Magija

Numerološki profil za broj Osam (8) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je Vaš numerološki broj osam, potraga za novcem i statusom biće vrlo izražena kod Vas. Ove osobe su često najmoćnije, samouvjerene i uspješne u materijalnim stvarima.

Osmica kao ličnost često ima tendeciju biti neovisna, konkurentna, praktična i prisilna kada je potrebno. Upravljanje poslovima, sobom i svojim okruženjem prilično je jednostavno za ove osobe. Kao rođeni pod ovim brojem imate izuzetan potencijal za stvaranje i razvijanje ideja sa tendencijom ka njihovom realiziranju. Ključne riječi i kvaliteti za osmicu su praktičnost, orijentiranost, stremljenje ka moći i materijalnim ciljevima.

Uobičajeno je za osobe rođene pod numerološkim brojem osam da imaju malo ili nimalo vremena za snove i vizije. Sa nogama čvrsto na zemlji vjerojatnije je da će se baviti realnim stvarima koje ih okružuju. Ovo može zakomplicirati odnose, ako drugi nisu svjesni ili ne žele prihvatiti njihovu prirodu. Osmica često može biti toliko preokupirana novcem da u potpunosti zapostavi obitelj, prijatelje i svoj duhovni mir. Pronalaženje vremena za sve važne stvari u životu za osmicu može biti poseban izazov, ali je od vitalnog značaja za njihovu sreću.

Životna preokupacija za osobe rođene pod numerološkim brojem osam je stjecanje novca i moći koja dolazi s odgovarajućom manipulaijom. Osmica uglavnom nikada nije nesretna, sreća nema veze s ovim osobama. Genijalnost, ravnoteža i naporan rad je ono što donosi nagrade.

Vrlo važna stvar za sve osmice je da se suzdrže od opsesivne potrage ili zanemarivanja ostalih zadovoljstava. Pronalaženje prave ravnoteže između ambicija i odnosa može biti pravi izazov za ove osobe. Ipak, pažljivo planiranje i odlučnost mogu održati harmoniju u njihovim životima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK