Magija

Numerologija: Odnosi među osobnim brojevima – 7 s ostalim brojevima … Sa četvorkom sudbinska veza, s trojkom posao, s peticom prijateljstvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tako čudne, zatvorene i nepredvidljive, okrenute više ka duhovnom nego materijalnom svijetu, vječita su enigma za svoje partnere. Bilo bi svima lakše kada bi partneri mogli ignorirati njihovu nervozu i ćudljivost, i da se udube u njihovu dušu, tamo puno lijepog može se nađe. Nisu nešto sretne u ljubavi, ostaju vječito neshvaćene, te su stoga najusamljeniji od svih brojeva. Još jednom bih istaknula da su žene sedmice rođene za flert, a muške sedmice su ljubavnici na cijeni, vjerojatno iz razloga što imaju jak seksualni nagon, pa je njihov ljubavni život bogat, ali praktično sakriven od javnosti.

Osobni broj 7 i osobni broj 1

Tako mnogo energije ima između ovo dvoje da i oni ponekad imaju osjećaj da se guše. Ukoliko nema kreveta koji miri nepomirljivo, eto čestih svađa i raskida. Jedinica, koja je uvijek aktivna i okrenuta praktičnim stvarima, nema vremena da se opterećuje nervozom i zatvorenošću svoje sedmice. Oni koji opstanu i prevaziđu ove probleme imaju vrlo kvalitetnu vezu koja je ispunjena i duhovno i materijalno. Poslovni i prijateljski odnosi su vrlo dobra kombinacija, uz jediničinu prodornost i sedmičinu duhovnost nema prepreke za njih.

Osobni broj 7 i osobni broj 2

Kad je u pitanju karmička veza kao što je ovdje slučaj, veza ima vijek trajanja, i nju napušta osoba koja prva naplati svoj dug. Dvojka jedina ume svojom strpljivošću da poruši zid koji je sedmica oko sebe napravila. U početku ima zaljubljenosti i povjerenja ali i raznih opterećenja, i vremenom sedmica postaje sve nervoznija, a dvojka osjetljivija. Oboje su zatvoreni i nikad svoje probleme ne rješavaju do kraja. Nekako na kraju uvijek ispada da dvojka “svrati” u ovu vezu ne bi li nešto naučila i uvijek prva prekida. I u prijateljstvu je slična situacija, samo što se do kraja međusobno poštuju, ali ih život uvijek odvede na različite strane. Posao može se odradi, međutim, ne na duže staze, jedino ako je u pitanju zajednički interes. Kako god da se okrene, sedmica uglavnom izvlači deblji kraj.

Osobni broj 7 i osobni broj 3

Pršti na sve strane od energije, ali kako je ovdje jedinica u zbroju, nije ovo za ljubav, nema tu strasti. Ima potencijala samo za posao i druženje. Ova dva broja izuzetno se slažu na mentalnom nivou – sedmice koje su uvijek pune naprednih ideja, s maštom i kreativnošću trojki dobitna su kombinacija. Jedini problem koji ovdje trojka može imati jeste sedmičina urođena nervoza koja tako često umije da joj zagorča dan, i njena zatvorenost koja čak i trojku može ostaviti bez teksta. Ipak, vremenom se trojka navikne na to, pa druženje i ortakluk mogu trajati dugo i biti izuzetno uspješni.

Osobni broj 7 i osobni broj 4

Evo sudbinske veze, što ne treba puno čuditi. Oboje su osobenjaci i imaju probleme u kontaktu s ljudima. I da, sedmica ne priča puno, i mada ima dosta nervoze u sebi, to četvorku ne dotiče baš puno. Jeste da u početku ide vrlo teško i ne razumiju se, ali kao da ih neka sila privlači jedno drugom. Kad njih dvoje uđu u vezu, onda se stvarno može povjerovati da se ljudi spajaju ne bi li naučili nešto više o životu kroz svoju suprotnost. Sreća pa ih sudbina jedno drugom dovodi, i kada se dobro upoznaju, onda to počne sasvim fino funkcionirati. Sedmica nauči obuzdava svoju (ponekad ničim izazvanu) nervozu, spušta se na zemlju i počinje aktivno sudjelovati u realnom životu. Četvorka se produhove, opusti se i shvati da nije sve u materijalnom. Veza je mnogo stabilnija i lagodnija ako se radi o muškarcu sedmici i ženi četvorci. Ova kombinacija nije poželjna za posao, teško da mogu dogovoriti, i zato nema potrebe gubiti vrijeme.

Osobni broj 7 i osobni broj 5

Kod zbroja osobnih brojeva tri – događa se ljubav. Svaki broj ima svoju duplu stranu, druga strana trojke može dâ i razočaranje, kao što je ovdje slučaj. Radi se o dva broja koja jedno drugo duhovno ispunjavaju, i eto razloga za veliku zaljubljenost. To su vam oni parovi koji se u početku ne razdvajaju i koji stalno imaju jedno drugome nešto reći. Ali sedmica i njena zatvorenost i nervoza brzo izmore peticu. Petica je lukava i veliki manipulator, i sa sedmicom radi šta hoće, prijevodi je žednu preko vode i uvijek izvuče korist. Sem zabavljanja i avanture, ništa drugo nije poželjno. Poslovno mogu surađivati, ali samo unutar umjetnosti ili nekog kreativnog projekta u vezi s društvenim dobrom. Klasičan ortakluk će više dobra donijeti petici nego sedmici.

Osobni broj 7 i osobni broj 6

Dosta teška karmička veza, jedna od najtežih u numerologiji. Dok se kod karmičkih veza drugih brojeva problemi ispoljavaju u vezi s nekim vanjskim okolnostima, kod ovo dvoje problem je u njima samima. S jedne strane imamo veselu i otvorenu šesticu, a s druge zatvorenu i namrgođena sedmicu. Šestica će u početku obigravati oko sedmice umišljajući da će uspjeti srušiti zid koji je podigla sedmica, a sedmica će biti otvorena i zainteresirana sve dok ne bude sigurna da ju je zavela. I zato, zbog ogromne međusobne privlačnosti koju oboje u početku osjećaju, sem avanture ništa drugo nije ostvarivo. Kao prijatelji i poslovni suradnici ne mogu surađivati ​​jer su mnogo različiti. Sedmica najviše voli boraviti u nekim svojim duhovnim sferama, a šestica se mnogo više od nje bavi svakodnevicom. Samoj sedmici ovo nije problem i ona je zadovljna svojim partnerom, ali šestica će se sve više pored nje osjećati usamljenom i po nekom nepisanom pravilu uvijek će prva izaći iz veze.

Osobni broj 7 i osobni broj 7

Teorijski teško da ovo može opstati dugo, sem tjelesne veze, između dvoje koji se bave običnim poslovima i žive normalnim životima. Kad se radi o ljudima koji su, nazovimo ih jednostavno – duhovno izgrađeni i koji se bave kreativnim poslovima, onda je ovo veoma dobra veza. Oni imaju zajednički jezik i razmisljaju na isti način. Ni jednom ni drugom nikad nije dosadno, ovaj odnos nosi sa sobom vječita događanja i promjene. Da bi opstali, bilo da se radi o ljubavi, prijateljstvu ili poslu, potrebno je vrijeme da što bolje upoznaju jedno drugo i, što je za sedmice najvažnije – steknu povjerenje jedno u drugo.

Osobni boj 7 i osobni broj 8

Kako osmica predstavlja materijalno a sedmica duhovno, jasno je da je ovo jedna od lijepih veza koja može trajati cijeli život. Osmica je ta koja će nositi vezu i davati ritam, a sedmica će je savršeno dopunjavati svojom intuicijom. Nema savršenijeg partnera za osmicu, koja je brza, dinamična ali pomalo brljivi, uvijek predvidi sitnice za koje se kasnije ispostavi da su bile sve samo ne to. Zato joj se u paru sa sedmicom to ne može dogoditi – sedmica je ta koja će detaljno razraditi svaki budući potez i onda pustiti da osmica odradi ostalo. Ono što može poremetiti ovu skladnost jeste osmičina navika da smuva i zataška, što kod pravdoljubive sedmice nikako ne može proći. Po mom mišljenju, iako je zbroj šest dobar i harmoničan, nikada ne bih savjetovala poslovni odnos.

Osobni broj 7 i osobni broj 9

Dosta česta kombinacija jer je ovo odnos koji odiše strašću i erotikom, nevjerojatna privlačnost koja zna trajati, pogotovo između žene sedmice i muške devetke. Devetka je nikad neće ostaviti na miru. Ovdje se najbolje vidi svaka mana veze koja je u broju sedam, klasičan školski primjer patološkog odnosa. Problem je sljedeći – nitko do kraja nikad neće otkriti svoje misli onom drugom. Čak i devetka mora nekad da se povuče zato što sedmica kao nijedan drugi broj može jako mrziti, pa i mislima negativno utjecati na devetku. Interesantno je što ima strasti i ljubavi, ali nema razumijevanja, i koliko god se oboje trudili – ne ide. Zato se parovi koji ostaju u braku iz raznoraznih razloga, prešutno povlače svatko u svoj svijet jer jedino tako mogu opstati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK