Magija

Numerologija: osobni broj 8- karizma, novac, seks i moć ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je broj 8 – karizma, novac, seks i moć

Osobni broj je ono što čini čovjekovu suštinu, kakav je iznutra, djelomično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobiva zbrajanjem znamenki datuma rođenja i svođenja na jednu znamenku, primjerice: 1995/5/15 – 1 + 5 + 5 + 1 + 9 + 9 + 5 = 35 – 3 + 5 = 8.

Osobni broj 8

Karizmatični su, novac ih hoće, i to pogotovo kad su u nekom škripcu, samo odnekud kapne. Seks im je također vrlo bitan, ovaj broj ima najsređeniji seksualni život. I što više poželjeti jer svega ima u izobilju, zar to onda nije moć?

Jeste, samo što to mi svi sa strane bolje vidimo od njih. Svi koji se nađu u njihovoj blizini su kao omađijani njima, toliko energije imaju u sebi da vas prosto zaslijepe njom i vi se jednostavno prepuštate njima i njihovim odlukama. Da, rođene su za šefovanje, za organizaciju posla, jer su pored energičnosti još i izuzetno izdržljive, a sve to rade tako opušteno da ih je milina gledati i pratiti kako u poslu tako iu životu. Sve ovo mnogo podsjeća na jedinice, sem te opuštenosti, i zašto onda ima mnogo više uspješnih jedinica od osmica? Odgovor leži u već spomenutoj ležernosti, jer osmicu naprijed vuče strast i sklonost da se živi za sadašnji trenutak, bez puno brige što će biti sutra. Kaže se da osmica ima svog anđela čuvara koji je vjerojatno “kriv” za to što ih hoće dobre i sjajne prilike. Ukazuju im se velike šanse za prosperitet u životu i sreću u partnerstvima, kako poslovnim tako i privatnim, uvijek imaju neke moćne zaštitnike.

Anđela nisam vidjela, ne poznajem nikog s takvim iskustvom, ali, na kraju, zar svi nemamo našeg osobnog anđela zaštitnika? Sve te povoljnosti i sjajne šanse osmice prvenstveno treba zahvaliti svojoj unutarnjoj energiji koja poražavajuće djeluje na okolinu. Vladar broja osam je Mars, snažan, prodoran, nemilosrdan, a često i nasilan, pa eto odgovora zašto je osmica takva kakva jest. Tu je i početak njezinih problema, pa da krenemo redom.

Kao prvo, hoće ih tuđi novac, ali su one često, nažalost, vrlo nezahvalne. Prati ih glas da su materijalisti, ali tvrdim da nisu zato što se olako odnose prema materijalnom. Ne znaju da štede i da čuvaju, pa je vrlo česta situacija da danas imaju sve a sutra ništa. To je povezano s njihovim drugim velikim problemom – nemaju širinu da sagledaju život na pravi način. Kako i mogu kad žive od danas do sutra? Ne može se sa sigurnošću reći da li su lijene ili ne, nije da bježe od posla, ali kad god mogu, one ga eskiviraju. Ono što je sigurno – odgovornost, disciplina i ustrajnost, slaba su im stranica. Uglavnom se opredjeljuju za partnere koji mogu ih zadovoljiti i materijalno i fizički.

Žene osmice su vrlo privlačne i simpatične, sposobne muškarcima zavrte mozak. Mnogo su vrednije i istrajnije od muških osmica, ali ipak nedovoljno da bi bile ambiciozne po pitanju karijere. Nevjerojatno je što pored šarma, inteligencije i duhovitosti vrlo mali broj vidi sebe kao uspješnu poslovnu ženu. Najviše domaćica nosi ovaj broj.

Muškarci osmice, bez obzira na to kakvog su materijalnog stanja, djeluju moćno i sigurno, i kao takvi, vrlo su traženi kod suprotnog spola. Ovo je broj vrlo uspješnih poslovnih ljudi, opasnih kriminalaca i najvećih lenjivaca. Što da se kaže – kod ovih tipova nema zlatne sredine.

Ono sto je zajedničko i jednom i drugom spolu jeste to što njihovi najbliži i okolina mnogo brinu o njima, pogotovo materijalno.

Na kraju, neka općenita zapažanja o osmicama o kojima ne bi bilo loše razmisliti: spomenute su sjajne predispozicije za uspjeh, ali one se osmicama dešavaju samo u mlađim danima, za razliku od četvorke kojoj se prve šanse ukazuju tek u drugoj polovici života. Upravo je ta mladost kriva što se osmice opuste, i kad bi najviše trebali raditi i stvaraju, one se prepuste mašti i fantazijama. To naravno ne može proći nekažnjeno, i za razliku od svih drugih brojeva koji u zrelosti počinju se opuštaju, jadne osmice uglavnom tonu. Zato njih od malena treba učiti disciplini, da cijene rad, jer mnogo vole “hvataju krivine”. Eskiviranje ih uvijek skupo košta – ako od svih drugih brojeva imaju najveće šanse za uspjeh, onda to stvarno nema smisla zloupotrebljavati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK