Magija

Numerologija: izrada numerološke karte – mentalni razinu … Koliko imate jedinica i osmica u imenu i prezimenu?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kao i do sada, uzimamo isti primjer. Koristi se tablica data za ime i prezime gdje svako slovo zamjenjujemo određenim brojem:

V L A D I M I R S T E V O V I Ć

1 7 1 6 4 9 4 5 6 8 9 1 3 1 4 5

Najjednostavnije rečeno, mentalni nivo je način na koji vi promatrate svijet i kako poimate probleme i događaje oko sebe. Dobiva se sabiranjem jedinica i osmica iz imena i prezimena, a ovdje imamo četiri jedinice i jednu osmicu. Ne tražimo ukupan zbroj nego jednostavno brojimo koliko ima traženih znamenki – ovdje ih ima pet. Mentalni razinu ove osobe je u broju pet, au nastavku je dano objašnjenje za svaki broj.

1. Vi se pokrećete onog momenta kad se nešto isključivo vas tiče, umijete prepoznati priliku i hladnokrvne glave donosite odluke. Malo tu manjka emocija, probajte nekad nešto i osjetiti jer ćete onda manje pogrešaka praviti, a vama je najvažniji uspjeh.

2. Morate malo više konzultirati razum zato što sve odluke donosite na temelju osjećaja. Ako imate onaj osjećaj u trbuhu, malo više ga slušajte, ili ako imate nekoga od povjerenja, popričajte s njim i, zašto ne, poslušajte ponekad i nečiji savjet.

3. Sve promatrate s pretjeranim optimizmom i morate bukvalno suziti vidike. Nemojte misliti da će sve uvijek biti u redu i da se vama ne mogu dogoditi loše stvari. Budite kritičniji prema sebi, ali i prema drugima.

4. Vi nekako vladate u ovom segmentu analize nad ostalim brojevima. Strašno ste praktični, analizirate i djelujete tek kad provjerite svaku sitnicu. Jedino se malo pogubite kad istrčite iz kolotečine jer niste ljubitelj promjena.

5. Obično su ovo ljudi s genijalnim idejama, rječiti i duhoviti. Mana je što se prilagođavaju drugima više nego što treba, treba imati svoj stav.

6. Ljepota je nešto na što vaš um reagira – izgled, ponašanje, okruženje i slično. Ali lijepo pakiranje nije garancija za kvalitetu, malo više praktičnosti ne bi štetilo.

7. Ovdje imamo dvije grupe – genijalce koji svemu pristupaju s originalnim idejama i koji su nažalost u manjini, i one druge koji su mnogobrojniji i kojima je stres prirodno i urođeno stanje, paničari koji sem galame ništa drugo ne poduzimaju.

8. Na sve što se događa oko vas odgovarate momentalnom akcijom. Uspjeh akcije je već diskutabilan, reagirate ishitreno što vam se neki put obije u glavu. Prije svakog reagiranja malo razmislite, kod vas važi da se dobro vraća dobrim, a svako zlo koje uputite drugome višestruko vam se vrati.

9. Vi sve razumijete, rijetko što vas može iznenaditi i znate biti mudri. Možete biti humanista i veliki borac za pravdu. Mana je samo što ponekad nemate strpljenja, i onda je najbolje kloniti se vašeg društva. Najjače ste i ne može vam nitko ništa.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK