Magija

O brojevima …. Mi smo svoja MISIJA, svoja SVRHA, svoji IZAZOVI, svoje ŽELJE SRCA, konačno mi smo svoja LIČNOST!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Numerološki karta- je mjesto zapisa važnih modela životnih aspekata i iskustava jedne osobe otkrivenih i interpretiranih kroz tumacenje njezinih brojeva. Ona je mjesto na kojem se svi aspekti postavljaju zajedno i cine preglednu cjelinu koja daje mogućnost sagledavanja međusobne povezanosti.

Ona takodje sadrzi jezik brojeva rodjenog imena i prezimena, njezinih samoglasnika, suglasnika i datuma rođenja. Sadrzi sekcije za vrhunce, izazove, osobne godine i osobne mesece..itd … Najzad numerološki karta predstavlja i “rekord” važnih licnih dogadjaja preko kojih ce se steci nova životna iskustva …

U dubini svog srca svatko od nas zna istinu o sebi i ona je najveći izvor autoriteta, a brojevi samo treba da nas snabdeju nitima koje boje i povezuju u ono što JESMO. Mi znamo da imamo potencijale i sposobnosti unutar nas samih da budemo kreativniji i produktivniji nego što jesmo. Svi smo višestrane ličnosti.

Mi smo svoja MISIJA, svoja SVRHA, svoji IZAZOVI, svoje ŽELJE SRCA, konačno mi smo svoja LIČNOST. Mi smo ono što mislimo, osjećamo, ono što nosimo na sebi, gdje radimo, što učimo i zapravo mi smo mnogo više od toga.

Numerološka karta nam daje smjernice o našim potencijalima, za sva životna iskustva i pomaže pri donošenju bitnih odluka. Trebamo se uskladiti sa stvarima koje nam “prirodno odgovaraju”, umjesto da svoj život podešavamo prema modelu koji smo zamislili da je pravi.

Model broja na numerološkoj karti može se pojaviti kao poricanje, odnosno demantovanje, jer u životu uvijek postoji slobodan izbor. To se može objasniti karmičkim djelovanjem u prošlom životu ili strepnjama i strahovima od izražavanja unutarnjih sposobnosti. Represivno i dominantno okruženje koje nameće neprirodan razvoj je također jedan od razloga za negativan izraz i poricanje. Saznanjem vrijednosti brojeva prepoznaju se ili upoznaju unutrašnje kvalitete i potencijali koje je određena osoba možda propustila razviti i realizira.

Numerološka karta može pokazati na kom se mjestu nalaze izrazi poricanja, iako u svojoj numerološkoj karti nađete položaj zbog kojeg je odbacujete, upotrijebite ovu nit da izazovete svoj sustav uvjerenja o sebi … putem svog LIČNOG BROJA upoznajte svoju ISTINSKU PRIRODU ….

OSOBNI BROJ izračunava se kada se bioritamski broja doda GENERACIJSKI broj. npr. ako je netko rođen 1962/3/12. onda je

dan rođenja 3

bioritamski 3 + 12 = 15 = 1 + 5 = 6 / dan + mjesec / = bioritamski

generacijski 1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9

OSOBNI BROJ – bioritamski + generacijski = 6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK