Natalna pozicija marsa u ribama-Što nam donosi mars, planeta energije? (ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Natalna pozicija marsa u ribama stavlja naglasak na emocije. Ovo nije dobar položaj marsa jer ako znamo da je mars element vatra a ribe voda imamo problem kako se “izraziti” – ili se vatra gasi ili voda vrije, zbog toga dolazi do pretjerane osjetljivosti i osjećajnosti. Ovo nije pravi muški mars nego baš suprotno, on nema samouvjerenost i odlučnost već pada pod utjecaj emocija. On se ne suprotstavlja otvoreno ili ulazi u dionice, već radije u tajnosti i izolaciji obnavlja potrošenu energiju i čeka nalet emocija da ga inspiriraju-potaknu na akciju. Poslovi koji u svom opisu traže suptilnost, intuiciju, osjećajnost i izdvojenost (tajnost) su dobrodošli u životu osobe s marsom u znaku ribe tako da se lako mogu pronaći u umjetnosti i izraziti svoju kreativnost. Dobro im leži i psihologija i općenito istraživanje. Ovaj položaj marsa daje sklonost tajnama, tajnim vezama, kriminalnim radnjama, sklonost porocima. Seks je za ovaj mars emocionalno iskustvo, naglašena je potreba da se fizički kontakt temelji na jakom osjećaju stapanja i razmjeni energije. Naglašeno je mistično privlačenje ka nekoj osobi ne nalazeći nikakav svjestan razlog za to a ipak intuitivno osjećanje dubokog magnetizma.

Dok traje tranzitni utjecaj marsa u ribama, biti ćemo skloniji povlačenju u samoću, potrebnija će nam biti tišina i češće ćemo “puniti baterije” – sna nikad dosta. Energija će nam oscilirati, često ćemo mijenjati smjer interesa, teže ćemo se usredotočiti i biti nesigurniji u sebe. Na poslu možemo raditi pogreške, imati nesuglasice s kolegama, biti ćemo skloniji pasivnoj agresiji, morat ćemo mijenjati bolesnog kolegu i osjećat ćemo se usamljeniji nego inače. Dobre strane ovog marsa koje možemo iskoristiti dok traje njegov utjecaj su kreativnost, mašta, emotivnost- pomaganje drugima, humanitarni rad, zalaganje za prava ugroženih. Energija se ovdje usmjerava prema emocijama i idealima. Uživajmo u glumi, slikarstvu, plesu, glazbi, istraživanju ljudske psihe.

Počinjemo se buditi iz sna jer tranzitni mars u ribama prelazi u znak ovna. Mars u ovnu je svoj na svome, došla je na red prodorna i agresivna energija! Osjetit ćemo dinamiku ovog marsa, biti ćemo hrabriji, odlučniji u svojim akcijama, brži! Ali moramo se čuvati eksplozivne naravi, nestrpljivosti i impulzivnosti. Ulazit ćemo češće u rasprave, smatrati da smo u pravu (jedini problem je da će to i druga strana misliti o sebi pa eto svađe), morat ćemo paziti da dozu egoizma u sebi smirimo jer nećemo prihvaćati podređen položaj. Seksualni apetiti će nam porasti, biti ćemo spremniji na strast i zavođenje. Ego ćemo potvrđivati ​​u seksualnim vezama a izražavanje seksualne energije predstavljat će fizičku potrebu. Mars u ovom položaju ukazuje i na to da ćemo biti spremni na preuzimanje određenih rizika kako bi brže ostvarili svoje zacrtane ciljeve. Osjetit ćemo i jak potencijal za ostvarenje na poslovnom planu i dovršit ćemo što smo započeli u primjerenom roku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €