ON Lav – Ljubavni profil (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Muskarac LAV je jako atraktivan i obozavan kod suprotnog spola. Ima upadljivu prirodu, lako je primjetan u guzvi, i obicno je od mnogih zapazen. On je prezentator, upadljiv, svjetlucav i extravagantan. Ponekad moze biti neoprezan; mada u svakom slucaju, on je maher za sakrivanje i zamaskiravanje greski i drugih nedostataka. On obozava lijepe zene, ali njegova partnerica ne smije ni na kom polju biti bolja od njega. On očekuje da njegova partnerica bude dovoljno rezervirana kako mu ne bi “ukrala” njegov nastup. Extorvertan je i velikodušan, voli smijeh, izlaske i od svega najbolje. Ovaj gospodin ima visoko misljenje o samom sebi, i od partnerice zahtjeva osjetiti njegov ego. Gospodin LAV se kreće po bini zivota kao “Superstar” i svoje ljubavnice bira iz redova njegovih obozavaoca. To je kako on to vidi. Nadaren prirodnom karizmom, on uziva u svojim ljubavnim avanturama vise nego u bilo cemu drugom na svijetu. Njegov problem je: njemu je potrebna publika, obozavatelji i on se lako zaljubljuje i na najmanji znak divljenja. Kao jedan od zivotnik kockara, onocekuje da pobijedi u svakoj partiji, ukljucujuci i partiju ljubavi, i ako uspije, prima to k srcu kao sasvim normalnu i isprogramiranu stvar, radje nego da prizna “pocetnicku srecu”. Lavovima teze aroganciji, ali nikada nemaju za cilj namjerno ozljede recima, mada su sposobni ozljede osjećanja drugih ljudi bez da to osjete. Pri flertu, ovaj muskarac zeli da zabavi izabranicu sa stilom, i pokusace biti extravagantan po svaku cijenu. On zna kako se postupa s damom i upoznace je učtivo s prijateljima. Ali ona se mora čuvati njegove ljubomore – on zeli da zna vaki njen pokret i svaku misao. Ako ima karijeru, zbog njega ce je morati premjestiti na drugo mjesto u svom životu – poslije njega, jer on očekuje da bude centar njenog svijeta. Muskarac LAV zna biti vjeran kada voli, volece je dok god posjeduje njezino tijelo i dušu, a bice srecan dok god ga ona smatra centrom njenog svemira …. I posto to sto on od partnerice ocekuje ponekad moze biti previse, kao sto zna brzo da se zaljubi, muskarac LAV zna i da se “odljubi” …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Skidanje crne magije

Uklanjanje crne magije vrši se na daljinu, uz profesionalni tretman, pri čemu osoba kojoj se pomaže surađuje s bijelim magom i zajedno izvode ritual, svaki svoj dio.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Astrologija i numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €