Magija

Numerologija: Osobna godina

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobni broj je onaj koji određuje našu sudbinu, ali da bi se stiglo do njega i iskoristio maksimum koji on pruža, treba puno iskustva i borbe. Zato se većina predviđanja izračunava na temelju bioritamskog broja jer on predstavlja naše ponašanje i navike.

Osobna godina se izračunava tako što bioritamski broj saberemo s tekućom godinom, što bi na konkretnom primjeru ovako izgledalo: 15. 5. 1995 – bioritamski broj se dobiva: 15 + 5 = 20, i kako se sve svodi na jednu znamenku, dobijemo sljedeće: 2 + 0 = 2; znači da je bioritamski broj ove osobe 2. Tekuća godina u kojoj smo je 2017, i nju svodimo na jednu znamenku, što bi u ovom slučaju bio broj 1. Dalje zbrajamo 2 + 1 = 3, i na kraju dobivamo da je osobna godina u kojoj se osoba nalazi – godina broj 3.

U numerologiji se rade izračuni i prave prognoze na temelju kojih možemo znati što možemo očekivati ​​od godine koja je pred nama, kakav nam je idući mjesec, da li će nas sreća pratiti u narednoj tjednu i, na kraju, kakav nam je danas dan. Kao što se do sada radilo sa ciframa od jedan do devet kod izračuna osobnog i bioritamskog broja, tako se i dalje nastavlja – imamo cikluse od devet godina, od devet mjeseci, devet tjedana i devet dana. Ovog puta biće riječi o godinama, ali skrećem pažnju da su ovo ipak okvirne prognoze – dosta stvari možete očekivati, mada treba znati da svaki broj ponaosob prima na drugačiji način broj godine u kojoj se nalazi. Nije teško zaključiti da energetski jači brojevi poput jedinice i devetke za nijansu blaže osjećaju, recimo, godinu u broju sedam od jedne dvojke.

Numerološka, ​​osobna godina, računa se od 1. 1. do 31. 12, i ne treba je miješati sa solarnom prognozom koja se radi u astrologiji, a koja traje od rođendana do rođendana. Druga, možda i najvažnija stvar, jeste da se utjecaj godine intenzivno osjeća devet mjeseci, u rujnu je vrhunac kad nas stiže sve povezano s njom. Ne znači da ostala tri mjeseca vise u zraku, ali pored utjecaja tekuće, polako se osjećaju i utjecaji godine koja je pred nama. Tako na primjer u godini četvorke od listopada slabi tlak i puni se novčanik, u šestici u istom razdoblju od listopada se mogu javiti prvi nesporazumi s okolinom, au jedinici neki ljudi, pogotovo bivše ljubavi, mogu biti ponovno aktualne i slično. Zato oprez krajem godine, otvoriti sva čula kako biste predosjetili što vas u idućoj očekuje kako biste mogli na vrijeme da djelujete.

Godina u broju 1. Ovo je početak devetogodišnjeg ciklusa, zato i jeste godina koja je najbolja za početke. Vrijeme u kojem je najbolje razmišljati prvenstveno o sebi, o svojim potrebama, željama i ambicijama. Sve što ste odavno sanjali učiniti, a okolnosti vam nisu dozvoljavale, sad počnite i vidjet ćete kako se situacije koje vam idu u korist same namještaju. Potražite novi posao ako ste nezadovoljni starim, možete početi neke samostalne projekte … Privatni život svakako polako dovodite u red, i sve veze, bilo emotivne ili prijateljske, koje su započete u ovoj godini, mogu biti plodonosne i korisne. Međutim, mora se na početku nešto podvući i upamtiti – svaka godina nosi određene karakteristike novog, ali ova vuče repove iz prethodne godine, koja je u broju devet i koja je ujedno i godina završetaka. Tako da se nemojte čuditi ako vam sve ovo do sada napisano ne liči na godinu jedinice jer se u prvoj polovici godine borite s nekim stvarima iz prethodne godine. Mogu vam se stare ljubavi vraćati u život ako niste raščistili s njima, problemi na poslu – ako vam se nikako ne dâ promijeniti tvrtku i slično. Savjet je da se manete sentimentalnosti, da dobro razmislite što je najbolje za vas i hrabro krenete jer ovakve šanse za povoljnim promjenama neće vam se skoro ukazati.

Godina u broju 2. Kad u zaletu i puni elana iz prve uletite u godinu broj 2, možete biti malo zbunjeni jer sad i ne ide tako lako. Došlo je vrijeme da se pokaže koliko su sve vaše ideje i projekti građeni na realnim osnovama i kako okolina gleda na to. Ne možete dalje sami tjerati svoje a da se ne osvrnete na najbliže, ne samo privatno već i na ljude s kojima poslovno surađujete. Ako ste negdje natrčao na izraz “sudbinske godine”, to vam je ova, mada nije jedina, ali je najjača. U ovoj godini nema samostalnog rada, prije svakog svog koraka najpametnije je svoje misli i planove obrazložiti suradnicima i partnerima, pa tek uz dogovor s njima pristupiti realizaciji. Isto tako, prije samog iznošenja ideja prvo dobro sami razmislite o mogućim preprekama i problemima. Mnoge stvari će vam se izdešavati mimo vaše volje jer u ovoj godini, za razliku od prošle, ništa ne zavisi od vas, situacija je najjednostavnije rečeno promjenjiva, i zato se savjetuje oprez. Ovo ne znači da ova godina obiluje lošim, naprotiv, neke od sudbinskih i pravih ljubavi dese se baš u ovoj godini, samo treba imati strpljenja i stvari će već krajem godine leći na pravo mjesto. Negdje će biti dobitaka, nešto će otići u nepovrat, ali tako je trebalo biti. Budite oprezni i s materijalnim stvarima, novac prosto klizi iz ruku i najpametnije je da ga u ovoj godini najviše čuvate od sebe.

Godina u broju 3. Krajem prethodne godine stvari su legle na svoje mjesto, iu ovoj godini osjećate ogromno olakšanje i ponovno se puniti optimizmom i pozitivnom energijom. Ovo je godina kad ste u nekom euforičnom raspoloženju i ništa vam nije teško. Ponovo se otvaraju mnoga vrata i pojavljuju nove šanse, novi ljudi ulaze u vaš život, ali prije nego što im poklonite bezrezervno povjerenje, malo ih testirajte, to što vam se smiješe i nude pomoć ne znači da su svi dobronamjerni, trenutno mnogo smutljivaca ima u vašoj okolici. Nemojte se ni puno opterećivati, najvažnije je znati da ako čovjek razmišlja pozitivno, on najčešće i privlači takve stvari u svoj život. Povoljne prilike vam padaju pred noge, ali odmah skrećem pozornost i da je ovo godina kad se pretjeruje i treba uvijek na kraju imati malo ozbiljnosti da bi se prilike pretvorile u dobre šanse koje treba iskoristiti, jer je i ovo godina kad možete uzeti najbolje od života . Ovo je i godina ljubavi – kako već ružičasto promatrate svijet oko sebe, čudno bi bilo da se ne zaljubite. Međutim, koliko je to ozbiljno i pravo, vrijeme će pokazati. Najbitnije je što će vama biti lijepo i što ćete se ponovno osjećati voljenim i posebnim. Kad se na kraju svede račun, ovo je godina koja je obilježena međuljudskim odnosima i vrlo često se, nažalost, događa da u ovoj godini dođe do kraja i rastanka s nekim ljudima koje smo smatrali prijateljima za cijeli život.

Godina u broju 4. Ovo je godina u kojoj zavrće rukave i radite. Ničeg drugog nema, samo rad i ozbiljnost, nisu dopušteni nikakvi propusti. Disciplina i danonoćni rad jedino je što može proći. Prepušteni ste sami sebi i ne bi valjalo drugačije jer vi sami možete sebi isplanirati i organizirati i posao i vrijeme. Ako ste kojim slučajem u privatnom poslu, ovo je godina za pamćenje – radit ćete više nego ikad, ali pare vidjeti nećete. Najbolje je u toj godini samo ulagati. Vodite računa o svakom svom potezu, nikako se nemojte oslanjati na sreću. Kako je ovo saturnovski godina, možete debelo platiti svaku grešku. Što se tiče emotivnog života, i on je pod velikim pritiskom jer od silnih obveza nemate vremena za opuštanje i nemali broj veza strada baš u ovoj godini. Koliko god bilo teško i neizdržljivo, stisnite zube, povlačite pametne i dobro isplanirane poteze, i samo radite i radite, tako mora. Vidjet ćete na kraju da je tako i najbolje. Sve što ste propustili ili izbjegavali prethodnih godina učiniti, ove vam dolazi na reviziju ili naplatu. Opet vodite računa o novcu jer ga nikako neće biti, svaka naplata će kasniti, a dugove ćete morati regulirati. Nekome ova godina donese i proširenje posla, ali samo pod uvjetom da su prethodnih godina bili disciplinirani i vrijedni. Ova godina, koliko god se činila trenutno teškom, može se kasnije pokazati vrlo plodonosnom, i mnogi će od nje, pod uvjetom da su je muški odradili, živjeti godinama od onoga što su u njoj posijali. Najbolja stvar koja se može dogoditi u ovoj godini, a koja nije mala, jeste rješenje stambenog problema. Dobra je za izgradnju kuća ili podizanje stambenih kredita. Morate voditi računa io zdravlju jer je zbog mnogih sputavanja i stresa moguće slabljenje organizma.

Godina u broju 5. Petica je godina promjena širenja i slobode, kad se ruše sve ograde i prepreke iz prethodne godine, što same od sebe a što uz našu volju i pomoć. Ako ste prethodne godine bili radni, vrijedni i disciplinirani, vodili računa o svojim potezima i ulaganjima, ove godine stiže zarada. Ali ako je niste shvatili ozbiljno, onda u petici morate platiti svako dugovanje i nepromišljeni potez. U ovoj godini imat ćete svakodnevnu želju za kretanjem, za započinjanjem nekih novih stvari, i to je dobro, ničega se nemojte bojati jer iskustva su najdragocjenija. Kažem da treba započinjati novo, a to podrazumijeva i rušenje starog, samo ovdje opet oprez: Dobro razmislite prije spuštanja neku vezu ili posao, nemoguće je da baš ništa staro ne valja, i najpametnije bi bilo u već postojeće unijeti određene promjene. Za razliku od prethodne godine koja je bila financijski ograničavajuća, petica donosi novac na svakom koraku, čak će vam se često dešavati da vam novac neplanski kaplje iz izvora iz kojih ste mislili da nikad poteći neće. Imate šanse i za dosta putovanja, putevi će vam se sami iznenada otvarati, i ukoliko ste tajno maštali o nekoj rajskoj destinaciji, savjet je da budete samo malo uporniji. Ni ljubav nije zapostavljena, bit će puno prilika za avanture, a druga polovica godine ume ponekad donijeti jednu od onih ljubavi za pamćenje.

Godina u broju 6. Šestica je godina u kojoj se bavite najvažnijom stvari na svijetu, obitelji. Dođe tako vrijeme u životu kad puno toga sakrivenog i nerazjašnjenog u vezi s njom iznenada ugleda svjetlo dana i prosto vas ukopa. Treba poraditi, učiniti obitelj stabilnijom, inače će ova godina, za koju svi kažu da je godina ljubavi, dovesti lako do raspada obitelji jer ljubav ume i da boli kad nisu zdravi odnosi. Godina šestice zna biti godina požrtvovanosti i brige o najbližima. U njoj su česti ne samo razvodi nego i svađe s roditeljima, braćom, sestrama i drugima. Ukoliko su u obitelji zdravi odnosi, onda je ovo godina u kojoj ćete uživati ​​jedni s drugima. Nije loše sada započeti vezu, a duge emotivne veze u ovoj godini okruniti brakom. Što se tiče novca, ne bi trebalo biti problema, ali se javlja malo veća potreba za luksuzom i uživanjima, pa ne bi bilo loše da sami sebe kontrološe u vezi s tim. Sve u svemu, šestica svakom segmentu vašeg života daje čvrstinu i postojanost, a ako dođe do razilaženja s nekima, tako je trebalo biti. Dodala bih da ove godine probate igre na sreću, naravno, umjereno i bez velikih očekivanja, jer ovom godinom vlada Venera koja po pitanju novca zna biti darežljiva.

Godina u broju 7. Sedmica je teška jer donosi unutarnje preispitivanje, a nerijetko i promjenu same životne filozofije. Najviše ćete se baviti samim smislom života, o vašoj ulozi koja vam je dodijeljena, i zato je ovo godina duhovnog sazrijevanja. Jedna je od najdosadnijih ali i najtežih godina, gdje se sve događa iznutra, i kako um pojačano radi, ne bi bilo loše da se okrenete nekom stručnom usavršavanju jer tada to jedino može donijeti dobro a da pri tom ne ostavi nikakve posljedice. Upišite neki tečaj, posvetite se više svom hobiju i šećite, najbolje ćete tako doći do određenih odgovora, u društvu sa samim sobom. Usamljenost će vas pratiti cijele godine, ali ne doslovno već u smislu da ćete oko sebe stalno nailaziti na nerazumijevanje, a često ćete biti napadani, i to javno. Imat ćete dojam da je svaki vaš potez pod budnim okom javnosti i, samo da znate, niste daleko od istine. Da ponovim još jednom – slabiji energetski brojevi poput dvojke i četvorke, sedmicu teško preživljavaju. Sedmica je svakako, zbog navedenog, godina koja ostavlja posljedice, zato i kažem da je bolje posvetiti se nekom stručnom usavršavanju koje u kasnijem životu može donijeti dosta dobra ne samo duhovno već i financijski. Materijalno stanje je nestabilno, točnije, to je vrijeme besparice, ali ako je u pitanju duhovni i umni rad, situacija je bolja. Ljubav je također na probi, one stabilnije veze mogu uz malo više međusobnih ustupaka i uvažavanja bez problema opstati, a kod drugih se stvara zid koji je kasnije teško srušiti. Čuvajte se nervoze koja vam može ozbiljno narušiti živčani sustav.

Godina u broju 8. Osmica je godina koju nije lako opisati jer je sve moguće i sve se događa, i lijepo i ružno. Većina će, srećom, prodisati poslije naporne sedmice i ponovo će im mnoga vrata biti otvorena. Najupečatljiviji dojam je da nam veliki teret pada s leđa bez obzira na razvoj i ishod situacija. Najveći životni i dugogodišnji problemi bit će riješeni, nebitno da li se radi o emotivnom ili materijalnom. Važno je da igrate pošteno i unositi ogromnu količinu energije u sve što radite. Zreliji ste, materijalno stabilniji i jači u odnosu na godine iza vas, i što god život nanese na vaš put i koliko god to teško bilo, umijete da se nosite s tim, i zato se nemojte čuditi ako primijetite da ste pored rečenog postali još i ambiciozni i okrenuti karijeri. Primijetit ćete da vas hoće tuđ novac, zato razmislite, obuzdajte osobne prohtjeve i pametno ulažite. Sve što ste nekad uložili ili posijali, u ovoj godini dolazi na naplatu, bilo da se radi o dobrim ili lošim investicijama. Ne radi se samo o materijalnom već i postupcima koje ste ranije odradili u nekim specifičnim situacijama, što se može odnositi i na ljubav i na prijateljstvo. Osmica ume često da blagoslovi većinu tako što im dovodi u život jednu od onih sudbinskih ljubavi, i ovo su veze koje traju ako ne cijeli, onda bar dobar dio života. Kakva god vas sreća pratila u ovoj godini, bit ćete primjećeni i imat ćete podršku.

Godina u broju 9. Vrijeme je da prikočite, da duboko udahnete zrak i analizirate prethodnih devet godina jer je kraj ciklusa, i od iduće godine krećete iz početka. Zvuči dramatično, ali kad bi moglo da se ništa ne radi godinu dana, bilo bi savršeno. Samo se pripremite za veliko spremanje u životu i režite bez milosti one stvari koje vas vuku na dno i prave vam poteškoće. Ignorirajte emocije, ukoliko vas grize savjest oprostite prvo sami sebi a onda ostalima. Dok sređujete svoj život, počnite pravite planove za razdoblje koji vam dolazi, jer devetka je najbolja za to. Trudite se da ne ulazite u novo dok god ne raščistite staro. Prekinite prijateljstva koja se samo tako zovu, emotivne veze u kojima ste nesretni, i tražite i razmišljajte o novom poslu ako smatrate da trenutni nije dovoljno dobar za vas. Devetka je sama po sebi energija koja čuva i štiti, i ova godina vam se može posrećiti. Ne bi bilo loše, dok ste na rezervi, da se posvetite svom zdravlju i prekontrolišete ga jer, dok planirate i punite baterije, ovo je idealno vrijeme za zdravstvenu njegu i liječenje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK