NUMEROLOŠKA LJUBOMORA: Tko je kralj scena, tko traži divljenje, a tko ne zna za ljubomoru?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Provjerite na temelju vašeg osobnog broja koliko podliježete osjećaju ljubomore. Do osobnog broja doćićete tako što ćete sabrati sve brojeve vašeg datuma i godine rođenja dok rezultat ne svedete na jednoznamenkasti. Primjer: 1976/5/6. Sabiranjem 6 + 5 + 1 + 9 + 7 + 6 = 34 I 3 + 4 = 7.

jedinice

Njihove reakcije su burne. Ne toleriraju konkurenciju i vrlo su posesivne i ljubomorne. Jedinice ne priznaju da itko drugi može zamijeniti njihovu malenkost. Sujeta im je prilično izražena, tako da se vode principom svoje ne dam, ali tuđe je dobro došlo.

dvojke
Sentimentalne i osjetljive dvojke su vjerne, pa je prirodno da očekuju da vjernost bude obostrana. Međutim, ako jednog momenta počnu sumnjati u svog partnera, njihovo povjerenje je teško vratiti i postaju otvorene za nova poznanstva iako ostaju u vezi.

trojke
Od trojke se ne može očekivati ​​potpuna vjernost. Sklona je flertu i za nju nema forma obveze u emotivnom smislu. Međutim, njezine igre su bezopasne i ona nema motiv da povrijedi drugu stranu. Njima je intelektualno nadmetanje mnogo važnije od tjelesnog spoja.

četvorke
Potpuno odsustvo ljubomore, jer četvorka je sinonim samouvjerenosti. Ako se pojavi sumnja u partnerovu odanost u ovom slučaju postoji opravdan razlog. Racionalizovaće situaciju i bez većih scena napustit partnera zauvijek. Tko ih jednom iznevjeri, njemu više povratka nema.

petice
Ukoliko u partnerskom odnosu izostane divljenje prema petici, to joj ukazuje da emocije jenjavaju. Partner bi morao smisliti ozbiljno opravdanje. Pošto ne trpe samoću, potrudit se da nađu kompenzaciju i satisfakciju s nekim drugim i to po hitnom postupku.

šestice
Šestica je odana, ali i ljubomorna. Ona se vezuje za partnera i potpuno mu se predaje da čak zapostavlja neke bliske osobe. Nije sklona prevarama, ako je iznevjerena, dugo će patiti. Ako ostane u vezi, to nikada neće biti ista emocija.

sedmice
Ona uživa dok joj partner ugađa u svakom smislu. Njima je intuicija vrlo izražena i teško da će im promaći partnerov eventualni ispad. Ako usklade odnos i naprave harmoničnu vezu, nikada neće prevariti. Međutim, uzimajući u obzir njihov naglašen temperament, ako ne osjete sigurnost imaće slobodu da i same bez osjećaja kajanja potraže mir i na drugoj strani.

osmice

Osmica spada u najljubomornji broj. Opsjednutost seksom ih navodi na iluziju da partner postaje njihova svojina. Međutim, one same nisu vjerne, ali to proizlazi iz straha od razočaranja. Ako osjete da su prevarene, partner neće proći nekažnjeno.

devetke
Devetka je liberalnih shvaćanja i za nju osjećaj ljubomore nije poznat. Međutim, ne ugrožavaj njihov ego nekom bespotrebnim ispadima jer su im reakcije tada afektivne. Oni preferiraju prijateljski i fer odnos u ljubavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €