Magija

Numerologija: Metoda predviđanja emotivnog odnosa na konkretnom primjeru

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

S metode analize emotivnog odnosa prelazimo na metodu predviđanja, i to na konkretnom primjeru

Današnjim tekstom završavamo s primjerom na kome sam pokazala kako se u numerologiji radi analiza odnosa: Ovdje je konkretno bilo riječi o emotivnom odnosu, odnosno o paru koji nevjenčano živi 23 godine. Prošlog petka sam analizirala psihološki sastav obje ličnosti, a sada ću više govoriti o onome što im je život donio i što će im donijeti ubuduće, a to već spada u metode predviđanja.

M I R J A N A H O C 25. 1. 1975 – kôd 843, ime i prezime 9 4 5 5 1 1 1 3 3 3

V U K O V I Ć S A Š a 29. 12. 1972 – kôd 516, ime i prezime 1 9 6 3 1 4 5 6 1 7 1

Za daljnji rad ili predikciju koriste se datumi rođenja pomoću kojih se izračunavaju Doba života iz kojih se jasno i bez puno filosofiranja može vidjeti tko u vezi trpi, tko je nosi, tko je problematičan i ostalo. Sve što za sada treba da se zna o dobima života jeste da traju u ciklusima od po devet godina, ali da ne počinju kod svakog u isto vrijeme.

Za Mirjanu prvi ciklus traje od rođenja do 33. godine, i to je ujedno i najduži period u kojem svatko postavlja temelje svog budućeg života. Njoj je Um u broju 8 (prilike koje joj se pružaju ali i njezini osobni stavovi, gledišta i interesovanja) a Lekcije u broju 6 (to su izazovi koji se moraju savladati u svakodnevnom životu). Ovo je bio ujedno i njezin najbezbriznije period života, kada je imala prilike uživati ​​u čulnom i materijalnom, ali i da okusi probleme u vezi s tim razdobljem. Ono što je trebalo da nauči onda jeste da voli sebe i voditi računa o sebi.

Za Sašu prvi ciklus traje od rođenja ali do 30. godine, i njegov Um je bio u broju 4, a Lekcije koje je trebalo onda da savlada u broju 2. Čim vidimo četvorku, onda znamo da je to razdoblje otežanja i pritisaka, i da ima ograničenja na svim poljima života. Da bi to bilo ublaženo, on je trebao naučiti da su taktičnost, diplomacija i mir jedini način da ovaj ciklus prođe što bezbolnije.

Drugi ciklus za Mirjanu počinje od 33. godine i traje do 42. godine, iu njemu je Um u broju 2, a Lekcija koju treba savladati su izazovi u broju 3. Kad vidimo dvojku, bilo gdje u karti, onda se zna da je to promjenljiv period života koji donosi velike uspone i padove, u kome čovjek baš nema kontrolu nad svojim životom i da treba raditi polako i strpljivo. Ono što mora sada da se nauči jeste da lijepa riječ i željezna vrata otvara i ovo je razdoblje moguće ekspanzije na materijalnom planu.

Drugi ciklus za Sašu počinje od 30. godine i traje do 39. godine, i njemu je Um u broju 4, a Lekcije koje mora naučiti su u broju 2. Ponavlja se ista priča kao iz prvog ciklusa, ograničenja se nastavljaju, traži se maksimalno zalaganje, au radu je jedini način da se sve prevaziđe. Ako je i bilo dilema u vezi partnerstva, sada ih više nema. Mora na sebe preuzeti odgovornost i bude posrednik između suprostavljenih i da miri oko sebe. Pojačana je osjetljivost i sklonost melankoliji.

Treći ciklus kod Mirjane počinje od 42. godine i traje do 51. godine, i tada joj je Um u broju 1, a Lekcije u broju 3. Ovo bih svakome poželjela jer to znači da dolaze moćna i dobra vremena, ali moć se nikako ne smije zloupotrijebiti. Osoba će imati mogućnost da bude lider i da je ispred drugih zahvaljujući svojim originalnim idejama. Lekcija koju treba naučiti jeste da i dalje ostane optimista i iskoristiti ovaj period za daljnju ekspanziju u materijalnom.

Treći ciklus za Sašu počinje od 39. godini i traje do 48. godine. Njemu je Um u broju 8, i odmah ću naglasiti da uz godine i mudrost koju će steći može isto kao i Mirjana ostvariti ekspanziju u materijalnom, a kako mu je LEKCIJA u nuli, pružat će mu se razne mogućnosti i prilike koje ne bi smio propuštati .

Četvrti ciklus kod Mirjane počinje u njenoj 48. godini i traje do kraja života, Um joj je u broju 5, a Lekcije i dalje u broju 3. Pričamo o nekom zreloj dobi i starosti, i tek sada ona ima priliku da uživa u životu u smislu da može donositi odluke koje njoj odgovaraju. Imat će razne prilike i mogućnosti, od putovanja do intelektualnog usavršavanja. Vrlo lijep period u smislu proširenja vidika i lijepih dešavanja.

Četvrti ciklus za Sašu počinje od 48. godine i isto tako traje do kraja života. Njemu je Um u broju 4, što znači da nailazi ponovno razdoblje ograničenja, ali kako se radi već o zreloj dobi i starosti, onda to može biti i fizička slabost, a ni bolest nije isključena. Najbitnije za ovaj period je da osoba prije nego što u njega uđe, mora u prethodnim razdobljima dati sebe maksimalno u poslu i igrati pošteno, jer ova četvorka može biti neugodna i donijeti besparicu i usamljenost. Lekcije koju opet mora naučiti su strpljenje i suradnja u partnerskim odnosima.

Ako sada usporedimo cikluse, vidimo da su ženi situacije i okolnosti mnogo naklonjenije, i jedino dobro, ako zanemarimo Sašine cikluse, jeste to što je ona nositelj veze, a kako s godinama ima sve sretnije okolnosti, moći će vezu održati svojim optimizmom i idejama . Sašina karta je teška, ali ako on bude bio radan i discipliniran, onda će i njemu u drugoj polovici života biti lakše nego u mladosti. Ova analiza budućih događaja nije detaljna, htjela sam samo da pokažem kako se radi, ai zbog privatnosti, ovo je samo općenito iu kratkim crtama. Najbolja stvar kod uspoređivanja ciklusa je kad nositelj veze ima perspektivniju kartu od partnera koji ga prati. Par ima šanse da uspije u svakom pogledu, kao i šansu da bude zadovoljan. Kad je situacija drugačija, onda brakovi i partnerstva mnogo teže opstaju, kraj je neminovan, kao i onaj ružan osjećaj promašenosti.

Na kraju treba pogledati i sam datum vjenčanja, početka zajedničkog života ili same veze, jer nam on može dosta toga reći. Ovo dvoje su započeli zajednički život 29. 10. 1994. godine, i numerološki kôd ove veze je 347. Bioritamski broj je u broju 3, što govori o emocijama, ali io razočarenjima koja prate svakodnevni život. Ima puno oscilacija i teško da bi moglo za njih da se kaže kako im je dosadno. Generacijski broj je ono unutar čega mogu maksimalno da se dokažu, a kako imaju četvorku, onda će sve u životu moći postići uz napor i odricanje. Međutim, ova sedmica na kraju govori da to neće biti lako, da ne mogu egzistencijalni problemi toliko utjecati na njih dvoje koliko oni sami jedno na drugo svojim nezrelim postupcima. Da je 347 kojim slučajem sinastrijske kombinacija njih dvoje, i uzimajući u obzir analizu iz prošlog tjedna, onda ne vjerujem da bi opstali ovoliko dugo. Sedmica je broj koji je, ako se par ne nađe intelektualno, sklon ljubomori, nezrelosti i traumama, i neki parovi često ostaju u vezi samo zbog neriješenih egzistencijalnih problema.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK