Nasljedni BOLESTI-ASTROLOŠKI ASPEKTI BOLESTI-Tragedija čitavih obitelji leži u jednostavnoj činjenici!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje i bolesti koje su zapisane u DNK materijalu samih obitelj i prenose se s jedne generacije na drugu. U takvim okolnostima možemo reći da u cijeloj jednoj obiteljskoj liniji postoji akumulirana negativna energija koja se ispoljava na fatalan način. Ponekog potomka bolest može preskočiti iz nekog razloga, ali pošto taj obrazac ostaje zapisan u genima, već na sljedećoj generaciji bolest se može opet pojaviti. Ponekad se bolest javlja u točno određenom životnom razdoblju, a nekada ne.

Duša se može svjesno roditi u takvoj obitelji kako bi dovela u ravnotežu negativne obrasce koje je sakupila u svom kauzalnom tijelu. Također, ona može na sebe preuzeti ulogu žrtve čisteći nagomilanu negativnu obiteljsku karmu na taj način. To je vrlo bolan način da se ponovno uspostavi balans koji je narušen.

Netko se može s pravom zapitati da li stvari zaista moraju biti toliko mučne. Odgovor je da ne moraju, ali sama duša mora to svjesno da izabere. Može tjedna života intenzivno osvešćivati ​​duboko potisnute obrasce koji su je sada doveli do toga gdje se nalazi ili može pustiti da se stvari događaju na mnogo bolniji način. To je opet stvar osobnog izbora.

Ipak, kako duša dovodi sebe u ravnotežu, u isto vrijeme isceljava čitavu obiteljsku liniju, a to nije nimalo lak zadatak. Da bi se tako nešto dogodilo, duša to jednostavno mora imati u svijesti, ili kako smo rekli na početku teksta, mora izabrati da to bude jedan dio njezine ovoživotne dharme, tj. svrhe.

U suprotnom, ako duša to ne izabere svjesno, ostaje joj uravnotežiti sebe i cijelu obiteljsku genetiku na mnogo teži način, kroz fizička oboljenja. To je onda onaj dio kada se ne može ništa učiniti, već sve mora ići nekim svojim prirodnim tokom.

Naravno, stvari mnogo otežava činjenica da ljudi misle da su bolesti sastavni dio života i tu prave veliku grešku. Bolesti se javljaju onda kada nastane stanje neravnoteže; neko padne i polomi ruku, netko namjerno i proračunato planira prevaru, onda ima i onih koji vole korste manipulativne tehnike koje se baziraju na strahovima i ucjenjivanja, ljubomora, pohlepa i tako dalje.

Bolesti koje nastaju, a nemaju fizički uzrok, npr. pri padovima, imaju svoj korijen na unutarnjem emotivnom, psihičkom i mentalnom nivou. Samo je pitanje vremena kada će se one odraziti na fizičko tijelo. Bolesti nastaju onda kada duša nije u skladu s prirodom i životom, onda kada pliva protiv struje koja stvara život. Što je duša više u skladu sa samom sobom i životom uopće, manja je mogućnost da se pojavi fizičko oboljenje.

Tragedija čitavih obitelji leži u jednostavnoj činjenici – uzeli su stvari u svoje ruke i to rade na vrlo pogrešan način. I umjesto da promjene obrazac ponašanja koji izaziva bolesti, oni ga nesvjesno prenose na svoje potomstvo. Zakon karme je neumoljiv i ne može se izbjeći. Ne kaže se bez razloga da ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €