Magija

Numerologija: Sinastrija istih bioritamskih brojeva-Zbroj istih bioritamskih brojeva ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zbroj istih bioritamskih brojeva daje broj koji se unekoliko razlikuje od zbroja različitih bioritamskih brojeva

Riječ je o sabiranju, samo treba sabrati bioritamski brojeve. Međutim situacija se unekoliko mijenja ukoliko su bioritamski brojevi isti. Na primjer, ako je zbroj bioritamskih brojeva 6, on može biti zbor brojeva 1 i 5 ili 2 i 4 ili … ali on u sinastriji nije ista šestica kao u slučaju da je zbroj bioritamskih brojeva 3 i 3, odnosno istih bioritamskih brojeva.

Podsjećam vas da se bioritamski broj dobiva sabiranjem dana i mjeseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – zbrajamo 15 + 5 = 20 i svodimo na jednu znamenku; to je 2 + 0 = 2.

5 + 5 = 1 – Dvije petice imaju problem kako jedna drugoj da ne ugroze slobodu. To znači da moraju da se potrude da im veza bude što dinamičnija, a to je moguće kroz što više izlazaka, putovanja i druženja s ljudima. Idealno bi bilo da pored zajedničkog svako pride ima svoj svijet.

1 + 1 = 2 – Na ovom primjeru se najbolje vidi kako jedan drugog mogu blokirati i kako sudbinska veza nije idealna. Dvije jedinice su ambiciozne, žele sve drže pod zapovjedništvom i kontrolom, i nimalo nisu slatke ako im nije po volji. Neće uvijek igrati pošteno, vodit će se borba za prevlast i uvijek će netko nekoga iskorištavati. Da bi se bolje i ljepše živjelo, potrebno je više međusobnog poštovanja i uvažavanja.

6 + 6 = 3 – bioritamski šestice su najšarmantnije i vole sve što je u vezi s ljubavlju i emocijama. One jedna drugoj ugađaju, a dom i obitelj su im na prvom mjestu, brižni su roditelji. Ne valja samo što su oboje pasivni i teško se pokreću ka vanjskom svijetu, i tu osobni broj može dosta pomoći da veza bude blizu idealne.

2 + 2 = 4 – Veza je više za posao jer oboje mogu jedno drugo motivirati za težak i iscrpljujući posao koji će trajati. Kada je u pitanju ljubav, već je malo teže jer četvorku uvijek nešto ograničava, pa partneri vremenom mogu jedno drugome postati teški.

7 + 7 = 5 – Najbolje za prijateljstvo, mogu dugo pričati i razmjenjivati ​​mišljenja i savjete, ali samo ako su u pitanju odvojeni životi ili seksualna avantura. Svakodnevno viđanje uzima danak jer su dosta zatvoreni po pitanju intime i lako su uvredljivi. Odlična kombinacija za bilo kakvu vrstu kreativnog posla.

3 + 3 = 6 – Ovo je možda jedina šestica u sinastriji koja je naporna i puna trpljenja. Prvo, ovo su osobe koje puno pričaju i obećavaju, ali su slabi kad su djela u pitanju. Impulzivni su, i, bez obzira na emocije, na kraju će doći do problema koji mogu odvesti u nevjerstvo. Da bi obitelj opstala, jedan uvijek mora popustiti, a tko će to biti, pokazat će se u osobnom broju.

8 + 8 = 7 – Veza koju je najbolje izbjeći, ništa ovdje nije kako treba. Opušteni su, pomalo lijeni i nezainteresirani. Oboje vole seks, moć i novac, i po nekom nepisanom pravilu po pitanju seksa drugi su za njih uvijek tu, a ne oni za druge. Zato se svaka veza između ova dva broja, bilo prijateljska, poslovna ili emotivna, traumatično završava.

4 + 4 = 8 – Najbolje za poslovno partnerstvo jer su bioritamski četvorke okrenute ka praktičnom i materijalnom, a slabo ka emocijama. Financijski stabilni ako se radi pošteno, ali, kako su u pitanju četvorke, neće to baš tako lako ići i ovdje je opet potrebna žrtva. Tko će to biti, pokazat osobni broj.

9 + 9 = 9 – Oboje su jaki, izdržljivi i mogu čuda napraviti, jedino što ne mogu nikada jedno drugom predvidjeti poteze jer su zagonetni. Stalno su u nekim raspravama, ali to je više poticaj i guranje da bi se išlo dalje i postiglo više. Ako sudbinski broj podržava ovu vezu, onda je ovo dobitna kombinacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK