Neiskrenost u uspravnom položaju-Tarot karta za 16 veljače

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova karta simbolizira neiskrenost, laži, prešućivanje, ogovaranje, intrige, licemjerje, lukavost, prijevaru, opasnost od materijalnog iskorištavanja, oprez koji je potreban u radu, nedosljednost, nezgodu, netko ili nešto nije onako kao što izgleda, lažne prijatelje, lažnu ljubav, nesretnu zaljubljenost, ponižavanje, vrijeđanje, neiskren (e) odnos (e), mržnju, zavist, svađu, nezadovoljstvo, proces truljenja i raspadanja.
Neiskrenost- ova karta govori upravo o onome što i znači.
Karta može imati dva značenja. Prvo značenje je da karta upozorava na opasnost ili izdaju od strane neke osobe u koju imate povjerenja pa danas pazite da ne postanete nečiji plijen zbog svoje naivnosti! Drugo značenje je da vi možete nešto prešutjeti, biti neiskreni, ne otvarati svakome dušu kako se to ne bi okrenulo protiv vas ali ova karta može ukazivati ​​i na nešto što trebate prevazići ili bolje rečeno ukazuje na lukavost koja vam je potrebna kako biste se izvukli iz određene opasne situacije. Ako pripazite na svoje ponašanje (imajte dovoljno samokontrole!) Sretan ishod je moguć za vas. Karta može značiti neiskrenost neke osobe prema vama, svakako budite na oprezu danas u komunikaciji i ne dajte se “navući” na zlobne komentare. Možda intuitivno osjećate (ali si možda ne želite priznati) da se neka osoba previše miješa u vaš život. Zapitajte se kakvim ljudima ste okruženi i postoji li neka osoba u vašoj blizini koja previše zna o vama i / ili na neki način vam nameće svoj stav-kontrolira vas. Moguće da se netko ponaša suzdržano prema vama i ne pokazuje svoje pravo mišljenje o vama a vi to osjećate.Osjećate se kao da igrate igru ​​mačke i miša i da se nikako ne možete “uskladiti” s tom osobom, jednostavno vas odbija svojom energijom. Nemojte upasti u zamku krivnje tj. nemojte si prebacivati ​​odgovornost za tuđa razmišljanja- emocije.
Danas se pripazite mržnje, zavisti i općenito bilo kakvog moralnog iskušenja jer postoji velika mogućnost da nećete biti zadovoljni ishodom-rezultatom i da druga strana neće reagirati onako kako biste htjeli- vrlo je moguće da se ništa neće riješiti a vi ćete i dalje biti okruženi negativnom energijom. Vijeće za danas- klonite se novih poznanstava ali i općenito povjeravanja.
Manjak energije nadoknadite boravkom u prirodi i klonite se ljudi koji vam oduzimaju energiju tzv. energetskih vampira! Što se tiče posla moguće je da ćete danas dobiti lažna obećanja koja se neće ispuniti, zato sve uzmite s dozom skeptičnosti. Karta ukazuje na nečiste igre i mogli biste ako na nešto pristanete biti žrtva tuđih spletki. Zdravstveno- ova karta ukazuje na manjak energije ali i na moguće ginekološke-urološke i spolne bolesti, trovanje hranom, ubode životinja, probleme s jetrom, debelim crijevom, infekcijama, parazitima u organizmu. Ako već duže vremena imate neki problem sa zdravljem moguće je ili da je dijagnoza pogrešna ili da ste naišli na liječnika koji nije previše otvoren ili koji nije ozbiljno shvatio vaš tegobe pa svakako razmislite o promjeni liječnika ili traženju drugog mišljenja! Duhovno ako budete danas iskreni prema sebi ova karta donosi oslobođenje kroz bitnu spoznaju!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €