Magija

Numerologija: Metoda predviđanja – Doba života dijele se na četiri ciklusa!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Doba života dijele se na četiri ciklusa: prvi ciklus je od rođenja do godine koja se dobiva oduzimanjem osobnog broja od 36 (broj Zemlje), drugi i treći ciklus traju po devet godina, a posljednji od određene godine do kraja života

Ovo područje numerologije spada u metodu predviđanja kojom se ne može opisati svaki detalj, ali se može precizno odrediti da li je pred nama ciklus u kome držimo sve konce u rukama ili je riječ o ciklusu koji će nas ograničavati u svakom pogledu. Doba života se dijeli na četiri ciklusa, a svaki ciklus se dijeli na UM i LEKCIJE. Na primjeru prošlotjednog para bilo je riječi o tome.

Um su, najjednostavnije rečeno, naši stavovi, naše navike i naša gledišta koja se mijenjaju s godinama, a lekcije su bukvalno izazovi na koje moramo odgovoriti prvo na fizičkom a onda i na mentalnom planu.

Da bi bilo što jasnije, vidjet ćemo to na primjeru, pa ćemo se vratiti Vladimiru Stevoviću kojeg smo analizirali prilikom izrade numerološke karte. Ovog puta nam neće biti potrebno njegovo ime i prezime nego samo datum rođenja – 24. 9. 1957. godine.

Dakle, postoje četiri ciklusa u Dobu života ili bi još točnije bilo reći da postoje četiri ciklusa u životu svakoga čovjeka. Ciklusi se izračunavaju na sljedeći način:

Doba života: um / lekcije

1. životno doba: mjesec + dan (um) / mjesec – dan (lekcije)

2. životno doba: dan + godina (um) / dan – godina (lekcije)

3. životno doba: 1. + 2. životno doba (um) / 1. – 2. životno doba (lekcije)

4. životno doba: mjesec + godina (um) / mjesec – godina (lekcije)

Na početku analize uzimamo datum rođenja – 24. 9. 1957. Prvo ćemo izračunati numerološki kôd: to je 641, jer nam je potreban osobni broj, a onda ćemo dan, mjesec i godinu rođenja svaki datum ponaosob svesti na jednu znamenku (još jednom treba naglasiti da se za osnovnu numerološki analizu koriste isključivo jednoznamenkasti brojevi), pa bi to bilo – 6 (dan) 9 (mjesec) i 4 (godina).

Doba života: um / lekcije (konkretan primjer)

0d 0. do 35. dodine – 6/3

od 35. do 44. godine – 1/2

od 44. do 53. godine – 7/1

od 53. godina do kraja života – 4/5

Prvi ciklus, prvo doba života, ujedno je i najduže i najvažnije jer se u njemu postavljaju temelje budućeg života, ono određuje sve naše buduće uspone i padove, i dobiva se kad od broja 36 (broj Zemlje) oduzmemo osobni broj, što bi ovdje bilo – 36-1 = 35, pa smo dobili da prvi doba života traje od rođenja do 35. godine.

Da bismo izračunali broj uma, zbrajamo mjesec i dan: 9 + 6 = 15 = 6. Čim vidimo šesticu, jasno je da je ovaj period obilježen brojnim događanjima, kako lijepim tako i raznim ograničenjima, pritiscima, i osobi je vrlo teško odlučiti želi li igrati ulogu obiteljske žrtve. Ovaj dio života zna biti bolan u smislu kidanja veza s najbližima, ili će dozvoliti da ga šestica daruje ljubavlju i svim onim divnim stvarima povezanim s ljubavlju. Dobra strana ove šestice je da kod nekih sretnika ona dom i obitelj stavlja u prvi plan, i kroz koje čovjek može mnogo postići, naročito na polju karijere, pa treba izračunati broj lekcija koje se moraju savladati u ovom ciklusu.

Lekcije: mjesec – dan, to jest 9-6 = 3, i dobili smo da je broj lekcija u broju 3. Nije laka šestica koja zna da od čovjeka napravi roba emocija, a ova trojka može biti pravi mamac za pretjerivanje u smislu poroka. Zanimljivo je da je vladar broja 3 Jupiter, najveći kozmički dobročinitelj, pa sada zamislite ove dvije planete sreće koje bombardiraju njihovog nositelja različitih povoljnim prilikama ali i koje mogu biti opasne jer sve čega je mnogo, bilo dobro ili loše, može odvesti u pogrešan smjer.

Drugi ciklus u ovom primjeru počinje od 35. godine i traje devet godina, do 44. godine, kao drugo doba života.

Broj uma u ovom periodu je: dan + godina, odnosno 6 + 4 = 1. Kad čovjek u najljepšim godinama života prođe neku vrstu obiteljske golgote kao što je ovdje slučaj, osoba koju analiziramo je prekinula sve veze s najrođenijima, i htio ne htio, nauči o životu i zakonima koji vladaju, pisanim i onim nepisanim, i zahvaljujući tom iskustvu može postati moćan i preuzeti ulogu vođe uz originalne ideje koje mu mogu pomoći da kroz ovaj ciklus postavi dobre temelje za cijeli svoj život. Ovo je ujedno i jedan od najboljih perioda, može se čak smatrati i sretnim jer nema ga svatko u svojoj numerološkoj karti. Da se razumijemo, ne znači da će stalno cvjetati cvijeće, ali kad čovjek ima iskustvo i mogućnost da ga unaprijedi s nečim novim, onda se ipak može smatrati sretnikom.

Lekcija koja se mora savladati dobiva se izračunavanjem: dan – godina, odnosno 6-4 = 2. Ali uvijek postoji neko – ali, da bi čovjek mogao napredovati i realizira svoje ideje, potrebna su mu partnerstva, od emotivnih do poslovnih. Najvažnije je imati mir u ovom razdoblju, a to je u stvari najteže jer je dvojka vrlo promjenjiva, čovjek se stalno pita je li ispravno postupio i da li mu okolina i partneri odgovaraju. U ovom ciklusu se ne traži samo osobni mir nego i sposobnost da se bude posrednik između zavađenih i da se miri nepomirljivo. Treba razvijati diplomaciju i taktičnost jer su oni izlaz i rješenje svih problematičnih situacija u ovom ciklusu.

Treći ciklus također traje devet godina, u ovom slučaju od 44. godine do 53. godine, kao treće doba života. Broj uma u ovom ciklusu izračunavamo tako da saberemo brojeve uma iz prvog i drugog ciklusa: 6 + 1 = 7. Sedmica je mističan broj koji zahtijeva da čovjek uroni u sebe i nađe mir koji je najvažniji u ovom razdoblju. Taj mir su vrata ka nekim duhovnim disciplinama i višim spoznajama, i ovaj period je uglavnom obilježen analizama kako sebe tako i svega što nas okružuje. Konkretno, čovjek koga analiziramo je počeo da se interesuje za alternativnu medicine, i kako je sedmica pod vladarstvom Urana, planete budućnosti, bio je pionir u toj oblasti.

Lekcija koju treba savladati dobiva se razlikom brojeva lekcija iz prvog i drugog životnog doba: 3-2 = 1. lekcija u broju 1 će nam pomoći da shvatimo što je naš životni put, i ne samo to, mora se i dokazati da je on ispravan i dobar. Jedinica uvijek daje hrabrost i originalnost, i sada više nije važno da li nas netko voli ili ne, najvažnije je prihvatiti sebe. Treba naći snagu u samom sebi i shvatiti da možete biti svemogući jer ta jedinica daje i moć, pitanje je samo da li ćete uspjeti da se izborite sa sobom.

Četvrti ciklus je također dug, ne kao prvi, ali je važan u smislu da se u njemu ponavljaju neke situacije i neke mogućnosti iz prvog doba života, bez obzira na broj u kome se nalazi. To ne treba čuditi jer čovjek nosi svoj kod cijeli život, on je isti i uvijek će u skladu s energijom kojom zrači privlačiti određene situacije. Um se u ovom ciklusu dobiva sabiranjem broja mjeseca i godine: 9 + 4 = 13 = 4. S onakvom snagom koju ova ličnost posjeduje promatrajući njenu dosadašnju analizu, mislim na ime i prezime, i promatrajući njezin životni put koji obiluje svim i svačim, dolazimo do zaključka da četvorka ne može biti toliko surova, jer on je ipak jedinica, a one su uvijek među najboljima i najjačima. Prije će biti da ona označava realizaciju svega što je zacrtano i ostvarenje svih planova u vidu nagrade. Naravno da će i dalje biti ograničenja i sputavanja. Osoba iz konkretnog primjera i dalje se bori za legalizaciju homeopatije i radi toga je i promijenio sredinu, pa se sada u inozemstvu dosta uspješno time bavi. Ja sam od onih malobrojnih koji zagovaraju teoriju da Saturn ume ponekad nagraditi više i bolje od Jupitera, samo je pitanje za koju cijenu i uz koliko odricanja.

Lekcija koja je ostala da se savlada u starosti, u četvrtom dobu života, dobiva se kao razlika broja mjeseca i godine: 9-4 = 5. Sve što se bude dešavalo treba promatrati kao jedno iskustvo više i, konkretno, u ovom razdoblju može značiti i ispunjenje nekih davnih želja. Sada treba i riskirati, to je čak i poželjno jer uglavnom slijedi dobitak. Ovo je i razdoblje iznenadnih putovanja od kojih svatko može biti korisno, a isto tako i razdoblje priljeva novca koji je davno zaboravljen ili se na njega uopće nije ni računalo.

Htjela bih napomenuti još jednu bitnu stvar kod životnog doba – ni ovdje ne vrijede stroga matematička pravila. Često se događa kod izračuna brojeva uma i lekcija da se veći broj oduzeti od manjeg, ali nas iu tom slučaju interesuje isključivo samo cifra koju dobijemo, a ne njena stvarna vrijednost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK