Magija

Numerologija: sinastrijske slaganje različitih bioritamskih brojeva-bioritmaski brojevi partnera ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ono što čini vezu i boji svakodnevicu jesu bioritmaski brojevi partnera, to jest ponašanje i navike osoba koje su u vezi

Vratit ćemo se na sinastriju koja je neiscrpna tema, ali sada ćemo obraditi slaganje bioritamskih brojeva. Pisala sam o sinastriji osobnih brojeva koji daju konačan sud o trajnosti i prirodi veze. Ono što čini vezu i boji svakodnevicu jesu njihovi bioritmaski brojevi, to jest ponašanje i navike osoba koje su u vezi. Kod različitih bioritmaskih brojeva je lakše prevladati određene situacije jer jedan će uvijek popustiti. Malo je složenije kod parova koji imaju isti bioritamski broj – u početku, dok je sve lijepo, par ima dojam da je pronašao svoju drugu polovicu. Kad prođe taj period i počne suočavanje sa svakodnevicom, počinju i problemi. Isti bioritamski brojevi reagiraju isto i dolazi do nepotrebnih nesporazuma i svađa.

Objasnit vam zbroj različitih i istih bioritamskih brojeva. Podsjećam vas da se bioritamski broj dobiva sabiranjem dana i mjeseca rođenja koji se svodi na jednu cifru, recimo – 15. 5. 1995 – zbrajamo 15 + 5 = 20 i svodimo na jednu znamenku; to je 2 + 0 = 2.

Zbroj bioritmaskih brojeva 1: Ovo je par koji ima šansu da realizira svaki projekt koji zamisli jer se vodi više razumom nego srcem. Ukoliko ih podržava zbroj osobnih brojeva, ovo je veza koja vremenom postaje sve kvalitetnija i počiva na međusobnom poštovanju.

Zbroj bioritamskih brojeva 2: Promjenjivo odnos koji je zasnovan na borbi za prevlast i ovdje uvijek netko nekoga koristi. Osobni brojevi će nam ukazati tko je oštećena, a tko strana koja je na dobitku. Ovo je slabija sudbinska veza iz koje se ne može lako izaći. Vremenom se gubi na emocijama i iskrenosti i par se vrti kao u začaranom krugu. Jedan uvijek plaća, a drugi je uvijek na dobitku.

Zbroj bioritamskih brojeva 3: Prisutne su emocija koje je teško kontrolirati, od zaljubljenosti do razočaranja. Ako zbroj osobnih brojeva obećava trajnost veze partneri mogu jedno drugo emotivno ispuniti i moguća je zaljubljenost do kraja života.

Zbroj bioritamskih brojeva 4: Potencijal za vezu koju ništa i nitko ne može raskinuti, ali koja mora prvo proći kroz sva iskušenja. Emotivni par se neće baš zaljubljeno gledati, ali će se poštovati i biće sigurni jedno u drugo. Ako je zbroj osobnih brojeva dobar za posao, onda je ovo partnerstvo koje obećava.

Zbroj bioritamskih brojeva 5: Ovdje je svakome sve dozvoljeno, htjeli ili ne htjeli oboje će imati slobodu tako da je ovdje sve moguće. Ako i dođe do rastanka, uglavnom oboje idu dalje bez ikakvih trauma. Kad je u osobnom broju sudbinska veza, onda su jedno prema drugome prijateljski nastrojeni i nema velikih strasti.

Zbroj bioritamskih brojeva 6: Partneri uživaju jedno u drugom, vole biti sami i dovoljni su jedno drugom. Kad nema vanjskih faktora koji ih ometaju, onda se oboje trude da veza bude što uspješnija i daju cijelog sebe.

Zbroj bioritamskih brojeva 7: Skoro telepatsko razumijevanje. S partnerom je najprije moguća intelektalna bliskost, ali kad su u pitanju obične i svakodnevne stvari, dolazi do razmimoilaženja zbog kojih u trenutku može narasti zid između njih, a oni zbog toga patiti. Zato je najbolje da s ovom kombinacijom partneri ništa ne ostavljaju nerazjašnjeno.

Zbroj boritamskih brojeva 8: Jaka strast i velika energija s kojima ovo dvoje ne umiju svaki put da se izbore. Ipak, i pored svađa i varnica, ovo je dobra veza, emotivni parovi bi trebalo što više vremena provoditi u krevetu i tako izbacuju negativnu energiju iz sebe.

Zbroj bioritamskih brojeva 9: ​​Veza koja obiluje svađama i prepucavanjima, pa se čini da će svakog trenutka pući. Međutim, kako devetka štiti, treba se potruditi da vremenom ta razmjena energije bude što konstruktivnija jer se može dosta toga postići.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK