Odredite koji je vaš dragi kamen prema mjesecu rođenja … Emerald pojačava senzualnost, a safir privlači suprotni spol

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za svaki mjesec u godini karakterističan jedan dragi kamen. Ametist onima koji su rođeni u veljači donosi smirenost, smaragd pojačava senzualnost, a safir privlači suprotni spol. Otkrijte koji dragi kamen je vaš temeljem mjeseca u kojem ste rođeni.

SIJEČANJ: GRANAT

Granat je poludragi kamen koji su ljudi koristili kao ukras još od brončanog doba. Vjeruje se da donosi sreću onome tko ga nosi i ispunjava ga ljubavlju, a budi i seksualnu energiju. Ovaj kamen označava snažan duh, vjernost i pozitivne misli. Onima koji su rođeni u siječnju ovaj kamen donijet će samouvjerenost i uspjeh u poslu.

VELJAČA: AMETIST

Ametist je simbol iskrenosti, smirenosti i često je znak talenta za glazbu i slikarstvo. Vjeruje se da sam ametist štiti svog nositelja od zlih očiju i uroka. On je blago ljubičaste boje, a u svaki prostor unosi harmoniju i mir, pa se preporučuje da uvijek bude u samom centru svakog doma.

OŽUJAK: AKVAMARIN

Akvamarin je dragi kamen koji donosi hrabrost, mir, zdravlje, ali i pomaže u učenju. Od davnina se vjerovalo da bi svi parovi trebali nositi akvamarin na prstenju, jer on produbljuje ljubav i budi strast. Ovaj kamen posebno se povezuje s mornarima koji ga nose kao talismane, jer oni vjeruju da ih čuva od utapanja. Osim mornara, koriste ga putnici koje štiti od zla na putovanjima.

TRAVANJ: DIJAMANT

Dijamant je najdragocjeniji i najtvrđi dragi kamen u prirodi. Onome tko ga nosi, dijamant donosi vjernost, ljubav, čistoću i nevinost. Puni nas energijom i potiče na ostvarenje ciljeva. On je najčvršći mineral od svih, a daje veliku hrabrost i čvrstinu onima koji ga nose. Od davnina ga povezuju s magijom i mistikom.

SVIBANJ: SMARAGD

Oni koji nose smaragd miroljubivi su, romantični i brižni. Sam kamen znači ljubav i ako ga držite uz sebe, ispunit vas ljubavlju i poštovanjem. Svog partnera uvijek ćete obasipati nježnošću i poštovanjem. Osim toga, on pojačava senzualnost i pobuđuje seksualnu energiju, kao i memoriju, a poboljšava i pamćenje.

LIPANJ: BISER

Za ovaj dragi kamen mnogi još i danas vjeruju da posjeduje čarobne moći. Svom nositelju donosi iskrenost, čistoću, dobar smisao za humor, ali i inteligenciju. Osim toga, označava otvorenost, ljubaznost i bogatstvo. Biser svom nositelju daruje veliku ljubav.

JUL: RUBIN

Rubin predstavlja iskrenost, prijateljstvo i čuva od nesreće i bolesti. Najjače je kamen crvene boje i onome tko ga nosi podarit mnogo energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Ne preporučuje se onima koji već posjeduju dovoljno energije, jer će na njih imati suprotan efekt. Osim toga, označava slobodu i razigran duh.

KOLOVOZ: PERIDOT

Peridot je dragi kamen koji predstavlja veselje i veliku kreativnost. Svom nositelju podarit prije svega dobro zdravlje, bogatstvo i radost. Štiti od zla i omogućuje uspješnost u obavljanju poslova. Osim zdravlja, donosi i ljubav.

RUJAN: SAFIR

Safir je dragi kamen modre boje koji će u svaki dom da unese mir, mudrost i istinu. Svom nositelju podarit snagu, marljivost, ali će ga u isto vrijeme učiniti i jako emotivnim i brižnim, prvenstveno prema njegovoj obitelji. U prošlosti su vjerovali da je safir prava ljubavna amajlija i da noseći ovaj kamen privlačite suprotni spol.

LISTOPAD: OPAL

Opal je dragi kamen koji simbolizira optimizam i prijateljstvo. Vjeruje se da donosi ljepotu i sreću onome tko ga nosi. Osim toga, daje i nadu i budi optimistični duh. Uz opal se otpuštaju kočnice i isprobavaju se nove stari, pa je pogodan za trenutke u kojima morate odlučiti za neku promjenu.

STUDENI: TOPAZ

Topaz je dragi kamen koji označava vjernost, hrabrost i poštenje. Onome tko ga nosi podarit dobro zdravlje, vjernost, kao i sreću. Nosilocu topaza obitelj će uvijek biti na prvom mjestu. Topaz stimulira mentalnu snagu, odvažnost i hrabrost, što je posebno važno u poslovnom svijetu. Odličan je talisman protiv uroka.

PROSINAC: TIRKIZ

Tirkiz je dragi kamen koji donosi sreću, zdravlje i mir. Onome tko ga nosi donijet će otvorenost, iskrenost i brižnost. Pojačava mentalne sposobnosti i poboljšava pamćenje. U kuću će unijeti mir i spokoj, kao i dobre međuljudske odnose. Često se poklanja na vjenčanjima i zarukama, jer donosi ljubav, bogatstvo i plodnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €