Magija

O čemu svaki od horoskopskih znakova voli razgovarati? Da li vam se jezik zaveže kada ste u njegovoj blizini?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

O čemu svaki od horoskopskih znakova voli razgovarati? Ukoliko imate ustaljeni način komunikacije prema svom partneru, možete vrlo efektno postići rezultat koji želite. Evo i kako …
ŽELIM nekog s kim ne moram forsiram razgovor. Hoću nekog ko razumije svaku moju riječ. Hoću nekog ko me neće ostaviti. Hoću nekog ko će, kad mi je najteže, doći i zagrliti me snažno. Hoću nekog ko će brisati moje suze umjesto biti njihov uzrok. Hoću nekog kome je stalo do mene. Hoću nekog tko će me nasmijati. Ali najviše od svega hoću nekog tko će me voljeti. Onako ludo, filmski, nestvarno.

Da li vam se jezik zaveže kada ste u njegovoj blizini? Osjećate li se neshvaćeno? Da li vam se čini da vas vaš partner ne sluša? Merkur, glavni kada su komunikacije u pitanju, je najbrža planeta u Sunčevom sustavu i on zaista, voli nam omogućuje brze promjene. Dakle, ukoliko imate ustaljeni način komunikacije prema svom partneru, možete vrlo efektno postići rezultat koji želite.

OVAN
On je vrlo djetinjast, kada je komunikacija u pitanju, i vrlo često mu se događa da se izleti s nekim izjavama, s kojima se odrasli baš i ne bi složili, a kamoli izgovorili. Te njihove izjave su vrlo iskrene i nikako nemaju namjeru nekog da ozljede. Kada komunicirate sa Ovnom, izravan pristup je najbolji način. On može podnijeti jačinu istine i preferira kada se i drugi vode tim istim načinom, umjesto da okolišaju, kada treba nešto da saopšte.

BIK
Odlično može čitati između redova. Naime, vrlo dobro mogu zamisliti kako stvari izgledaju, kako miriše, kakvog je okusa i kako zvuče, tako da će vaša poruka biti shvaćena baš kako treba, i pravilno oživjeti u njegovoj mašti. Ukoliko vam je poruka štura s epitetima, malo je začinite s njima, kako bi ste privukli Bikovu pozornost. Baršunasto, slatko, umiljato, lepršavo … samo su neke od riječi koje će sa sigurnošću upaliti njegovu lampicu i usredotočiti pažnju na vas.

BLIZANCI
Vrlo cijene oštar smisao za humor, tako da uvijek dodajte malo humora u svojoj komunikaciji s njim. Oni vole kompleksnost jezika, ali i dalje žele čuti malo “začinjenu” verziju. Oni žive, slušaju i pričaju vođeni Škspirovom izjavom: “sažetost je duša razuma”. Dakle, obavezno obratite pažnju na odabir riječi upućenih Blizancu, budite jasni u onome što želite s malom inteligentnom dozom humora i on je vaš.

RAK
Uvijek osjeća i “čitati” onaj emocionalni ton vaše poruke, vrlo često dajući mnogo više osjećaja i vjere vašim riječima, nego što one to zaista izražavaju. Zato je vrlo važno da se koncentrirati prije nego što poželite Raku nešto priopćite, i da obratite pažnju na svoj ton kojim ćete prenijeti poruku. Imajte na umu da e-mail i SMS nisu najbolji način da privučete Raka, koji radije želi vidjeti osobu s kojom komunicira, kao i čuti riječi.

LAV
Želi svaka komunikacija bude zabavna, jer je mačka u njemu prirodno sklona napravi takve napore da bi privukla pažnju. Ne zaboravite da je Lav sklon pretjerivanju i da će, ponekad, ekstremno povećati ili umanjiti detalje kako bi postigao što bolji dramatični efekt. Dakle, Lavovi su skloni drami, imajte to na umu i budite spremni na to.

DJEVICA
Vrlo će cijeniti vašu preciznost. Obratite pažnju na dikciju, gramatiku, i dobro birajte riječi koje će impresionirati Djevicu. Ne zaboravite da je to znak koji i previše pažnje posvećuje detaljima. Djevica želi znati što je poanta vaše priče, što se krije iza vaših riječi. On je jako zauzet i često želi brzu, jasnu i detaljnu komunikaciju. Dakle, pripremite se da u što kraćem roku, što preciznije, točnije i jasnije kažete svojoj Djevici što želite.

VAGA
Najbolje se nosi sa taktičnošću i diplomacijom. Ne morate komunicirati s njim na nekom protokolarnom razini za kraljeve, ali imajte na umu da su mu maniri izuzetno važni. Neka vaša komunikacija odaje poštovanje kao i maniri, i Vaga je vaša.

ŠKORPION
Želi samo neprikosnovenu istinu. Ukoliko Škorpion čuje neku nejasnu poruku, uključit će se njegov alarm. On je izuzetno perceptivan i može detektirati laž daleko bolje nego poligraf. Dakle, sa Škorpijom samo istina, bez bilo kakvog uvijanja u šareni papir.

STRIJELAC
Voli opuštenu konverzaciju, tako da slobodno možete preskočiti neke dosadne detalje. Ovaj Vatreni znak više voli čuti zanimljivu priču nego preciznu i točnu. Također, ne drže mu pažnju neke duge konverzacije (pogotovo dosadne, za njega), te nemojte se iznenaditi i uvrijedite ukoliko bi radije vrijeme proveo istražujući u prirodi nego pričao s vama. U svakom slučaju, vašu priču dobro začinite sa zanimljivim detaljima, pa makar bili izmišljeni i Strijelac je vaš.

JARAC
Unaprijed želi znati koja je svrha vaše priče. Njegov mozak je poslovno orijentiran, tako da ponekad može i vrlo profesionalno da gleda na neke privatne stvari. Također, Jarac može ponekad biti rezerviran ukoliko se priča otegne, jer je ovaj znak poprilično zauzet i više voli akciju nego konverzaciju.

VODENJAK
Vrlo rado će pričati i razgovarati s vama, vješto će voditi veselu i inteligentnu konverzaciju koja može, ai ne mora imati nikakvu poentu. Kreativan i širokouman, Vodenjak s lakoćom podiže konverzaciju na mnogo viši nivo, razinu umjetničke forme. Štoviše, ovaj znak je odličan slušatelj i može pronaći način da se poveže s ljudima, bez obzira koliko i da li ima nešto zajedničko sa sugovornikom.

RIBE
Vješte su voditi vrlo eteričnu i začinjenu komunikaciju, koja može biti vrlo zbunjujuća za one koji su prije skloni praktičnom pristupu. Ribe, također, mogu biti vrlo poetične, i to na način gdje je tu poetičnost teško pratiti, ali se ne trude da sve to ima nekog smisla. Ukoliko ste poeta u duši, ovakva poetičnost Riba će vas potpuno oduševiti, i takav pristup otvorit će vam vrata ka njemu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM