Magija

Numerologija: numerološki kôd-Tri znamenke numerološkog kôda – bioritamski broj + generacijski broj + osobni broj

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kôd je prvi stepenik u izradi numerološke analize jedne osobe, sastoji se iz tri broja i otkriva određene potencijale koje osoba posjeduje, njeno prihvaćanje okolnosti kojima je okružena i kako je okolina vidi i doživljava. U startu se već može sklopiti određeni psihološki profil i davanjem smjernica može joj se pomoći da na lakši način savlada prepreke i izazove, ali i iskoristiti talente i povoljnosti. Kako je do sada bilo riječi o svakom broju iz kôda ponaosob, vrijeme je da se pokaže na jednom praktičnom primjeru kako to izgleda. Kôd se sastoji od tri broja koja su vrlo važna i izvodi se samo iz datuma rođenja, pa međusobnom kombinacijom i njihovim sabiranjem dobijamo bioritmički, generacijski i osobni broj. Ovdje će se sada ubaciti i nešto novo o čemu do sada nije bio riječi, a to je dan rođenja koji uvelike utječe na formiranje ličnosti.

Evo kako to izgleda na primjeru osobe rođene 24. 9. 1957. godine:

dan rođenja je 6 (2 + 4);

mjesec rođenja je 9;

godina rođenja je 4 (1 + 9 + 5 + 7 = 22 = 2 + 2);

bioritamski broj je 6 (dan rođenja + mjesec rođenja, odnosno 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6):

generacijski broj je 4 (godina rođenja)

osobni broj je 1 (sve znamenke iz datuma rođenja: 2 + 4 + 9 + 1 + 9 + 5 + 7 = 37 = 3 + 7 = 1; ili bioritamski i generacijski broj: 6 + 4 = 10 = 1 + 0 = 1 ).

Grafički, numerološki kôd izgleda ovako:

6
(6) 24. 9. 1957. (1)
6 9 (4)
(6)

Numerološki kôd ove osobe je 6-4-1, odnosno bioritamski broj-generacijski broj-osobni broj (zbroj bioritamskog i generacijskog broja). Kako se snađemo u numerološkom kôdu?

1. Krećemo od dana rođenja – 24, koji odmah svodimo na jednu znamenku (šestica u zagradi ispred samog dana rođenja). Šestica je pod vladarstvom Venere koja je planet ljepote i ljubavi, i odmah se pretpostavlja da se radi o osobi ugodne vanjštine za koju je ljubav veoma bitna. Moguće je i da je osoba talentirana za neku vrstu umjetnosti, ali ako je drugi čimbenici ne podržavaju, onda je samo njen veliki ljubitelj i ima poseban osjećaj i smisao za lijepo.

2. Šestica iznad dana rođenja nam još više potvrđuje do sada rečeno jer je osoba rođena u znaku Vage i opet je u pitanju vladarstvo Venere. Može se reći da je osoba privlačna za suprotni spol, da su joj vrlo važni obitelj, partner, partnerski odnosi, ali i da pokazuje veliko zanimanje za materijalno, od osjetilnih zadovoljstava do novca.

3. Dalje se radi bioritamski broj koji se dobiva sabiranjem dana i mjeseca rodjenja, 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6 (na grafici je to šestica u zagradi u posljednjem redu). Bioritamski broj određuje naše ponašanje i navike, i to je promjenjivo jer već je rečeno u ranijim tekstovima da se čovjek razvija, stječe iskustvo i uči na svojim i tuđim pogreškama. Šestica u bioritmu daje šarmantne ljude koji pomoću njega završavaju sve svoje poslove, oni su puni neke topline, vole život i sva njegova zadovoljstva. Ali svega čega ima puno, to je pretjerivanje, a ovdje ima puno Venere, odnosno šestica, i odmah treba savjetovati osobu biti umjerena u zadovoljstvima, ali i da ne zaboravi na sebe i svoje potrebe kad su u pitanju partner i obitelj. U kojem smislu ima pretjerivanja i problema vidjet će se u daljnjoj analizi, ali nije loše razgovarati i sa samim sobom jer numerologija nije nikakvo proricanje iz kugle nego disciplina koja počiva na realnim brojkama.

4. Sljedeći u analizi je generacijski broj koji nosi svoje zahtjeve i ukoliko nije u skladu s njim, osoba ima problem da se ostvari i dâ svoj maksimum na društvenom planu. Ovdje gledamo godinu 1957. (četvorka u zagradi u trećem redu). Četvorka osobi nameće razne prepreke, traži od nje predanost i disciplinu, bespogovornu žrtvu i davanje, i to je jedini način koji vodi uspjehu. Šestica je pod vladarstvom Venere koja je planet ljepote i ljubavi, i odmah se pretpostavlja da se radi o osobi ugodne vanjštine za koju je ljubav veoma bitna.Kako se ovdje radi analiza, odmah povezujemo bioritamski s generacijskim brojem i imamo odnos između Venere i Saturna – ne baš sretna kombinacija. Dok bi Venera da uživa u ljubavi i obiteljskom okruženju, Saturn ne dozvoljava i tjera na dugi danonoćni iscrpljujući rad, au isto vrijeme i kažnjava svaki propust na najgori mogući način. Ako osoba bude okružena najmilijima, trpjet će posao, a ako radi, trpjet će obitelj, i neminovno je da će u jednom trenutku doći do problema, ne može se na dvije strane. Mada će obiteljsko okruženje biti daleko ugodnije, generacijski broj je tu i traži svoje, odnosno osoba će mnogo više raditi i davati nego primati i uživati. Najjednostavnije rečeno, osoba je žrtva unutar svoje obitelji, a može se čak dogoditi da je obitelj i odbaci ukoliko ne zadovolji njihove prohtjeve. Generacijski broj govori io bolestima – konkretno ova osoba može imati problema s kožom i kostima. Još nešto, za četvorku se kaže da nosi obiteljsko prokletstvo. Možda je to prejaka riječ i već razvikana, ali ono što se u praksi pokazalo pomalo to i opravdava s teškoćama koje četvorka nosi, pa se osobama koje je imaju bilo gdje u svom kôdu savjetuje preseljenje, bar sto kilometara od mjesta rođenja jer jedino tako utjecaj četvorke slabi.

5. U dosadašnjoj analizi se vidi da se osoba cijepa na dva dijela, a što će biti na kraju i šta će joj se savjetovati, pokazat osobni broj koji je najvažniji jer predstavlja našu suštinu, i kad je čovjek ne ispuni, to je uzrok brojnih unutarnjih nemira. Da bismo dobili osobni broj, zbrajamo bioritamski i generacijski broj, odnosno 6 + 4 = 10 = 1 + 0 = 1 (jedinica u zagradi poslije godine rođenja, u drugom redu). Osobni broj ove osobe je jedinica. To su vođe, energične osobe koje se uvijek trude da istjeraju svoje. Pomalo egoistične, ne dozvoljavaju nikome kraj sebe vodeću ulogu. Što su moćnije, sve više dobivaju na samopouzdanju jer je u njihovoj prirodi da budu vođe.

6. Došli smo do kraja – numerološki kod ove osobe je 641, pa brojevi tek sada počinju pričaju svoju priču. To može značiti da, primjerice: potčinjenost obitelji (6) zapreke (4) i osoba ne može imati vodeću ulogu (1), ili: talent (6) koji uz veliki rad kroz vrijeme (4) može donijeti priznanje (1) , ili: rad i disciplina, ozbiljan pristup poslu (4) i zadovoljstvo koje osoba pronalazi u tome (6) daje moć i lidersko mjesto u tvrtki (1), obitelji i tako dalje … Ima još dosta kombinacija i mnogo se može reći, a šta od svega toga najviše odgovara osobi pokazat daljnja analiza datuma i samog imena i prezimena. To su neke druge oblasti numerologije o kojima će kasnije biti riječi u našem serijalu.

Ovo je bio samo dio numerološke analize, ali ni ona nije u cijelosti prikazana radi jasnoće jer se ulazi još dublje, a da bi se razumjelo, potrebno je malo bolje poznavanje same numerologije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK