NUMEROLOGIJA: Da li ste ljubomorni? Vaš osobni broj to najbolje zna-Provjerite odmah!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Na temelju osobnog broja provjerite da li vam je ljubomora “urođena” i na koji način možete se izborite s tim osjećajem.

Osobni broj izračunajte tako što ćete sabrati sve cifre datuma i godine rođenja dok ih ne svedete na jedocifren broj.

jedinice
Jedinice žele biti voljene, pa ako i na trenutak posumnjaju da nije tako, postaju ljubomorne. Međutim, rijetko to pokazuju i skrivaju osjećaje. Partner mora dobro ih poznaje da bi shvatio o čemu je riječ, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, jedinice će se duriti i prigovarati za svaku sitnicu.

Iako vole pored sebe imaju jaku ličnost, ne podnose da voljena osoba ima prijatelje suprotnog spola.

Pažnja: Pripadnici ovog broja burno će reagirati ako se njihov partner upusti u najbezazleniji flert, ali smirit će se kada se uvjere da je njegova ljubav zaista iskrena.

dvojke
Vjerne su, a to očekuju i od partnera. I najmanja sumnja u odanost voljene osobe, strašno će ih povrijediti i neće skrivati ​​ljubomoru. U svakom trenutku moraju znati kako i sa kim voljena osoba provodi vrijeme jer očekuje iskrenost u vezi.

Pripadnici ovog broja veoma su posesivni i ne podnose kada je voljena osoba pažljiva prema bilo kome, makar da je riječ o prijatelju ili rođaku.

Pažnja: Dvojka će biti ljubomorna ako joj ne poklanjate dovoljno pažnje kada ste u društvu, a smirit će se čim je stavite na pijedestal.

trojke
Obožavaju da se igraju, sklone su flertovanju i trude se da budu beskrajno zabavne. Nisu ljubomorne kada voljena osoba koketira s drugima jer u tome ne vide ništa loše. Ali ako uvide da partner s nekim vodi zanimljiv razgovor na ozbiljnije teme, to će ih potpuno izbaciti iz kolosijeka. Za njih je intelektualna veza mnogo važnija od seksualne. Tada poslovično vedre trojke postaju razdražljive i pretvaraju se u namrgođena zvocala.

Pažnja: Rijetko su ljubomorne, ali ne libe se da to otvoreno pokažu. Smiriće se tek kada im stavite do znanja da su i dalje najzanimljivije osobe na svijetu.

četvorke
Sklone su ljubavnim trikovima, a čak i kada nisu ljubomorne, glume da su povrijeđene da bi izazvale sažaljenje i partnera još više vezale za sebe. Odane su, ali treba imati razumijevanja za njihovo promjenjivo raspoloženje.

Pažnja: Napravit ljubomornu scenu za svaku sitnicu, s njima nikada niste načisto. Da bi se smirile, treba ih izvesti na romantičnu večeru ili im kupiti neki skup poklon.

petice
Biće ljubomorne ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom ili ako posumnjaju da voljena osoba smatra da postoji netko ljepši, uspješniji i pametniji od njih. Međutim, osjećaju rivalstvo samo prema osobama koje su bolje od njih i jedino se tada osjećaju ugroženo.

Pažnja: Ne vole gubiti, pa postaju ljubomorne tek u trenutku kada osjete da bi voljena osoba mogla im umakne. Smiriće se kada budu sigurne da ponovo vladaju situacijom.

šestice
Vrlo su odane, ali i ljubomorne. U težnji da zadovolje voljenu osobu, šestice se maksimalno predaje. Postaju posesivne kada uvide da se to ne cijeni dovoljno i smatraju da partner nema što tražiti na drugom mjestu, pošto pored njih imaju sve. Ne vole flertovati, a ako uhvate partnera da to čini, vrlo će se uvrijediti.

Pažnja: I mala sumnja u iskrenost partnerovih osjećaja kod njih izaziva ljubomoru. Treba dosta vremena i dokaza da se uvjere u suprotno.

sedmice
Vole da im se ugađa i da im partner laska. Međutim, vrlo su intuitivne, pa će brzo otkriti ako se riječi kose sa pravim emocijama. Ukoliko postignu harmoniju u ljubavi, nikada neće biti ljubomorne.

Međutim, u slučaju da voljena osoba prokocka njihovo povjerenje, vječito će biti sumnjičave i stalno će provjeravati gdje je i što radi.

Pažnja: Sedmice nisu ljubomorne ako zaista nema razloga za to. Možete ih uvjeriti da vam vjeruju samo ako ste iskreni, jer će vas inače odmah razotkriti.

osmice
Vrlo su ljubomorne jer su opsjednute ljubavlju i seksom. Vole flertovati i iskoristiće svaku priliku da se upuste u novu avanturu. Međutim, takvo ponašanje partnera nikako ne toleriraju. Vrlo su intuitivne i mogu dokučiti osjećaje drugih ljudi. Zato će lako namirisati prijevaru i spremiti žestoku osvetu.

Pažnja: Ljubomora je sastavni dio života osmica, ako to prihvatite kao neminovnost, moći ćete se izborite s ovom osobinom.

devetke
Po prirodi nisu ljubomorne, naprotiv, vrlo su liberalni i sklone tolerirati preljub koja se temelji na fizičkoj privlačnosti. Međutim, ako je riječ o intelektualnoj i duhovnoj povezanosti, onda postaju vrlo prgave. Ukoliko uvide da ste svoje tajne otkrili nekoj drugoj osobi, proradit im ego. Planuće brzo i nekontrolirano i napraviti ljubomornu scenu, ali će se vrlo brzo smiriti.

Pažnja: Njih ne čini ljubomornim fizička privlačnost, već duhovna veza. Smiriće se tek kada im dokazati da ste prije svega prijatelji, pa onda ljubavnici.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €