OKRENI BROJ 95: Telefonski broj mnogo govori o vašoj komunikaciji

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Po numerologiji nije slučajno što ste baš vi vlasnik određenog telefonskog broja. Numerolozi tvrde da to mnogo govori o vama!

Ako ste češće mijenjali broj telefona, vjerojatno ste primijetili da s određenog broja više pričate o ljubavi, a manje o poslu i obrnuto. Broj telefona za numerologa predstavlja misteriju čije odgonetanje zahtjeva pažljivu analizu. Dakle, koji je vaš “halo” broj?

Saberite sve cifre iz broja mobitela i krajnji zbroj svedite na jednoznamenkasti broj.

Na primjer: 061-1234567- krajnji zbroj znamenki je prvi

Zbroj znamenki je broj 1

Vi ste osoba čije su osnovne osobine sklonost brzini, jasne misli i britkost riječi. Dok telefonirate, mnogo gestikulira, sve vrijeme kretati po prostoriji i po nekoliko puta ponavljate sugovorniku istu misao. Uz sve to, osjetljivih ste živaca i skloni burnim reakcijama. Važite za maratonca kada je riječ o telefonskim razgovorima, pa su vaši računi poprilično visoki.

Zbroj znamenki je broj 2
Počinjete s razgovorom o poslu, a završavate romantičnim pozivom na večeru. Razapeti ste između stvarnosti i mašte, ljubavi i obveza. Život vam pruža mnogo više nego što možete prihvatiti. Često ste u situaciji da činite i ono što na prvi pogled djeluje nemoguće, ali, sve u svemu, za vas bi se moglo reći da se dobro snalazite.

Zbroj znamenki je broj 3
Cvrkuću čak i kad vodite poslovni razgovor jer u svakoj situaciji pronalazite povod da se radujete životu. Vaša životna filozofija podrazumijeva strogu isključivost po sistemu “uzmi ili ostavi”, zbog čega ste u neprekidnom sukobu sa sobom, ali i sa svojom okolinom. Dobra vijest je da u većini slučajeva, kao čarobnim štapićem, pronalazite izlaz iz svake situacije.

Zbroj znamenki je 4
Važite za osobu konzervativnih stavova, ali ste u suštini vrlo ranjivi. “Sreća nije sa mnom”, često izgovarate, a niste ni svjesni koliko vas sreća prati. Ne umarajte druge, ne opterećujte ih svojom malodušnošću! U suštini ste stabilna osoba i uvijek se prilikom pada dočekate na noge. Ljubav vam donosi razočarenja do petog desetljeća života.

Zbroj znamenki je 5
Dinamična komunikacija, sanjarski duh, osoba koja ima široke poglede na svijet. Petica često vodi duge i neplodne razgovore tipa “šta ima novo”. Želja za konstantnom komunikacijom veća je od stvarnih potreba. Vaš životni moto je: “Postojim za ovaj trenutak”. Od svega po malo – miks je koji vas ispunjava zadovoljstvom. Vaš život obiluje provokativnim situacijama koje traže predah.

Zbroj znamenki je broj 6
Razgovarate šapatom, a vaša magnetska privlačnost intrigira sugovornika. Ovo je broj koji daje samopouzdanje i dar za precizne dogovore kada je posao u pitanju, naročito ako se radi o novčanim transakcijama. Imate potrebu da često razgovarati s partnerom i djecom i volite da sve bude pod vašom kontrolom.

Zbroj znamenki je broj 7
“Završit stvari po svom”, moto je broja sedam. Hirovitim postupcima plašite osobe do kojih vam je stalo. Često skačete s teme na temu, ali imate dobre ideje i znate kako ih realizirati. Vi ste osobenjak koji voli da se osami i rijetko prihvaćate poziv za druženje. Komplicirani ste i za druge i za sebe. Međutim, onima koji zadobiju vašu naklonost sve je dozvoljeno.

Zbroj znamenki je broj 8
U poslu ste odličan organizator i sjajan operativac. Vaši razgovori su kratki i precizni, imate mnogo energije i predodređeni ste za uspjeh. Spadate u osobe koje znaju da ulijevaju, a umijete i drugima uljepšati život. Osmice su ponekad sklone tome da sve sruše i krenu ispočetka. Njihova istančana intuicija pomaže im da savladaju sve prepreke …

Zbroj znamenki broj 9
Nemate pretjeranu potrebu za komunikacijom, vaši razgovori su kratki, ali plodonosni. Devetke govore malo, tihim glasom, ali svaka riječ je na svom mjestu. Teško vas je uvjeriti promijeniti stav jer tražite suviše jake argumente. Djelujete nezainteresirano samo na prvi pogled – vaša moć zapažanja je zadivljujuća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €