NUMEROLOGIJA: Izračunajte da li ste kompatibilni s vašim partnerom-Sinastrija u astrologiji i usporedna numerološka kompatibilnost

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sinastrija u astrologiji i usporedna numerološka kompatibilnost s preciznošću određuju je li naša veza uspješna ili će zahtijevati određen napor u prevladavanju konstantnih prepreka.

Sabiranjem svih brojeva datuma dvije osobe dobivamo zajednički broj ili numerološki sinastriju. Primjer: 1976/5/6 i 1983/5/30. 6 + 5 + 1 + 9 + 7 + 6 + 3 + 0 + 5 + 1 + 9 + 8 + 3 = 63 i 6 + 3 = 9

broj 1

Ovdje je muškarac taj koji mora preuzeti vodeću ulogu u partnerstvu, što uključuje inicijativu u bilo kojem smislu. Veza može biti izazovna ukoliko partneri rade zajedno ili imaju iste poslovne ciljeve. Ovdje problem može biti borba za prevlast. Netko mora biti popustljive naravi.

broj 2
Ovdje je ključno rješenje tolerancija i to na vioki razini, ali obostrano. Prilično se napora mora uložiti u ovu vezu. Emocije su obostrane i ovo je sudbinski susret, ali obzirom da su oba partnera preosjetljiva moraju naći kompromis. Neosporno je da ljubav postoji.

broj 3

Ukoliko ne dozvole da drugi utječu na ovu vezu, ovaj par će ući u bračne odnose. Muškarac bi trebao da prednost ženi. Ova veza ima prosperitet i podršku čitavog svemira.

broj 4
Ovdje je moguća veća razlika u godinama. Ipak, ove veze obično traju dugo i nije isključeno da neka nesreća spoji ove osobe. Muškarac vodi glavnu riječ. Iako s velikim poteškoćama, par opstaje ili u najmanju ruku dugo traju.

broj 5
Nije isključena socijalna razlika među partnerima. Uzajamna podrška je ovdje jako bitna. Postoji mogućnost seksualne nastranosti jednog od partnera.

broj 6
Harmonična i mirna veza. Ponekad nedostaje dimamike, ali ako netko od partnera bude dovoljno kreativan i maštovit, ovo može biti veza o kakvoj mnogi sanjaju.

broj 7
Vrlo burna i dinamična, uvijek sklona iznenadnim događajima, ova veza je nestabilna. Emocije mogu biti jednostrane ili mjestimične. Ovdje je preljuba obavezno prisutna i ova je veza kratkog vijeka.

broj 8
Radi se o karmičkoj vezi i dugu iz prošlog života koji jedan od partnera treba isplatiti. Ipak, ova se veza teško prekida. Partneri ne mogu utjecati na tijek događaja.

broj 9
Nedostatak pažnje i ljubavi, ovdje se jedan partner više daje i svatko radi po svome. Moguće da su partneri geografski udaljenja ili potječu iz različitih sredina.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €