Magija

Numerologija: Analiza odnosa s djecom preko zbroja osobnih brojeva

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Saberite svoj i djetetov osobni broj, svedite ga na jednu znamenku i vidi kakav je vaš odnos

Sve što budete pročitali trebalo bi promatrati kao potencijalno a ne kao konačno. Čak i odrasli koji su već formirane ličnosti imaju problem da iskoriste maksimum koji im je dat kroz osobni broj, tako da je pomalo neozbiljno ulaziti dublje u dječje analize. Promatrajte svoju djecu, analizirajte ih i budite realni u tome. Trudite se da u njima prepoznate ono najbolje, njihove mane ispravljajte, ali ih i ostavite malo po strani jer netko drugi u životu će ih stalno sankcionirati. Vi forsirajte ono što im najbolje ide i ono što vole jer ste im vi i najbolji prijatelji, nitko ih neće razumjeti kao vi.

Jedinica – Dobra kombinacija koja može djetetu dosta pomoći da razumije život i savlada uz podršku roditelja sve strahove i dileme. Ovdje je odgoj za roditelja poput vrućeg krumpira jer, ukoliko ima sluha za dijete i ume da prepozna u njemu sve njegove kvalitete i mane, može mu onda biti veter u leđa. Ali ako ste prezauzeti poslom ali u isto vrijeme i ambiciozni glede djeteta, možete ga ugušiti sitničarenjem i gunđanjem. Kod jedinice je komunikacija malo problematična, misli se na onu ozbiljnu koja donosi napredak, zato, ako u prolazu čujete neku njegovu misao ili želju, obratite pažnju jer to je nešto što je njemu vrlo važno, te zastanite i porazgovarajte dok je ono još otvoreno za iskren razgovor.

Dvojka – Kao i kod sinastrije odraslih, tako je i ovdje u pitanju sudbinski odnos, i ovo dijete vas nikad neće u pravom smislu napustiti, imat ćete i osjećat ćete odgovornost prema njemu dokle god ste živi. U pitanju je nesposobnost samog djeteta biti neovisno, što može biti uzrokovano njegovom razmaženošću ili ponekad, nažalost, može biti i bolest u pitanju. Ali da ostavimo ekstreme po strani, ako imate zbroj dva sa svojim djetetom, morate ga učiti da cijeni i poštuju rad a pogotovo novac. Nemojte mu ga nikada davati nezasluženo, tjerajte ga da svaki svoj džeparac zasluži jer vas ono pomalo vidi kao nepresušni izvor prihoda i moguće je da će vas čitav život koristiti. Radite malo više na ljubavi i poštovanju.

Trojka – Jedan od najljepših odnosa jer ima puno razmjene emocija koje vremenom bivaju sve jače. Ovdje je naglasak na ljubavi, ali onoj bezuvjetnoj, i dijete, što god da uradi, roditelj ima opravdanja i uz njega je. Nije baš uvijek pedagoški opravdano, ali je tako. Zato je ovo jedini odnos gdje se roditeljima savjetuje da treniraju strogoću, ali samo iz najboljih namjera, jer ova trojka može pretvoriti iu promašaj, a sve zahvaljujući roditelju koji nije bio realan i nije ponekad umeo da prizna da dijete nije bilo u pravu i da ga odgovarajuće kazni.

Četvorka – Težak odnos, ali ne mora značiti i nekvalitetan. Moguća je fizička odvojenost, neki veliki obiteljski problemi, bolesti i slično. Nema opuštene i normalne atmosfere između roditelja i djece, pa to često uzrokuje zid nerazumijevanja, ali nema ni neke želje da se nešto promijeni. Ovdje treba staviti naglasak na djetetovo teško odrastanje i probleme koje ima pri tome. Često se događa da se uloge zamjene, i da dijete bude to koje preuzima odgovornost i brine o roditelju.

Petica – Prisutna je distanciranost, i trebate znati da je vaše dijete kod vas u prolazu, da ste mu vi više prijatelj koji mu može pomoći, a ne klasičan roditelj. Tako vas ono doživljava. Puno se razlikujete i ne možete nikada dostići onu prisnost koja je prisutna na relaciji dijete – roditelj. Nemojte se puno ni opterećivati ​​zbog toga jer, na kraju, svi bi željeli da svojoj djeci budu najbolji prijatelji, a vi to i jeste.

Šestica – Imate priliku biti pravi roditelj, vodite računa o svakoj sitnici koja se tiče vašeg djeteta iu stanju ste da mu skinete i zvijezde s neba bude li poželjelo. Brinu svi o svojoj djeci, ali vi ste u blagoj prednosti jer osjećate pravo vrijeme kad mu nešto treba pružiti a kad uskratiti. Nevažno da li se radi o moralnoj ili materijalnoj podršci. Zahvalite kome god smatrate da treba na ovome što vam je dat ovakav odnos s djetetom, jer vi ćete biti za njega tu dokle god je života u vama, i sve vrijeme to će biti jedan zdrav i normalan odnos. Jedino što ovdje ne valja jest da možete zapustiti svoje potrebe. Pazite da ne postanete žrtva.

Sedmica – Ovo može biti jedna od onih situacija gdje je roditelj očajan zato što svaka rasprava s djetetom stvori novi problem i još veću nervozu. Normalna rasprava je nemoguća, ali kako je u pitanju odnos roditelj i dijete, ova sedmica neće biti baš tako strašna. Ako postoji telepatija, onda je ovo jedan od sigurnih dokaza njenog postojanja, jer roditelj nekako nagonski osjeti svaki put kad dijete ima problema i kad treba da mu pomogne. Odnos bez puno riječi, ali ovdje je često roditelj taj koji podmeće leđa, troši se u svakom smislu i ispravlja dječje pogreške.

Osmica – Puno energije, savjetuje se suradnja i razmjena iskustava, ali je malo problem što s vremena na vrijeme bude borba i rasprava tko je glavni. Dijete ovdje u svakom slučaju profitira, i bilo bi idealno ako bi mogli čak i poslovno surađivati ​​jer su kao tim nepobjedivi. Sve je opušteno, u isto vrijeme i kvalitetno, nema prepreke koja se ne može savladati.

Devetka – Odnos kroz koji se sve vrijeme valja tuga i sva ona teška osjećanja. Jedino što je prisutno u grudima jeste osjećaj promašenosti i žaljenja, na kraju svako osjeća kajanje. Da li je to samo loša sreća ili je stvarno u pitanju karma gdje je dijete samo svratilo da odrade nešto zajedno, ne zna se. Roditelj mora preuzeti odgovornost i da se trudi da sa svojim djetetom provodi što više vremena nasamo, daleko od utjecaja drugih ne bi li zajedno pobijedili negativnosti koje ih konstantno prate.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK