Cijena ne igra nikakvu ulogu. Naročito ako je plaća drugi. Ostali svijet ga interesuje samo u onoj mjeri u kojoj ima veze s njim. Ali, i pored svega, teško da ćete ikada reći za njega da je sebičan. Nevinost koja lebdi oko njega ublažava njegovu agresivnost i egocentrizam. U njegovom karakteru nema nimalo zlobe, tako da mu se lakše može oprostiti što nema ni takta.

Bezazlenost koja razoružava je ono što Ovna čini neustrašivim. Kao dijete, on se ne plaši nikoga i ničega, sve dok se ne opeče. U njemu nema ni trunke lukavosti, i takav ostaje čitavog života. Uvijek vjeruje svim srcem, posrćući i izdižući se, da bi pokušao sve iznova. Ovan se može mijenjati od danas do sutra, može ispredati nevjerojatne priče, ali nikada nemojte pomisliti da laže. Onakvog kakvog ga vidite – takav je. U njemu nema ničeg skrivenog niti komplikovanog. On je ranjiv kao beba, i isto tako bespomoćan. Kada mu se nešto oduzme ili ga na nešto prisile, on pravi takvu galamu i zbrku da je jedino moguće od svega odustati i tako postići mir.

Za ljude pod utjecajem planete Mars obično se kaže da imaju tešku narav. To je točno. Ali, oni su nesposobni da istraju u svojoj ljutnji i kada prigovori jednom prestanu, to je zaista zauvijek zaboravljeno. Ovan će se izviniti čak i svom najljućem neprijatelju, bez obzira na užasne prijetnje koje je u trenutku emocionalnih muka izgovorio. Realista, a ipak odlučni idealista, Ovan se često suprostavlja emocionalnom prikazivanju. Malo je onih koji su sposobni za takvu sentimentalnost i koji sa takvom Čežnjive naivnošću vjeruju u čuda. Nove sklonosti i pothvati i novi prijatelji privlače njegovu pažnju, a za to vrijeme ono “staro” može i da pričeka. Ali treba priznati da Ovan ima neobičnu sposobnost da “pokupi” svoju prijateljsku ili ljubavnu vezu tamo gdje ju je ostavio – kao da uopće nije bilo nikakve stanke.

U ljubavi Ovan je romantičan i strastven, ali su prepreke i teškoće ono što daje žar njegovoj ljubavnoj igri: “potjera je neusporedivo slađa od ulovljenog plijena”. Ipak, nije se rodio Ovan koji nije spreman da sve za svoju ljubav, dok traje, naravno. Da biste ga privukli, nikada ne smijete pokazati interes. Držite se po strani, nezavisni, i uvijek pomalo prkosni. Morate dijeliti njegovo mišljenje ili će vas smatrati nelojalnim. On će se truditi da gospodari vama od momenta kada vas sretne pa do samrtnog časa. Ako želite ga zadržati, nikada nemojte dozvoliti da pomisli da vas ima u svojoj vlasti. Tada ste izgubljeni, jer on će lako otići tražeći novi izazov.

U poslu pokazuje najbolje značajke ako radi neovisno jer ima dovoljno prostora za svoje ideje – i barem nekoga tko će obaviti za njega dosadne rutinske poslove i detalje. Što ne valja kod njega? Možda to što on istinski vjeruje da je bolji i zanimljiiviji od drugih i što se izvrsno zabavlja pričajuci isključivo o sebi sve vrijeme. I na kraju, što je dovoljno da mu pokažete prst pa ući u bitku. Srećom, glava mu je tvrda i može podnijeti mnoge udarce.

Bik
Ako Bik ušao u vaš život, tamo namjerava i ostati. Malo koji znak je tako odan, vjeran i pouzdan kao on; jednom stvorena prijateljstva ne raskidaju se lako, barem ne s njegove strane, a ne bi bilo mudro ni da vi to učiniti, jer u slučaju potrebe na njega možete sigurno računati. On je pouzdan, temeljit i odmjeren i ništa ne može poremetiti njegovu mirnoću. Jednom donesenu odluku ne mijenja lako, a njegovi su principi čvrsti, baš kao i zemlja po kojoj hodate. Drži svoju riječ i obećanje, ne mijenja navike i čvrsto čuva ono što posjeduje.

Ništa ne “klizi” kroz njegove prste, a prepuštanje “životnim radostima” obično nije njegov životni stil. Njegovi su standardi visoki, a vrijednosti zdrave: udoban i dobar život! I to se ne mijenja, jer Bik vjeruje, razumno uostalom, da ono sto voliš treba ponavljati. Uvijek i ponovno! Kada se jednom ukopa na mjestu, Bika je teško uzdrmati. On želi da ga ne diraju, da ga ostave na miru. Tada je zadovoljan. Vršite li pritisak na njega, postaće svojeglav i uporan. Mjesecima i godinama može trajati njegova savršena ravnoteža i kontrola, jer je u stanju ignorira svaki tračak nervoze u svojoj okolini. A onda, neočekivano, Bik koji nikada nije impulsivan, izgubi kontrolu i uništava sve što mu se ispriječi na putu.

Takvi izljevi bijesa su rijetki. Možda svega nekoliko puta u životu. Ipak, bolje je imati na umu da se Bik nikada ne naljuti malo, jer ako je incident takav da može uzdrmati njegovo spokojstvo, onda možete računati na zaslijepljeni bijes, a ne običnu ljutnju. Istina je da je tvrdoglav koliko je to čovjek u stanju biti, a da se ne pretvori u mazgu … Bik ne mijenja mišljenje. Nema nikakve koristi od uvjeravanja da je svojeglav i nepopustljiv. Uzaludno je žaliti se ili jadikovati. Po njegovom mišljenju, on nije ni malo tvrdoglav, vec je strpljiv. To je pitanje semantike. Uvijek je u čudu zašto ljudi tako nepravedno sude o njemu.

Bik je strpljiv kao vrijeme, dubok kao šuma, pouzdan kao planina. Ali, neosporna je činjenica da je prije svega tvrdoglav. U stanju je godinama u tišini podnosi neki emocionalni ili psihički teret, a da se nikada ne požali. Što je teret veći, to više snage nalazi u sebi da bi sve podnio. Njegova odanost i privrženost obitelji i prijateljima obično prelazi granice shvatljivog. I u ljubavi ima isti stil: pouzdan i odgovoran. Ljubav i posesivnost idu kod Bikova zajedno uz ljubomoru, tek toliko, začina radi. Pod pretpostavkom da ne nagaze na neki suviše “pokretljiv” tip (npr: Blizanca ili Strijelca), Bikovi obično imaju dugotrajne i skladne “bračne aranžmane”. To su obiteljski ljudi. Vole uživati ​​u svom domu i da se osjećaju komotno u obiteljskoj sredini. Promjene ih uznemiravaju. Oni čvrsto stoje na zemlji, za koju ih vezuje ljubav koja će na bilo koji način jednom biti izražena. Vezani su za prirodu, pa ako već moraju živjeti u nekom soliteru u velegradu, imaće svakako komad zemlje koju će obrađivati, ili bar mnoštvo biljaka na svojoj terasi.

Bik je u poslu također pouzdan, kao iu svemu drugom, iako se baš ne bi moglo reći da uživa “ubijajući” se od rada. Dobar život znači dobar život i ne uključuje teške napore, to je barem jasno. Ali on je odgovoran, postojan i vrlo odlučan da sebi i svojoj obitelji omogući udoban život, a kako je uobičajeno da tome prethodi i malo posla, obično je onoliko vrijedan koliko je potrebno. Kada bismo ga uspjeli natjeramo da sedam večeri u tjednu ne sjedi pred televizorom, odnosno da povremeno prihvati i neku novu ideju, i kad bi shvatio da novac nije zajednički naziv za sve životne radosti.

Blizanci
Ako želite biti sigurni da će se vaši prijatelji dobro zabavljati i da u društvu ni jednog trenutka neće biti dosadno, pozovite Blizanca (ili možda više njih). Na ovaj ili onaj način, oni će održavati razgovor živim i duhovitim, možda u polemičkom tonu, ali s toliko znanja, duha, posljednjih vijesti i šaljivog ogovaranja, da će svi biti oduševljeni.

Blizanac je vedar, nemiran, nervozan, radoznao i izvanredno obaviješten o svemu. Ponekad mu zamjeraju da je površan i da nedostaje dubine njegovom zapažanju: istina je da on ne mari mnogo i nema strpljenja za detalje, ali nitko kao on ne može tako brzo i točno ocijeniti ono što je bitno u jednoj stvari.

Šala i vedrina koju pokazuje samo je dio njegove dvostruke prirode – “drugi Blizanac” često plače, ali u samoći. Uvijek morate imati na umu da je to dvojni znak, da su u pitanju dvije različite, promjenjive ličnosti. Izraz ovog znaka se tako brzo mijenja, da je ponekad teško ustanoviti gdje završava realnost, a gdje počinje iluzija. Potrebno je često malo opreznosti i smotrenosti da biste znali gdje da tražite ovo svestrano stvorenje. Jer, ono je danas ovdje, a sutra tko zna gdje. Blizanci mijenjaju svoju odjeću, posao, ljubav svoga života, mjesto boravka, isto onako brzo kao što mijenjaju svoje mišljenje, a to je zaista veoma brzo.

Blizanci imaju nezgodnu naviku da posljednju stranu knjige čitaju kao prvu. Bilo bi zanimljivo upoznati ma i jednog predstavnika ovog znaka koji je pročitao neku knjigu od prve do posljednje strane, bez preskakanja, a da mu to nije dosadilo na pola puta. On suviše brzo odbacuje dragocjeno i staro radi neoprobanog i novog, a onda žali zbog trenutne odluke. I pored toga što je uvijek okružen ljudima, najdublje emocije dijeli samo sa jednim stalnim pratiocem – svojim drugim Ja. Zrak je njegov elemenat i njegov jedini pravi dom. On je na Zemlji stranac.

Pripadnici ovog znaka nemaju strpljenja sa konzervativcima i staromodnim ljudima, ili sa onima koji se teško odlučuju o određenim pitanjima. Blizanci znaju gdje im je mjesto i koje mišljenje zastupaju, bar u određenom trenutku. Prema Blizancima se obično osjete trenutne simpatije, sklonost ka stvaranju prijateljstva. Velika je greška ako pokušate prikuje Blizanca za jedno mjesto ili jednu ideju. Napravit veliku grešku i ako izazivate njegovu dovitljivost ili duhovitost. S najvećom lakćom će se izvući iz svake situacije.

Blizanci znaju biti oštri satiričari, a slobodno se može reći da njihova inteligencija i domišljatost daleko nadmašuje sve ostale zodijačke znakove. Blizanac može nekada i da iznenadi. Naročito ako je zaljubljen. Tajna je u dvojnosti ovog znaka. On može raditi dvije stvari u isto vrijeme s manje napora nego što je drugima potrebno da bi uradili samo jednu stvar. Zbog toga je u ljubavi Blizanac cesto nepouzdan, iako vrlo romantičan, a njegova stalna želja za promjenom i raznovrsnošću rijetko ga duže zadržava na jednom mjestu.

Da biste ga osvojili morate pratiti njegov tempo. Nemojte se suviše obazirati na njegove želje, vec slobodno raspolažite svojim slobodnim vremenom. Morate biti u toku sa svim aktuelnim ludostima i morate se navići na nepredvidljivost. Ljubav za njega često više znači “dobar razgovor nego dobar seks”. Njemu je potrebna zanimljiva i pametna osoba. Jer, strast bi mogla zamagliti najvrednije što posjeduje – zdrav razum. Kad naiđe na osobu koja mu potpuno odgovara Blizanac začudo može biti i vjeran – tek tada najzad shvata da je sve vrijeme “lutao svijetom” tražeći drugog Blizanca …

rak
Osobe rođene u znaku Raka lako ćete prepoznati po različitim raspoloženjima i promjenama emocija. Prolazna raspoloženja Rakova su sinhronizovana sa Mjesečevim mijenama i predstavljaju odgovor na tajanstveni utjecaj Mjeseca. Kako se ni Mjesec u stvari ne mijenja, isto to vrijedi i za Raka za koga se to samo čini. On uvijek ostaje isti, kroz sva kolebanja emocionalnih stanja. Ova zavisna periodičnost, konstantna je u svojoj nestalnosti, pa je stoga lako prepoznati Raka ako jednom uočite faze kroz koje prolazi …

Nesumnjivo, Rakovi imaju dosta karakteristika životinje čije ime nose – oklop izvana, a meko jezgro iznutra. Pokušajte ga izazvati i njegov obrambeni mehanizam odmah reagira. U pravilu je srdačan, ljubazan i prijateljski nastrojen, vrlo osjećajan, nježan i osjetljiv u intimnom životu, ali iznenađujuće čvrst i tvrd u financijama i poslu – zato ih često nalazimo i na vrhu profesionalnog ili društvenog života, gdje bi inače teško dospjeli da su samo osjetljivi.

Nije čudno da ljeto započinje sa ovim znakom: Sunce je tada najjače, a dani najduži – takav je i Rak, pouzdan i snažan, ali često uopće nije svjestan svoje snage. Njegov je zadatak da brine za druge. A što bi inače i bio život bez hrane i ljubavi? Rak je obično u blizini kad je potreban: sjetit će se vašeg rođendana, rečavati s vama teškoće, a ako vam treba savjet, razumijevanje, utjeha ili simpatija – ponudiće vam to otvorena srca. Pa čak kad vam sve to i ne treba, ako vas smatra “svojim”, njegova će vas pažnja i zaštita i dalje pratiti.

U ljubavi Rak je odan i privržen, senzualan, vrlo osjetljiv, i sklon naglim promjenama raspoloženja. Svoja osjećanja čuva vrlo pažljivo i nikada ne zaboravlja ono čemu ga je život naučio. Ovo je romantičan i ne pretjerano čulan tip. Rijetko ga obuzima nekontrolirana strast. Ove osobe u ljubavi traže vrijednosti srca i duše, nježnost i pažljivost. Ljubomorne, kriju ovu svoju sklonost iza fasade smirenosti i namjerne ravnodušnosti. Obiteljske veze su im vrlo čvrste.

A slabosti? Rak je sakupljač uvreda – gotovo da ih njeguje, što je najgore u tajnosti, a na vama je da pogodite što ste mu skrivili kada iznenada dođe do eksplozije. Ako ne pogodite (što je vjerojatnije), nećete ni znati, jer je Rak sramežljiv i ne govori mnogo. Njegovo melankolično raspoloženje je ponekad teško istrpjeti. On će pasti u depresiju iz koje je teško naći načina da se izvuče. Ima mnogo strahova, ali su tako vješto sakriveni luckastim humorom, da je skoro nemoguće povjerovati da se osjeća progonjenim bezimenim opasnostima, dan i noć.

Pesimizam nije nikada daleko od njega, uvijek je spreman uništiti svaki uzlet mašte. Rak mora naučiti ignorirati taj unutarnji glas koji stalno zanovijeta i upozorava, ukoliko želi uživati ​​u svojim sanjarenjima. Sve dok ne nauči se suprostavi svojim strahovima oni će biti njegova Ahilova peta. Biće ranjen svaki put kada se uzdigne previsoko. Rak često zapada u još jedno raspoloženje, a to je mrzovolja i džangrizavosti. U tim trenucima mrzi čitav svijet, i to nije ljutnja koja je usmjerena ka određenoj osobi. Kada se Mjesec promijeni, proći će i to njegovo raspoloženje.

Ponekad se čini kao da novac curi iz njegovog džepa – ali to je obična gluma, jer on štedi i pronalazi najbolje, ali najjeftinije na tržištu. Voli stvari sa patinom, a to je dobra vijest za vas, zar ne? – kad vam jednom godine donesu bore, sijedu kosu i suvišne kilograme …

Lav
Sretni Lavovi imaju Sunce kao svoju astrološku planetu, koje prema prorocima davnih vremena, ne radi ništa drugo nego se kotrlja po nebu cijelog dana …

– I Lav voli da se svijet okreće oko njega; lav – životinja gospodari drugim životinjama, dok osoba rođena u znaku Lava gospodari svima oko sebe, manifestirajući pri tom aroganciju i oholost, ali i živahnost i nestašluk u isto vrijeme. Pohvale, čak i otvoreno obožavanje (nemojte ni pomisliti da bi mu zbog toga moglo biti neugodno), njega obično dovode u raspoloženje, inače potrebno za sve usluge koje bi možda mogli tražiti od njega. Pripazite ipak da ne otkrije vaše zadnje namjere, jer Lav kome ste povrijedili ponos nije više vaš prijatelj.

Uostalom, Lava nije teško voljeti jer on zaista posjeduje neke superiorne osobine: sigurnost, neustrašivost, srdačnost, darežljivost, i totalno odsustvo lukavosti i niskih pobuda, a uz malo takta i dobre volje mogli biste zaboraviti i neke njegove mane, kao na primjer, uobraženost ili drskost. Kod podanika Sunca nema sredine. On je ili strašno nepažljiv i nemaran, ili brižno pedantan i uredan.

Lavu lako udari krv u lice, ali budite sigurni da to nije nikada zbog zbunjenosti. Možda se zapuhao od suviše napornog igranja, ili je pored njega upravo prošla ljubav njegovog života. U svakom slučaju, razlog nije u njegovoj introvertnosti ili skromnosti i stidljivosti. Lavovi povučeni u sebe ne postoje. Postoje samo Lavovi koji se pretvaraju da su zatvoreni u sebe, ali u stvari misle kako je njihovo kraljevsko pravo vladaju prijateljima i obitelji, iu potaji samo čekaju trenutak da se popnu na scenu.

Potrebno je biti zaista hrabar i suprostaviti se Lavu koji brani svoja prava i dostojanstvo. Neki Lavovi smekšaju sa godinama, ali u suštini Lav nikada ne spušta svoju ponosno uzdignutu glavu. Lavovi su u stanju ispolje zadivljujuću energiju. Kada rade onda se predaju samo tome. Kada se zabavljaju onda je to vrhunska zabava. I praznik također mora biti pravi. Lav je vrlo spretan da drugima udjeli neugodne poslove, dok se on bavi samo važnijim stvarima.

Lav je velikodušan i optimista koji oprašta čak i neprijatelju; romantični ljubavnik koji voli dobar život; ambiciozan i uporan na poslu i neobično vjeran prijateljima i obitelji. U ljubavi je strastven i vjeran – koja kombinacija zar ne? – i nije pravedno da baš tu često nije sretan. Kao da ga njegovo dobro prosuđivanje potpuno napušta kada su u pitanju emocije. Inače, vrlo je osjetljiv, mnogo više nego što dopušta da to drugi vide.

Okolina može imati utjecaja na njega jer on može biti snob i da ostavlja dojam pozornice gdje god se pojavi. Ali on nije nikada neiskren, nikada dosadan, nikada u opasnosti da izgubi kontrolu. Njegova jedina teškoća je ljubomora, jer ljubav mu je potrebna konstantno, stalno sa novim potvrđivanjem, i samo se tako osjeća siguran.

Lav voli fanfare, zvona i pompu – i što glasnije, to bolje (neka se vidi tko sam Ja!). – A kako ima i previše povjerenja u ljudsku prirodu (neki bi rekli da je naivan, samo neka paze da ih ne čuje), obično ne čuva svoje stvari za sebe, već ih razbacuje na sve četiri strane svijeta. Lav je i kreativan: zna da slika i glumi, plesati i popravi slavinu, sastavi dječju igračku – i naravno, da šarmira sve živo, pod uvjetom da dobije dovoljno poticaja (ljubavi i aplauza). I zar sada, poslije svega ovoga, ne mislite da je zaista bolji od drugih? …

Djevica
Djevica je kao “princeza na zrnu graška” – ona zna kad nesto ne valja i obično nema mira dok to ne dovede u red. Po njoj ništa nije dovoljno dobro da ne bi moglo biti i bolje. I to mnogo bolje!

Zašto onda baš Djevice imaju tako lošu astrološku reputaciju? Djevica je optužena da je previše kritična, sitničava, da neprestano nešto zanovijeta, traži, prigovara, upućuje i popravlja. A istina u stvari leži u tome da ona jednostavno želi pomoći, pokaže greške, poduči vas za vaš osobno dobro i pokloni besplatan savjet. Ali kako kaže mudra izreka: “Loše je davati savjete, ali dati dobar savjet je još i najlošije – svijetu je teško ugoditi! Eto dakle razloga što Djevicu najviše napadaju i to baš zbog njene najbolje značajke – želje da pomogne drugome.

Vrlo je lako uočiti Djevicu u nekom društvu, prije svega jer ona neće praviti mnogo buke oko sebe. Kako nije naročito razgovorljiva, obično će stajati sama u nekom kutu. Društveni skupovi nisu pravo mjesto na kojima treba tražiti ove izuzetno pedantne ljude. Prije ćete ih naći kako do kasno u noć rade na svojim radnim mjestima – Djevica jedan od rijetkih znakova kome se sigurno ne može prebaciti da je neradnik.

Ovakve osobe nisu u stanju da se dovoljno odmore niti uživati ​​u slobodnom vremenu, prije svega jer se u društvu osjećaju nelagodno. Mada nekada pokušaju vode društveni život, osjećaj obaveze kod njih je tako usađen da im ne dozvoljava mnogo lakoumnog trošenja vremena. Djevice su suviše zauzete da bi sanjarile danju, dok su noću suviše umorne da bi maštale uz zvijezde. Tipična Djevica uvijek izgleda kao da na umu ima neki težak problem za koji traži rješenje, ili neku brigu koju skriva od drugih. Vjerojatno to i jest tako, jer brige kao da traže baš ove osobe. Čak i njihov očaravajući osmijeh odaje dojam kao da krije neku veliku nevolju.

Rođeni u znaku Djevice su razumni, objektivni i savjesni, a obično i dobro organizirani. Mnogi su i vrlo nadareni (umjetnost, moda, medicina ili literatura), ali kako su skromni i skloni da ostanu u pozadini, često ostaju bez zasluženog priznanja. Iako često rade bolje i više od drugih, lovorike ponekad odu na drugo mjesto. Razlog za to je vjerojatno taj, da Device skoro neurotično ne vole prihvaćaju usluge od drugih. Ne vole da imaju bilo kakve obveze prema drugima, ma koji razlog da je u pitanju.

Djevica je vrlo brza kada treba negira svoje navike ili karakterne crte. Izgleda kao da je sasvim slijepa za svoje mane i potpuno nesposobna da ih sagleda. Međutim, to je samo privid. Ona sve savršeno dobro vidi, do najsitnijih detalja, ali baš zato nije u stanju sve to generalizira. Ipak, jednom kada nauči gospodari kompliciranim životnim sitnicama, Djevica je u stanju oblikovati svoju sudbinu sa mnogo više izvjesnosti nego ijedan drugi znak zodijaka.

U ljubavi Djevica oprezno vrši izbor partnera. U suštini, nije joj lako nađe ličnost koja će odgovarati svim njezinim zahtjevima. Djevica je romantična, ali ne naročito impulzivna u ljubavi, privržena je i sposobna pružiti mnogo u jednoj vezi. Ipak, njenim ljubavnim životom kao da isključivo upravlja razum i dobar ukus. Takav način ponašanja može se predstaviti drugima kao hladan i rezerviran znak. Bez obzira na to, Djevica uvijek uspijeva ostavi svoj osobni pečat na život osobe koju voli.

Sve u svemu, osobe rođene u ovom znaku imaju karakter koji se čini teško odgonetljivim. Čak i kada ih duboko poznajemo, mogu nas iznenaditi nekim potpuno novim stavom ili idejom. Ali treba zapamtiti da su uvijek spremne žrtvovati za voljenu osobu …

Vaga
Ako imate Vagu za prijatelja vjerojatno ste razmaženi – svako sljedeći ko stupi na njeno mjesto teško bi išao u korak s njom – barem što se tiče ljubaznosti, šarma, društvenosti i takta. Vaga je lenja i ne voli prljavštinu – kažu ljudi; što se tiče ovog posljednjeg, ko da joj zamjeri, a lijenost možda ima svoje opravdanje u tome što Vaga ili radi luđački ili ne radi ama baš ništa.

Svakako, ona zna kako i kad da se odmori i zabavi: postoji vrijeme za izlaske i pripreme (dok prijatelji nestrpljivo čekaju!), Vrijeme za razgovor i kaficu, vrijeme kada se ne radi ništa a opet i vrijeme kada se samo radi. Vaga zna da joj je potreban savršen odmor da bi uspostavila ravnotežu u svom organizmu poslije perioda intenzivne aktivnosti. Ona točno zna što je potrebno njenom organizmu, i vrlo je vješta u održavanju te delikatne fizičke ravnoteže. Međutim, psihičku i emocionalnu ravnotežu ne postiže baš instinktivno. Iz stanja pretjerane sentimentalnosti lako prelazi u sarkastično raspoloženje, da bi odmah zatim postala razdragana i vesela. Vaga posjeduje veliko bogatstvo emocija, pozitivnih i negativnih, ovisno od trenutka.

Ako želite razumjeti ljude rođene u tom znaku, onda morate shvatiti takozvani “proces vaganja”, koji je prisutan u gotovo svim vidovima njihovog života: na prvi pogled su neodlučni i neskloni da prihvate određeno stajalište. U stvari, njima je potrebno samo malo više vremena da uzmu u obzir sve vidove jednog problema. Pod pritiskom, a željni da udovolje drugima, često donose brze odluke, koje zatim opet mijenjaju. Međutim, ako im dozvolite da prate svoj tempo, možete biti sigurni da neće odustati od jednom stvorene odluke. Njihova je volja prilično jaka, ali nezapažena ispod ljubaznog i diplomatskog ponašanja.

Vage vole ljude, ali mrze biti u gomili. Kao golubovi mira, one idu naokolo i posreduju u mirenju ljudi; ali, one same ponekad vole dobru raspravu. Vaga ima blag, iskren i osjećajan znak. Lucidne inteligencije, otvorenog duha i uzvišenih i dubokih osjećaja, ima razvijenu ljubav za lijepo. Sposobna je u trenutku dopre intuicijom, bez greške, do saznanja da li izaziva simpatiju ili antipatiju kod drugih ljudi i to je razlog što uspijeva se maksimalno prirodno ponaša u svakoj situaciji.

Jedna vrsta teškoće, tako reći apsurda, potječe iz traženja ovih ličnosti za savršenstvom u svemu i svakom oko njih, donosi im ne malo gorčine u životu. Samim tim, uvijek će biti spremne kritiziraju i pobjegnu od svega što se čini ružno i neharmonično. Ova sitničavost je sukladno neodlučnom prirodom Vage, što je vidljivo kad treba da načini neki izbor; ali bez obzira na sve ona ume da se suoči sa situacijom. Međutim, radije izbjegava direktan napad i spremna je prihvatiti kompromis, samo da bi postigla svoj cilj. Vaga se prema svemu odnosi s određenim oprezom, nikad ne nastupa žestoko i nasrtljivo.

Ipak, nikada ne smijete imati predstavu da je Vaga samo smirena i šarmantna osoba. Jer ona jest takva, ali u samo jednom broju slučajeva. U ostalim situacijama Vaga može biti dosadna, tvrdoglava i zbunjena. Da bi se razumjela Vaga, potrebno je razumjeti zagonetku prave vage. Onda postaje jasno kako vedri optimizam postaje tiha panika. Kada se Vaga uravnoteži, savršeno je biti u njenoj blizini.

Ljubav je vrlo važna za sve Vage i moglo bi se reći da one nikad ne gube zanimanje za sve što je vezano za nju. Teškoće su u tome što muškarac bukvalno rečeno “prosi prvu ženu koja mu se svidi”, a žena toga znaka nikad ne zna da li više voli osobu ili ljubavni ideal koji je sebi zamislila – što, barem za kratko vrijeme, i nije neka velika razlika …

Škorpion
“Mirna voda breg roni” – kaže narodna izreka, a postojan kvalitet ovog vodenog znaka kao da je potpuno opravdava. Škorpion je mirna, snažna, jaka i odlučna, neobično požrtvovna, ali i bezobzirna, osvetoljubiva, svadljiva i nepomirljiva. Ako želite prijatelja koji će se boriti na vašoj strani zovite Škorpiju: ako je ona uz vas možete biti sigurni u njenu potpunu podršku – to nije tip osobe koja će ići okolo tražeći pravedno rješenje – vrlo je pristrasna, ali u vašu korist.

Priroda ličnosti rođenih u znaku Škorpiona puna je proturječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećaje. Iako je Škorpion detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sama ima više tajni nego itko drugi. Njena najizrazitija osobina je suzdržanost, koja čini osobe rođene u ovom znaku pomalo tajanstvenim. Ova ličnost ne dopušta nikad da se prodre u njene najintimnije i najskrivenije sfere i uspješno krije od drugih svoje slabe taške. Ono što joj u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja joj omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

Pokretljiva i dinamična, Škorpion je često u sukobu sa samom sobom i drugima, koji je, mora se priznati, obično ne razumiju. A njena tajna je vrlo jednostavna: ljubav ili mržnja, silna i dugotrajna. Najviše se boji da neko ne rani njene osjećaje ili samopoštovanje – obrnutim redoslijedom. Zato se uvijek boji pokazati što želi i osjeća, a odbrambeni mehanizam su joj pogrešni signali koje šalje u svijet: “Briga me za sve”! Ipak, kada Škorpion stekne povjerenje u nekog, nitko nije tako odan, privržen i pouzdan kao ona.

Škorpion je izuzetno osjetljiva na simpatije i antipatije drugih tako da se može s istom lakoćom pokazati ljubaznom i susretljivom kao i hladnom i bezobzirnom. Čvrsta u svojim odlukama, ustrajna u akciji, sposobna je koncentrira sve svoje snage u pravcu ideala koje želi postići. Ogromna snaga ove lisnost bukvalno eksplodira u trenutku akcije, ali Škorpion je učinkovitija u obrani nego u napadu jer je, u osnovi, koliko god to krila, ova ličnost prepuna dobrote i dubokog poštovanja za druge ljude.

Škorpion je uglavnom apsolutista. Ova stranica njenog karaktera najbolje se pokazuje u ljubavi, kao iu prijateljstvima. Osjećaji simpatije i antipatije rađaju se kod ove osobe iz nesvjesnog, odmah, pri prvom susretu. Škorpionu je teško održavati površne odnose. Osjećaji su joj duboka pa su njena prijateljstva prava prijateljstva. Nema ni moralnih ni društvenih predrasuda, i često održava odnose sa ličnostima vrlo osobenog karaktera ili aktivnosti. Rijetko pristaje na kompromise i uvijek teži ka isključivim pravima. Ali, njeno prijateljstvo može se u svakom trenutku staviti na probu: Škorpion nikada nece iznevjeriti!

Osoba rođena u ovom znaku je marljiva i vrlo ambiciozna, strpljiva i veoma uporna – spoj koji često vodi ka uspjehu. Škorpion je strastveno posesivna kada je u pitanju bilo što što smatra da joj pripada, uključujući i uspjeh. Ali takve njene ambicije nikada nisu očigledne. Ona vrijedno iu tišini radi i čeka svoju šansu, znajući uvijek točno svoje kvalitete. Svoje najbolje značajke pokazuje u medicini, politici ili nauci. Međutim rijetko uspijeva stigne na vrh kome tako žudno teži. Možda zato što šstricu svoje osvetoljubivosti često upravlja pogrešno i zanemaruje diplomaciju. Čvrsto vjeruje da se dobro mora vratiti dobrim, a zlo zlim! Nezgodno je jedino to što sebe smatra vrhovnim sudijom i jedinim izvršiteljem …

strijelac
Simbol ovog znaka: napeta strela u rukama Kentaura, izražava visoke principe, moral i maštu Strijelca, ali također i netaktične i možda malo previše iskrene primjedbe, kojima i ne želeći ponekad vrijeđa druge ljude.

– A pri tome je Strijelac srdačan, otvoren, prijateljski nastrojen, pomalo nestrpljiv i nagao, ali radoznao i pametan. Ni u čemu toliko ne uživa kao u društvu sakupljenom na brzinu, iznenadnom putovanju, ili nepredviđenim događajima – vjeruje u spontanost i igru, zabavu i smijeh. Rođeni je optimista koji misli da se proliveno mlijeko može ponovo skupiti – samo uz malo više truda i dobre volje. Razuman je i logičan, ali njegovom dalekovidni pogledu često promaknu sitni detalji – pred vlastitim nosom.

Život je za Strijelca zabava, sport i razonoda – sa što manje obaveza, po mogućnosti. Vjeruje da je “trava mnogo zelenija iza ograde” a potreba za stalnim izazovima i novim podražajima pretvara ga u nemirnog lutalicu koji nikada nije siguran je li ono što ima i zaista ono što želi. Ono što predstavlja glavnu karakteristiku Strijelca je potpuna nezlonamernost i nepoznavanje pakosti. Strijelac je nesvjestan efekata svojih riječi izrečenih pod prisilom svog poštenja. Sve što mu se dogodi da izbrblja, a što ponekad može šokira sagovornika, izrečeno je potpuno naivno.

Isto tako, najčešće nije svjestan da pri pokušajima da stvari izgladi, on samo dodaje jednu uvredu na drugu. Ali, nemojte oštro suditi o njemu. On uvijek misli dobro. Iza njegovog netaktičnog i ponekad nespretnog nastupa krije se bistar um i visoke životne norme. On je istinski slomljen i poražen svojim nedostatkom diskrecije kada shvati da je nekoga sasjekao svojim riječima. To bi bilo dirljivo, kada prije toga ne bi izazvalo bijes. Ono što Strijelcu padne na um, ili što mu leži na srcu, skoro uvijek je odmah i rečeno. Zato, ako želite istinu, pitajte Strijelca. Neće umeti da slaže – pretvaranja i prevare su mu strane.

Strijelci su obično nemirnog duha. Fizički su upadljivi zbog očiglednog samopouzdanja i neobraćanja pažnje na konvencionalno ponašanje. Stvari koje nisu “obične” imaju veliku privlačnost za ove osobe; one mnogo polažu na intelektualne kvalitete i uvijek se trude obogatiti svoju kulturu i duh. Odlikuje ih revolt protiv autoriteta i uštogljenih društvenih normi.

Najneprijatnije crte karaktera osoba rođenih u znaku Strijelca su naprasitost i oštroumnost obojeni neprijatnim sarkazmom, ili izuzetna ekscentričnost i nesposobnost za čuvanje tajni. Strijelci su skloni zastranjivanju. Ako se prihvate neke stvari to će biti sa slijepom odanošću, što može graniči i sa fanatizmom. Za Strijelca, život je cirkus u kome je on klaun. Njegovo lice je uvijek veselo, a oči mu trepere od radoznalosti i zadovoljstva. Prava priroda ovog velikodušnog idealiste je istinski vesela.

Većina Strijelaca se užasava odgovornosti, a to što ništa ne odgovara njihovim “idealima” samo je dobra prilika da se ne vežu previše ni na jednom mjestu. Muškarac često ostaje neženja – što je duže moguće, vjerojatno dok ne shvati da i sloboda nosi svoje odgovornosti. Ipak, pošto su polet i zanos osobine ovog znaka, Strijelac će, kad već jednom odluči da se veže, pristupiti tome sa istim oduševljenjem, kao i svemu ostalom – pod pretpostavkom da partner nije previše posesivan, ljubomoran i da igra igru ​​prema pravilima kluba u kome je Strijelac domaćin. Ovo je sretan znak koji često igra, reskira ai dobija! Budite blizu: bićete tamo gdje se uvijek nešto događa, vidjet ćete dosta svijeta ili ćete se jednako dobro zabavljati i između četiri zida …

Jarac
Kod ovog astrološkog znaka zapazićete dva vrlo različita tipa: prvi podsjeća na upornu planinsku divokozu koji se penje i penje – uvijek prema vrhu, a drugi na žalosnu domaću životinju što tužno luta prašnjavim seoskim putem. Ipak im je nešto zajedničko: i jedan i drugi imaju svoje vrijeme “za jadikovanje”, jer im je pesimizam urođena osobina.

Osobe rođene u znaku Jarca su uvijek okružene melanholijom i ozbiljnošću, jer takav je utjecaj planeta Saturn. Rijetko kada uspijevaju se oslobode oštre discipline i samopregora koji zahtijevaju od sebe. Jarac često pati od osjećaja manje vrijednosti, od sjete i povremeno dobiva prave napade crne potištenosti. Izgleda i oblači se formalno, staromodno, voli tamne boje ali time nije naročito zaokupljen.

Sve u svemu, pravo je čudo kako taj ambiciozni lukavac dobija najbolje poslove, najveća priznanja i na kraju preskoči sve one koji su mislili “da ne može biti opasan”. A tko im je kriv kada sude o knjizi samo na osnovu korica! Jarac može dje

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK