Magija

Numerologija: osobni broj 6-Karijeru grade kao pjevači, glumci, slikari, pisci ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je zlatoruki broj 6

Osobni broj je ono što čini čovjekovu suštinu, kakav je iznutra, djelomično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobiva zbrajanjem znamenki datuma rođenja i svođenja na jednu znamenku, primjerice: 1995/5/15 – 1 + 5 + 5 + 1 + 9 + 9 + 5 = 35 – 3 + 5 = 8.

Osobni broj 6

Ovdje postoji priča o karmi. Dok se kod četvorke radi o obiteljskoj, za šestice se kaže da iz nekih od svojih prošlih života nose nečiju krv na rukama. To je ujedno i najteža karma, pa se u ovom životu spajaju s ljudima o koje su se ogriješili, i to jedan od načina otplate njihovog karmičkog duga.

Može se zanemariti priča na temu što je nekad bilo, ali promatrajući šestice, došla sam do zaključka da one jesu pomalo uklete. Šarmantne su i zavodljive, ali njihova sreća u ljubavi plaća se velikom žrtvom i boli. Uvijek su okružene ljudima, ali mnogo više vole prirodu i životinje. Imaju zlatne ruke. Pojedine šestice su toliko spretne da sve što požele mogu napraviti, od raznih majstorija po radionicama, preko ručnih radova i kuhanja, pa sve do slikanja.

Bez obzira na spretnost, nisu ni direktori ni velike gazde. Mogu one i to samo ako je pod okriljem obiteljskog biznisa ili rada s prijateljima. Nisu ambiciozne i nemaju u sebi potrebu da budu na vrhu, najviše vole služiti, i ako je još u pitanju opće dobro, izuzetno su motivirane.

Karijeru grade kao pjevači, glumci, slikari, pisci … Jedino se u umjetnosti ističu, samo tu mogu na pravi način da plasiraju svoje spretnost i genijalnost. To i ne treba čuditi ako se zna da je Venera, planeta ljubavi, vladar šestica.

Svaki broj ima i viši i niži tip, i uglavnom su te razlike neznatne, što se za šestice ne može reći – one su uvijek na rubu i duboko u njima vječito traje borba između dobra i zla.

Ako pogledamo one dobre, pored navedenog, poznato je da su najvjerniji prijatelji i budite uvjereni da vaš tajne ostaju tajne čak i ako ne pričate više s njima. To je pomalo zbunjujuće ako se uzme u obzir da šestica ima najpoganiji jezik od svih brojeva. Neće se ona svađati kao četvorka ili se duriti kao jedinica. Ona će vam reći što joj je na duši i neće vas bombardirati uvredama i prostaklucima. Najtočnije je da ona kida nekome dušu riječima, samo što to radi na jedan smiren i suptilan način.

Šestice su na neki način žrtve svoje obitelji, pogotovo žene. Ujedno su i izuzetno uredne i precizne.

One nevaljale šestice su poročne, sam blud i nemoral. I ne samo to – dok trojke recimo više vuku tabletama i opijatima, šestice se uglavnom zadržavaju na alkoholu i nema razlike između spolova, piju istim tempom. Žene su kao mlade vrlo sklone alkoholu, promjenama partnera i varanju, dok muškarci više naginju čaši nego suprotnom spolu, ali sve to vrijeme ni malo ne gube na svojoj zavodljivosti i šarmu. E, sad, ono što me fascinira kod njih s obzirom na to da djeluju krhko i nježno, jeste snaga s kojom preko noći mogu prekinu s takvim načinom života, i to onog momeneta kad nađu svoju drugu polovicu. Onda su žene najbolje supruge, domaćice i majke, a muškarci dobri muževi, roditelji i najbolji su domaćini. Može se zaključiti da šestice nikako ne mogu funkcionirati same. Dok je dvojkama samoća blagoslov, šesticama je najteža muka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK