Magija

Numerologija: metode predviđanja – broj zenita … Zenit se odnosi na kraj pete i početak šeste decenije života!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zenit se odnosi na kraj pete i početak šeste decenije života, a dobiva se zbrajanjem osobnog broja s brojem sudbine

Zenit, pored toga što predstavlja dio analize ličnosti, također je i dio metode predviđanja. On je posljednja trećina života i ukazuje na okolnosti koje nas mogu sačekati u zreloj dobi, govorimo o kraju pete i početku šeste decenije života. Dobiva se sabiranjem osobnog broja s brojem sudbine.

Datum rođenja osobe koju uzimamo za primjer u analizi je 24. 9. 1957. Kôd je 641, a broj sudbine je 3. To bi bilo: 1 + 3 = 4, tako da je zenit ove osobe – 4.

Zenit u broju 1 – Svu moć koju imate koristite za pošten i hrabar život i nemojte je zloupotrebljavati. Vrijeme je da polako realizirate svoje ideje i završavate projekte koje ste započeli i ponudite drugima da ih koriste.

Zenit u broju 2 – Možete biti razočarani i umorni od života i misliti kako više nema ništa što biste mogli raditi. Pogrešno! Sada tek imate dovoljno iskustva i mudrosti za prave poteze i za poznanstva koja vam mogu dosta pomoći da odradite sve ono što niste mogli u mlađoj dobi. Sada tek sve može ići kao podmazano, uz iskustvo koristiti i intuiciju koja se u međuvremenu razvila.

Zenit u broju 3 – Nastavite budete nježni i brižni, znatiželjni i puni ljubavi prema životu. Iskoristite neki skriveni talent i radite na njemu, posvetite se malo više sebi i svojim prohtjevima, i nemojte dozvoliti da gorčina i zajedljivost pričaju umjesto vas. Ovo govorim iz razloga što su u ovom dobu mnogi od vas razočarani i povrijeđeni.

Zenit u broju 4 – Koliko god u životu radili i davali sve od sebe nije bilo dovoljno, sada vas tek očekuje posao. Ako ste radili pošteno i bili disciplinirani, ovo je razdoblje kad vam se to vraća, ali i ako odete u zasluženu mirovinu, nastavit vrijedno s poslom i obvezama koje ćete sami sebi nametnuti.

Zenit u broju 5 – Godine su stigle, ali vi i dalje težite ka nečem novom i dobro je tako, jer su prilike za promjenama veće nego ikada. Možete preko noći mijenjati svoj život i odluke. To sada ide lakše jer ste mnogo fleksibilniji.

Zenit u broju 6 – Možete očekivati ​​da budete na usluzi djeci, unucima, starim roditeljima. Isto tako, možete imati krizu u braku i uopće klimave partnerske odnose. Pripazite se, malo se ogradite od obveza jer je ovo ipak doba kad možete uživati ​​u nekim sitnim zadovoljstvima. Ako niste do sada sreli svoju srodnu dušu, sada ćete je sresti. Sve u svemu, obitelj i emocije su nešto što je u prvom planu.

Zenit u broju 7 – Možete biti usamljeni, možete imati financijskih problema, kako god, ovo je najteže. Gledajte da do toga ne dođe tako što ćete oko sebe zadržati vjerne i odane prijatelje, i pokušati njegujete brak i partnerske odnose. A opet, možete se umoriti od života i baš sada potražiti samoću i možda se posvetiti vjeri i drugim duhovnim disciplinama ne biste li pronašli unutarnji mir.

Zenit u broju 8 – Kako god okrenete, sve se dijeli na dobro i zlo, ili, da budemo umjereniji, možemo biti pošteni i nepošteni. Ovo je razdoblje kad dolazi do naplate i ne može se izbjeći, dobivate satisfakciju za dobro, ali za ono drugo stiže kazna. Dosta toga u vašem životu vrti se oko financija i ambicija, i period je povoljan za ostvarenje ambicija.

Zenit u broju 9 – Ostvarit se sve ono što ste zamislili i radili u tom smjeru. Najpovoljniji period, zato što obećava i ljubav i materijalno zadovoljstvo. Jedino što cijena neki put može biti previsoka i ostavlja posljedice. Ništa drugo se ne može reći jer devetka predstavlja karmu, možda je tako moralo biti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK